- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- противозачатачни
въпросите ми са тъпи но вце пак някои да ми отговори колко струват горе-долу и една опаковка за около един месец ли стига?
Ми най-вероятно има различни видове.Отиди при личния лекар да ти предпише и той ще ти каже направо.
purvo pri li4niq lekar..posle kato nau4i6 kakvi hap4eta she pie6 ..togava pitai![]()
no exit
аз давам по 12 лв ..... и да една опаковка стига за един месец, тя точно за толкова е направена![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Аз взимам Regividon 21+7 вече около година и съм много доволна.Препоръчвам ти да отидеш в Асоциацията за семейно планиране(която всъщност вече е по-скоро частна клиника).Там ще ти обърнат заслуженото внимание!Освен това поемат част от парите,които ще дадеш за противозачатъчните!Наприм р аз плащам само 2 лева вместо 8 и нещоИма много видове орална контрацепция!Задължително трябва да се консултираш, но не с личния лекар, а с гинеколог!
А и друго нещо забравих да ти кажа.Преди да започнеш да приемаш противозачатъчни, трябва да си напълно наясно със себе си, защото това не е шега работа.Трябва да си не на 100%,а на 10000000% сигурна в човека до теб,защото намесата на трети външен човек във вашата система,води след себе си инфекция.
Противозачатъчни има много и разлини.Наистина предпазват доста сигурно, но както всяко нещо си има и свойте лоши страни.От всеки организъм се възприемат по различен начин.Някой противозачатъчни водят до безплодие или увреждане на плода (дори и доста преди това да са спряни).А доста момичета получават засилено окосмяване по лицето и напълняват.Най добре се посъветвайте с лекар, но и това не е гаранция че няма да има странични ефекти.
Животът прави пътя на този, който знае къде отива!!!