- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- не си обяснявам защо
на4и знам 4е темата 100% се повтаря и ако толкова ви пре4и трийте я.оба4е аз да питам,защо половината от тоя форум толкова мразят моми4етата,които ходят с моми4ета(или зиобщо еднополовите връзки).толкова упреци 4ета напоследък от кой ли не,4е просто ве4е ре6их да питам.не мога да си обесня,ей така не ви пука къв е 4овека и веднага запо4вате да се заяждате.все пак живеем в 21 век,мамка му.и всеки мисля 4е има право на някакъв избор,оба4е хората тук имат стра6ни предрасъдаци към това.не казвам то4ни имена(никове)не ме и интересува кой мисли вси4ките тея простотии,просто по4вам да се засягам,6от кат отговоря в някоя тема и се по4ва"ма ти не ходе6е ли с моми4ета","ти не може6 да вземе6 обективно мнение"и такива работи.та зя тва напраих темата.моля не я трийте бързо 6от искам всеки който желая да си изрази мнението по въпроса и се надявам нещата относно това поне малко да се изгладят,6тото надали 6е си промените веднага мнението.но първо трябва да опознаете 4овека преди да го съдите,6тото доста 4есто преценката е гре6на.мерси![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"