.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Град
    V stranata na mechtite

Студени крайници

Ми имам такъв проблем от скоро много са ми студени крайниците най-вече крачетата-не знам защо,в гореща вода ги слагах,мазах ги с затоплящ крем. Пък и вечер преди да си легна са направо ледени с чорапки спах топлих ги с електрическа възглавничка и нищо не помага замръзвам...Какво ще ме посъветвате дали да не почна да пия онези хапчета Гинко Билоба ли бяха?
    Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ми ако искаш ги пий.
    Също имаше някакви храни, които намаляват кръвообращението към крайниците, но не помна какви бяха, някой ако ги знае, нека да каже.
    И аз така вечер замръзвам направо, обаче към средата на нощта ми се затоплят и всичко е ок. Раздвижи се малко преди сън, дано да помогне. аа също знам, че и от притеснение се замръзва мъничко ии абе някви такива глупостички)))

Град
    Malko putevo
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ми ако искаш ги пий.
    Също имаше някакви храни, които намаляват кръвообращението към крайниците, но не помна какви бяха, някой ако ги знае, нека да каже.
    И аз така вечер замръзвам направо, обаче към средата на нощта ми се затоплят и всичко е ок. Раздвижи се малко преди сън, дано да помогне. аа също знам, че и от притеснение се замръзва мъничко ии абе някви такива глупостички)))
    opredeleno po4vai da gi pie6........edna priqtelka e taka.......kazaha i da gi pie i da se obli4a pove4e, za6toto mojelo da se vlu6i i da se stigne do izmryzvane na krainicite......
    Обичай живота,макар и суров,
    с цел да изпиташ красива любов.

Супер фен
    Пий ги ,дано да помогнат
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

ScoOBy DoO
    Guest
    ми на мен краката и рацете подчертавам ръцете просто винаги са ми студени и лятото пак нагоре врели а от китката надолу лед а краката ми по рядко ама и те :S

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Студени крайници

Цитирай Първоначално написано от SwEeT_tEmTeSiOn
    Ми имам такъв проблем от скоро много са ми студени крайниците най-вече крачетата-не знам защо,в гореща вода ги слагах,мазах ги с затоплящ крем. Пък и вечер преди да си легна са направо ледени с чорапки спах топлих ги с електрическа възглавничка и нищо не помага замръзвам...Какво ще ме посъветвате дали да не почна да пия онези хапчета Гинко Билоба ли бяха?
    ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!

"онези" хапове едва ли ще ви помогнат ако сте F, приемате сиситемно противозачатъчни или пиете постинор за щяло и нещяло, пушите цигари...

Град
    V stranata na mechtite

Re: Студени крайници

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_tEmTeSiOn
    ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!

"онези" хапове едва ли ще ви помогнат ако сте F, приемате сиситемно противозачатъчни или пиете постинор за щяло и нещяло, пушите цигари...
    Ами да момиче съм на 17 почти 18,не пуша,пия противозачатъчни,ама са по лекарско предписание и са в точна схема,постинор отбягвам да пия
    Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music

Голям фен
    Това ,което знам е,че ръцете и краката изстиват при недостатъчно кръвоснабдяване.Затова ти препоръчвам първо да правиш физически упражнения,които възтановяват нормалното кръвоснабдявне на крайниците.Също така продължавай да се затопляш,но не само когато си лягаш,носи обувки с по-дебели подметки.Избягвай тежките и мазните храни и яж повече риба и чесън.Ако изпълниш всичко,но няма резултат най-добре иди на лекар.
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Guest
    Ami da ti kaja 4estno i az s1m s adski studeni kraka i r1ce,no pove4ko kraka i hodih na lekar i mi predpisa nqkakvi soli,kupuvat se ot aptekata,samo 4e nemoga da ti kaja kak se kazvat 6toto izhv1rlih opakovkata,ta vsqka ve4er v topla vodq s tez soli i sega sa dosta po topli4ki \/

ходих на лекар студени крайници - лошо кръвообръщение ниско кръвно гинко билоба не помага

Понякога студените крайници са налице при хората,които са слаби,защото няма достатъчно оросяване.При мен е така и зима и лято-все са ми студени краката.Пробвай с гинко билоба,нищо няма да загубиш.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Студените крайници може да са симптоми на....5 болести off the top of my head.
    А може просто да нямате парно....
    Ако смяташ, че е наистина много необичайно->личен лекар....
    The nationalist not only does not disapprove of atrocities committed by his own side, but he has a remarkable capacity for not even hearing about them.

Мега фен
    Град
    София
    И при мен е подобно положението, но аз не се обличам дебело. А иначе тези хапчета се пият с натрупване- поне 3-4 месеца трябва да ги пиеш, че да има ефект.

на мен винаги са ми студени крайниците ...
    оказа се, че имам проблеми с щитовидната жлеза

Потърси лекар.
    Аз лично посетих ендокринолог.
    Но като за начало можеш да започнеш от личния лекар. Той ще ти даде насока.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си