- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- za korema :( pls kajete mi ....
zna4i az si imam korem4e... taka leko abe ne mn leko ama si mi e izdyto... ama nai ve4e otdolu pod pupa edno takova mn gadno...kak da go maxna pls kajete 4e sam ot4aqna ve4e
zna4i az pravq koremni presi ama te mi stqgat muskulite otdolu pod mazninite i tva gadnoto MESO si ostava sedi mn grozno
shto taka se polu4ava molq za otg
i savet za uprajnenia ili rejim na xranene nqkav
от колко време ги правиш тез' коремни преси? и по колко правиш? цели ли са или половинки + странични или как?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
celi ot okolo 2 sedmici i kato si pipna korema navutre se useshtat edni stegnati takiva muskoli ama otgore si stoi onva gadnoto![]()
![]()
po kolko koremni tr da se pravqt ?
Казаха вече тичане (скачане на въже, плуване) + подходящ хранителен режим.
А за стягане на долните коремни мускули лягаш по гръб, краката са събрани, ръцете изпънати до тялото и повдигаш краката нагоре, задържаш 2-3сек. и отпускаш (като за по-голяма ефективност не ги отпускаш на земята, а ги задържаш на 2-3см. от нея). Правиш 10-15 повторения, колкото серии искаш.Поне 3.
М дам скачането на въженце е мн полезно... а за храната яж и фибри някви зърнени храни също мн помагат![]()
според мен трябва да продължиш с коремните преси,да спреш да пиеш всякакви такива безалкохолни,защото от тях много се подува корема,също така яж повече зеленчуци и избягвай мазните храни,скачай на въже-много помага...
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!