.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    dwddd
    Guest

za korema :( pls kajete mi ....

zna4i az si imam korem4e... taka leko abe ne mn leko ama si mi e izdyto... ama nai ve4e otdolu pod pupa edno takova mn gadno... kak da go maxna pls kajete 4e sam ot4aqna ve4e zna4i az pravq koremni presi ama te mi stqgat muskulite otdolu pod mazninite i tva gadnoto MESO si ostava sedi mn grozno shto taka se polu4ava molq za otg i savet za uprajnenia ili rejim na xranene nqkav

от колко време ги правиш тез' коремни преси? и по колко правиш? цели ли са или половинки + странични или как?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Guest
    celi ot okolo 2 sedmici i kato si pipna korema navutre se useshtat edni stegnati takiva muskoli ama otgore si stoi onva gadnoto po kolko koremni tr da se pravqt ?

Повече от фен
    tva stava s dieta i ti4ane s koremni 6te napravi6 muskyli osven ako ne pravi6 po polvin 4as koremni bez da spira6

Казаха вече тичане (скачане на въже, плуване) + подходящ хранителен режим.
    А за стягане на долните коремни мускули лягаш по гръб, краката са събрани, ръцете изпънати до тялото и повдигаш краката нагоре, задържаш 2-3сек. и отпускаш (като за по-голяма ефективност не ги отпускаш на земята, а ги задържаш на 2-3см. от нея). Правиш 10-15 повторения, колкото серии искаш. Поне 3.

So4ka
    Guest

:)

М дам скачането на въженце е мн полезно... а за храната яж и фибри някви зърнени храни също мн помагат

wow "celi dve sedmici" !!! te horata s godini se borqt za krasiv korem a ti iska6 za 14 dena da stane6 gisele buendchen...

Град
    там където залязва слънцето
    според мен трябва да продължиш с коремните преси,да спреш да пиеш всякакви такива безалкохолни,защото от тях много се подува корема,също така яж повече зеленчуци и избягвай мазните храни,скачай на въже-много помага...
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си