.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    malkoto____
    Guest

противозачатачни

въпросите ми са тъпи но вце пак някои да ми отговори колко струват горе-долу и една опаковка за около един месец ли стига?

Град
    varna
    edna opakovka se pie za edin mesec. i struva ot 15 do 20 lv nqkade.zavisi ve4e za kva marka hap4eta govorim. ama tez raboti ne gi pitai tuk v foruma ami ako smqta6 da pie6 bqgai na ginekolog. a ne sa prai kato decata " ooooo sram me ee" Napravo golqma sme6ka ste

Мега фен Аватара на koalka
    Ми най-вероятно има различни видове.Отиди при личния лекар да ти предпише и той ще ти каже направо.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Зависи какви хапчета пиеш. Но каквито и да са, те трябва да са предписани от лекар. На собствена глава нищо не прави..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    purvo pri li4niq lekar..posle kato nau4i6 kakvi hap4eta she pie6 ..togava pitai
    no exit

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Има и за 10 лв, бе! логеста са 9.98лв.

Фен
    Град
    BG
    аз давам по 12 лв ..... и да една опаковка стига за един месец, тя точно за толкова е направена
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Guest
    Аз взимам Regividon 21+7 вече около година и съм много доволна.Препоръчвам ти да отидеш в Асоциацията за семейно планиране(която всъщност вече е по-скоро частна клиника).Там ще ти обърнат заслуженото внимание!Освен това поемат част от парите,които ще дадеш за противозачатъчните!Наприм р аз плащам само 2 лева вместо 8 и нещо Има много видове орална контрацепция!Задължително трябва да се консултираш, но не с личния лекар, а с гинеколог!

Guest
    А и друго нещо забравих да ти кажа.Преди да започнеш да приемаш противозачатъчни, трябва да си напълно наясно със себе си, защото това не е шега работа.Трябва да си не на 100%,а на 10000000% сигурна в човека до теб,защото намесата на трети външен човек във вашата система,води след себе си инфекция.

Противозачатъчни има много и разлини.Наистина предпазват доста сигурно, но както всяко нещо си има и свойте лоши страни.От всеки организъм се възприемат по различен начин.Някой противозачатъчни водят до безплодие или увреждане на плода (дори и доста преди това да са спряни).А доста момичета получават засилено окосмяване по лицето и напълняват.Най добре се посъветвайте с лекар, но и това не е гаранция че няма да има странични ефекти.
    Животът прави пътя на този, който знае къде отива!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си