- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За по-старите потребители...
Това е тийнейджърски форум и е нормално флууда и спама да преобладават,като искате толкова много дискусии отидете в датата,калдата или там,където си мислите,че ще можете да обсъждате сериозни теми.
sega e mnogo po-tupo ot predi![]()
,съжалявам,че засегнах модераторското ти достойнство,
но предполагам лудницата в тоя форум е очевидна.
на мен изобщо не ми пречи и не обвинявам никого ..
и аз съм била мод,не е толкова трудно да се трият темите и
постовете на латиница,не знам как е при вас и кой какви права има,
но в повечето от разделите на първа страница има по три-четири
теми на кирилица,другото е гадна шльокавица.
или някви теми тип "посирам се кат' мъ ибат отзад" ..
стоят с месеци..хаха.ясно де,че е тийнфорум.ама сега какво
като сме "тийн" значи сме малоумници и тва ни е
нормалното състояние?!
moderated by Coki
3 точка от правилника]
едно време влизах с кеф във форума, сега от навик...![]()
MusicIsTheKey, ти не можеш да кажеш, че един модератор не си върши работата, защото какви са твоите критерии за "вършене на работа", от какво вадиш изводите си и как стигаш до такова заключение?
Единствено един админ може да каже кой модератор какво прави.
_donna_, съжалявам, но не засегна и капка от достойнството ми.И за теб важат горните ми въпроси.
Също така постовете на латиница НЕ са забранени, и НЕ се трият, нито модерират.
И още нещо - посещавате типично "flood-ърските раздели", какво очаквате?
Естествено...Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
само админите могат да преценят тея работи. Ей на, за Ая не може да каже човек, че не е вършела работа. Много работа е вършела и явно, че когато спря да я върши веднага и махнаха правата.
I Don't Know Who I Am пък май ще модератор завинаги, защото той винаги си върши работата "перфектно"
Тифани не съм я виждал от 3-4 месеца, а посещавам редовно форума. Даже не зная дали още е модераторка. Просто няма как да я видя тук, че за да разбера тази подробност.
и в допълнение бих добавил, че админите се появяват толкова често, че веднъж не бях влизал във форума 2 седмици и като го посетих се оказа, че са ме баннали една седмица след като не съм писал и ` мнение.Ся мачока каза, че Лъвчето е изяло банна, а вече мина една седмица, а той още пише. Николан беше вписан в списъка с баннатите преди доста време, обаче се сетиха да му сложат банна 1 месец след като беше обявен за баннат.
Едит: Защо ли изтрихте повечето постове тук?Ще ни цензурирате ли, защото казваме "истината"?
![]()
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
3 тока от правилника
moderated by Coki
точка три от правилника гласи:"3.Да не се месят в работата и решенията на модераторите, освен при
основателна причина(нарушения на модераторските задължения), при което са длъжни да уведомят администраторите."
Coki,пиле,аз не ти се меся,просто изразявам мнение.
нали за това е темата или греша?!
изобщо,какво е тва малоумно правило,
никой не може да ти каже как да си свършиш работата и
да те накара да правиш нещо,което не смяташ за подходящо
и правилно.много зле са нещата щом не се интересувате от мнението
на юзърите за това как се развива форума и в какво състояние е.
в крайна сметка ние правим форума като го посещаваме.
вие би трябвало вместо да ни цензурирате и игнорирате,да
си вземете бележка и се стегнете малко у кръста.ама не ..
и какво значение има дали някой ще прочете поста ми
като и без това е достатъчно очевидно колко поддържан е
тоя форум?! ..
Поради значителното изместване на поставения въпрос и дискриминационния тон спрямо новите потребители включително и обиди към тях, темата ще бъде заключена. Модерираните потребители, да се считат за предупредени.
/closed
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html