- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- болки в тестиса
като го пипам ме наболява и има май нещо като малко топче
на някой случвало ли му се е кажете че направо съм се наплашил на макс утре на лекар ще ходя
това, че те наболява е добре. сериозните неща образуващи "топчета" там обикновено не болят. иди да те види хирург + ехограф
Пиши после какво е казал лекаря, че и аз имам лека болка в тестисите от известно време - като отшумаваща болка след като съм го ударил, ама не съм.
На него може да му кажат едно,а при теб да е съвсем друго.За това иди на лекар и ти,ако чакаш другите да ти казват ехей...Първоначално написано от Анонимко
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
i az go imam topchenceto v testisa leviq pri mene bolq me okolo 2 sedmici posle spraq no da ti kaja nqma nishto opasno spored men tova sa mastni obrazuvaniq v testisa ne moga da ti obqsna tochno no znam che ako ne te bolqt nqma nujda ot operaci zashtoto ne sa natisnali nerv v nachaloto boli vingai zashtoto se obrazuvat mnogo burzo i trqbva vreme da sviknesh s tqh pri malko po silen natisk na tqh moje da te boli i seld tova
Я кажете моля ви се какво стана ако сте ходили на лекар че и аз от 10-на дни имам някаква тъпа болка в десния тестис и сериозно мисля да ходя на Уролог.
Една от причините за болки в тестисите е разширена вена.
Вероятно има и други прични, но не съм лекар.