.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    123123
    Guest

болки в тестиса

като го пипам ме наболява и има май нещо като малко топче
    на някой случвало ли му се е кажете че направо съм се наплашил на макс утре на лекар ще ходя

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    това, че те наболява е добре. сериозните неща образуващи "топчета" там обикновено не болят. иди да те види хирург + ехограф

Guest
    Пиши после какво е казал лекаря, че и аз имам лека болка в тестисите от известно време - като отшумаваща болка след като съм го ударил, ама не съм.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пиши после какво е казал лекаря, че и аз имам лека болка в тестисите от известно време - като отшумаваща болка след като съм го ударил, ама не съм.
    На него може да му кажат едно,а при теб да е съвсем друго.За това иди на лекар и ти,ако чакаш другите да ти казват ехей...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

nqma
    Guest
    i az go imam topchenceto v testisa leviq pri mene bolq me okolo 2 sedmici posle spraq no da ti kaja nqma nishto opasno spored men tova sa mastni obrazuvaniq v testisa ne moga da ti obqsna tochno no znam che ako ne te bolqt nqma nujda ot operaci zashtoto ne sa natisnali nerv v nachaloto boli vingai zashtoto se obrazuvat mnogo burzo i trqbva vreme da sviknesh s tqh pri malko po silen natisk na tqh moje da te boli i seld tova

ЕfecT
    Guest
    Я кажете моля ви се какво стана ако сте ходили на лекар че и аз от 10-на дни имам някаква тъпа болка в десния тестис и сериозно мисля да ходя на Уролог.

Guest
    Една от причините за болки в тестисите е разширена вена.
    Вероятно има и други прични, но не съм лекар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си