.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

бисквити в кисело млекце

ами дали е много калорично за закуска да ям обикновени бисквити "ЗАКУСКА" натопени в кисело мляко като кашичка.Като малка много го обичах и пак ми се е дояло,ама ме е страх малко

Guest
    mi iaj d'ge ako iska6 da ima6 portokalov guz hapvai si , i daje si zemi mlqko s 5 procenta maslenost da ti e po portokalovo dupeto

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    E, ako tolkova ti se e priqlo - 2-3 biskviti s mlqko 0.1% - ne e 4ak tolkova stra6no!
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Не ги топи в млякото... макар, че няма особено значение, защото в стомаха ти стават на едно и също..
    Като прочетох "БИСКвИТИ" в заглавието се стреснах, но щом са обикновени.. няма страшно. То даже на пакетчето си пише колко писквити на колко калорий се развняват. А киселото мляко с по-нисък процент на масленост е полезно, ако искаш може да си правиш айрянче с бисквитки за закуска

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mi iaj d'ge ako iska6 da ima6 portokalov guz hapvai si , i daje si zemi mlqko s 5 procenta maslenost da ti e po portokalovo dupeto
    олеее, какъв/ва си песимист/ка! момичето/момчето е решил/а да хапне няколко бисквити и мляко и ти реши, че гъза й ще стане като портокал! ти да не се ограничаваш от всичко, тъ*анар/ка!!!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Супер фен
    Вие верно почвате твърде много да се филмирате От 5 бисквити няма да стане 100 кила! Хапни си и ако толкова се притесняваш да не ти се лепнат някъде,отиди после да изразходиш малко калории-сега поне е слънчево
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

.//./

Maleee mn sa zle nqkoi.Ne ste li razbrali veche che celulita ne se vliqe ot hranata a ot dvijenieto.A i osven tova e nasledstvento,Bojeeee,kolko muka ima po tvoq svqt bojeee
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Супер фен
    Хапни си,но не прекалявай.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    абе наш ко яж каквото искаш и каквото ти харесва,ако нямаш чак такива огромни проблеми с теглото,но после спортувай и си супер )))).Аз тъй правя ям кото душа ми поиска като внимавам да не смесвам такива храни дето....ама после спортувам:тичам,танцувам и тялото ми е супер
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Цитирай Първоначално написано от sun13
    абе наш ко яж каквото искаш и каквото ти харесва,ако нямаш чак такива огромни проблеми с теглото,но после спортувай и си супер )))).Аз тъй правя ям кото душа ми поиска като внимавам да не смесвам такива храни дето....ама после спортувам:тичам,танцувам и тялото ми е супер
    )))))
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Фен
    Град
    България
    Шом ти се е прияло, нищо няма да ти стане, яж на воля, не се безпокой!От млякото се пълнее НАЙ-МАЛКО!!!!А това , че ще натрошиш няколко бисквити в него няма да ти навреди , а напротив!

Повече от фен
    spokoino moi si qde6 takova i az iskam btw az pootdeln osi gi qm ama me podseti mn dobre

e mn qsno 4e 6te pazim dieti kato trqbva da svalim nekoe kilce a ti kat si svinq takava 6te si ostane6

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си