Цитирай Първоначално написано от _i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
от много време искам дълга връзка,обаче нз...с него със сигурност мога да я имам обаче има и още един проблем-той постоянно ми причинява болка-имам предвид физическа...когато го моля да престане той ми казва че това му доставя удоволствие...и аз го оставям,вече имам чувството че не изпитвам болка,но ми е неприятно той да ме командва и да ми казва какво да правя,може би така е по добре нз.на 16 съм и явно още съм прекалено малка за да знам какво искам и какво е по-добре за мен...и за това ви питам вас...благодаря на всички за съветите...и просто ви моля да се поставите на мое място и да ми кажете ВИЕ какво бихте направили
ПРИЧИНЯВА ТИ БОЛКА, ЗАЩОТО МУ ХАРЕСВА, ВЪПРЕКИ ЧЕ НА ТЕБ ТИ Е НЕПРИЯТНО?! Момиче, какво правиш с него?! И кво е тва "от много време искам дълга връзка"? Щом я искаш, си готова да се метнеш на първия срещнат, с който ще бъдеш повече време, дори и да не изпитваш нищо по-специално към него и въпреки факта, че те наранява?! Разкарай го, докато е време! А виж, вече за другия...ако прецениш, че искаш да си с него, бъди и се наслаждавай на времето, през което ще сте заедно - независимо дали ще е дълга връзка или не.