- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За по-старите потребители...
Много грешно впечатление, много генерално заключение. Но няма да го коментирам, ще си пиша по темата.Първоначално написано от _donna_
Миналото винаги се идеализира, като от него в спомените ни се отсяват само положителните неща. И може би така трябва да бъде.
Един потребител '05 казва, че 2005г. форумът е бил много по-добре, от колкото е сега. Един потребител '03 (от които съм и аз, а за датата на регистрация, която ми е изписана в момента не ми се обяснява защо е 2004г.) казва, че 2003г. форумът е бил много по-добре дори и от 2005г. Така че за кой какво значи "добре" и "хубаво" не се знае...
Едно нещо, в самото начало, когато ти е все още непознато, когато го изучаваш, изглежда много по-възлнуващо, много по-интересно, много по-хубаво. Нормално е обаче за 3-4 години вече да си знаем "кирливите ризи", да знаем "кирливите ризи" и на форума, който вече не ни се струва толкова привлекателен.
Нормално е форумът да се промени, след като "тогава" е имало едва 1 000 потребители, а сега има 30 000. Промяната обаче е само количествена, не качествена. Винаги е имало спамъри, винаги е имало лигави дечковци. Да, по-малко бяха преди, когато общо имаше 1 000 юзъра, но това не значи, че ги е нямало и че не са ни заливали с простотията си.