- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мойта ЛЮБОФ
Ами ето го моя проблем на кратко: Значи аз съм ВЛЮБЕН в едно момиче и тя в мене(поне така твърди)...Та вече се познаваме добре и от много време, та въпроса ми е дали сме готови да направим крачка напред в нашата връзка, нашите взаимоотношения?Аз съм готов, но тя не е.Иска от мене да я чакам а аз не знам какво да правя![]()
начи не толкоз влюбена![]()
да не се залъгваме![]()
Ми какво да ти кажа не я прищпорвай момичето-все пак нищо не става на сила,ако тя наистина те обича ще бъде с теб споко,ако разбира се ти казва истината,защото може да го и ей така просто все пак знаем се момичетата![]()
![]()
Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music
Не разбрах за какви взаимоотношения става въпрос? Заедно ли сте или не? И за какво крачка по-точно говориш...
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първоначално написано от Seizure of Power
тц,дееее...
не и разбивай илюзийте!![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Mi moje bi izka da te probva dali darji6 na neq dostata4no 4e da q 4aka6 ,moje i da ne znae kakvo izpitva i da 4aka da si izqsni 4uvstvata.......
Ауе не уе хора!Те ходят ама това е важна крачка в техните взаимоотношения!
Еми, ако не бързаш за никъде или нямаш наложителна работазареди се с търпение и я почакай щом твърдиш, че това е любоФта ти
Ай късмет.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ти пък откъде знаеш ?Първоначално написано от Mimka_sweet
![]()
![]()
Ама те се упраиха вече!Изясни се проблема.......демек тя преодоля срама и го направи!Мерси![]()
![]()
![]()
Като види, че птичето отлита, само ще те привика на рамото си. (Метафорично казано)
Лъже те! Бъди сигурен, че не иска, щом това ти е казала.
"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."
Ами точно така е.Щом не е готова не е влюбена или поне не колкото теб.Първоначално написано от Seizure of Power