- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Измяна
Измених на моя приятел с едно друго момче и много ми е зле сега.От почти 2 години сме заедно и учим в едно и също училище ама понеже сега бях наказана и той постоянно излизаше не се сдържах и оплесках нещата.Какво да права?
Еми много кофти си направила.На колко години си?Ако сте възрастни мже да се разберете
Ми 10 клас съм и просто не знам как ще се оправим.Той сега се подготвя за изпити и направо ще му разбия сърцето.
Честит първи април Гена)))
Да,така е.Освен ако не е шегаПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
I
kakvo shte my kaje ?
Milo az...takova...'sledva'izneverihti.
![]()
I
kakvo shte my kaje ?
Milo az...takova...'sledva'izneverihti.
![]()
Вариант 1: казваш му.
Вариант 2:не му казваш.
Ако си правила секс с другото момче и/или ако има възможност приятеля ти да разбере от трети човек за забежката, избираш вариант 1.
Ако няма от къде да разбере, ако е била само една целувка, ако приятелят ти е прекалено ревнив, избираш вариант 2.
Ако решиш да му кажеш, подчертай колко много го обичаш, разясни му причините да го направиш и колко зле се чувстваш.
вариант 3 : ако наистина много те гризе съвестта - късаш с него без никакви обяснения!Първоначално написано от Ани
![]()
вариант 4 : ако много ти е тъжно - самоубиваш се!![]()
вариант 5 : ако смяташ че не го заслужаваш - избягай някъде без да си взимаш пари и дрехи, без да се сбогуваш с който и да е, без никаква връзка с миналият ти живот!![]()
вариант 6 : удушваш или резваш тиквата на този с който си му изневерила. така няма да да има начин да каже на гаджето ти
вариант 7 : признаваш му, като му водиш още 4-5 роститутки и му казваш че така той ще ти го върне и ще бъдете квит!( на това ще се зарадва!)
.....
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
признай си .... и го помоли да ти прости .... нищо друго няма смисъл ... ако скриеш от него ... все едно пак му изневеряваш .... защото го лъжеш .... Признай си и кажи, че съжаляваш ... другото зависи от него
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
и недей да ревеш, после като те зареже, ще си си го заслужилаПървоначално написано от ThePainIsReaL
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Оуууу ...ло6о си направила много ло6о...![]()
Оба4е за ни6то на света не му казваи..наказанието ти е да си седи6 сас тайната и да те измъ4ва....
Ако наистина го оби4а6 спести му го...6те го съсипе6...
А всъ6тност ако му каве6 6те помогне6 единствено и само на себе си и 6те постъпи6 като егоистка....не му казвай![]()
Ако му кажеш бъди сигурна, че или ще се разделите или ще си останете заедно, но нищо няма да е същото!
Ти си прицени.
Поне се надявам да се научиш от грешката си.
Една грешка може да разруши много ценни неща градени с времето.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Като не мислиш така е момиче ще си блъскаш главата.