- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- izneverih mu s negov pr
predi okolo 3 sedmisi se zapoznah s1s strahoten 4ovek i zapo4nahme da se vijdame.Toi ne e ot moq grad a jivee v s1sedniq na okolo 1 4as p1t.Mn hubavi momenti imame,no toi sprq da mi zvani i az na nego nz za6to!A v4era se celuvah s negov pr no si misleh samo za nego!Toi ve4e e razbral sigurno.Ne iskam da go zagubq.Kakvo da pravq?![]()
Да не си се целувала.
Сама си си виновна.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ДА СИ МИСЛИЛА ДЕБА... НИЕ КВО СМЕ ТИ ВИНОВНИ...
Вие на хероин ли сте бе?
такива момичета като тебе заслужават никога повече да не видят момче : първо защото можеш да го скараш с негов добър приятел и второ че на него ще му стане гадно. Мисли преди да правиш глупости.
"Не искаш да го загубиш" - при положение, че нито ти, нито той ти е званял.. мисля, че това не е никак добро начало на една връзка.. също мисля, че като показваш безразличие към него.. вече си го загубила.
Що не пробваш с този негов приятел. Може да стане нещо?
Ми9 следващтия път се замисли преди да пуснеш тема ние с какво можеме да ти помогнем при условие че ти сама си си виновна
За следващтия път щте знаеш поне като толкоз не можеш да държиш за едно момче
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
И като е виновна какво?! Ние, единствено, можем да й кажем, че е виновна и, също, как да се поправи.Първоначално написано от Anf3tamin4o
По-скоро ти помисли първо, преди да пуснеш своя пост.
И не забравяй запетайките, бе, мойто момче.
Еми омръзнало ми е от такива несмислени теми казахме и е че е виновна сигурно вече темата е изчерпанаПървоначално написано от cherinka
![]()
"мойто момиче" Аз Препинателни знаци не ги знам кое как се ползва![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Вече се изтърка прекалено много и стана банално -> но щом нещо не ти харесва, избягвай го.Първоначално написано от Anf3tamin4o
А и с нищо не помагаш на момичето, като и кажеш, че е виновна.
Ти, кво?! Да не би на теб да не ти се е случвало нещо подобно и после да съжаляваш за постъпката си..
ех, user-и, user-и...
Не ти е писал от дълго време, нито ти на него? Не искаш да го загубиш? Искрено се надявам, тва което си мисля да не е истина, но според мене, интересът му към теб е намален до минимум.
Преди да направиш нещо първо помисли за последствията и тогава действай.Миличка сама си си виновна и страдаш заради спонтанните си действия.Можеш единствено да поговориш с него и дано те разбере
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
ами мозък...не можа ли да помислиш малко преди да с емляскаш с онзи ми проблема си е твой оправяй се!...ще с енау4иш да си понасяш последствията!!!
А последствията какви са?!Първоначално написано от bqsna_teenagerka
-риторичен въпрос.
Еми... мисли преди да направи666 не666то... Не иска666 да го загуби666... ами за666то тогава си спряла да му се обажда666?!
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Човек каквото сам си направи нйкои не може да му го направи.
Light The Universe
Велика, велика фраза =D>Първоначално написано от Valar
Просто нямам думи! Ти си си виновна!
Кратко...точно...ясно.. няма к'во да говорим..Първоначално написано от Insatiable
Не с1м с1гласен..трябва ли в всички вр1зки момчето да е виновно?Първоначално написано от BAYO
...
А аз да попитам защо тя не му е писала на него ?
Щом се водат за гаджета не трябва ли интереса за вр1зката да е взаймен ?
Дайте ми отговор на тези в1проси и вижте че не е само той виновен..
podkrepqm vsi4ki mneniq,no spored men nai-dobroto ,keoto moej da se kaje v slu4aq e
Първоначално написано от Valar
=D>
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Значи не съм казал никъде, че винаги момчето тряя да е виновно. То не и е писало от дълго време, тя се е нацупил и айде, тя спира да му пише и сичко е финиш. Няма извинение за него, защо не и е писал, ма какво е извинението на нея?Защо не му е писала? Сещам се, от инат! Водят се гаджета, ма нали знаеш как понякога гаджетата се вдетеняват до толкова, че в един момент се чудят как да си развалят хубавите отношения.gPa3HuTeJl
Не с1м с1гласен..трябва ли в всички вр1зки момчето да е виновно?Първоначално написано от BAYO
...
А аз да попитам защо тя не му е писала на него ?
Щом се водат за гаджета не трябва ли интереса за вр1зката да е взаймен ?
Дайте ми отговор на тези в1проси и вижте че не е само той виновен..
> Кво ш'те кажеш?
Първоначално написано от mim4eto_D
от това което си написала разбирам, че държиш на него!
не мога да разбера щом не ти е безразличен как си могла да се целуваш с някой си там!
според мен си много объркана!!!
Според мен не е объркана. Направила го е и то умишлено. Може пък и пияна да е била. Може да и са сипали нещо в бирата, водката, ракията...кво ли не стаа по тия тийн купониПървоначално написано от kitty-cat
![]()
ти отдавна си го загубила
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от v!k!tYyY
ataka
![]()
Момиче съм ! ! !