Цитирай Първоначално написано от _donna_
rosskata,и на мен ми прави впечатление как
модераторите не си дават зор много много...
Много грешно впечатление, много генерално заключение. Но няма да го коментирам, ще си пиша по темата.

Миналото винаги се идеализира, като от него в спомените ни се отсяват само положителните неща. И може би така трябва да бъде.
Един потребител '05 казва, че 2005г. форумът е бил много по-добре, от колкото е сега. Един потребител '03 (от които съм и аз, а за датата на регистрация, която ми е изписана в момента не ми се обяснява защо е 2004г.) казва, че 2003г. форумът е бил много по-добре дори и от 2005г. Така че за кой какво значи "добре" и "хубаво" не се знае...
Едно нещо, в самото начало, когато ти е все още непознато, когато го изучаваш, изглежда много по-възлнуващо, много по-интересно, много по-хубаво. Нормално е обаче за 3-4 години вече да си знаем "кирливите ризи", да знаем "кирливите ризи" и на форума, който вече не ни се струва толкова привлекателен.

Нормално е форумът да се промени, след като "тогава" е имало едва 1 000 потребители, а сега има 30 000. Промяната обаче е само количествена, не качествена. Винаги е имало спамъри, винаги е имало лигави дечковци. Да, по-малко бяха преди, когато общо имаше 1 000 юзъра, но това не значи, че ги е нямало и че не са ни заливали с простотията си.