- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- бисквити в кисело млекце
ами дали е много калорично за закуска да ям обикновени бисквити "ЗАКУСКА" натопени в кисело мляко като кашичка.Като малка много го обичах и пак ми се е дояло,ама ме е страх малко
mi iaj d'ge ako iska6 da ima6 portokalov guz hapvai si , i daje si zemi mlqko s 5 procenta maslenost da ti e po portokalovo dupeto![]()
E, ako tolkova ti se e priqlo - 2-3 biskviti s mlqko 0.1% - ne e 4ak tolkova stra6no!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Не ги топи в млякото... макар, че няма особено значение, защото в стомаха ти стават на едно и също..
Като прочетох "БИСКвИТИ" в заглавието се стреснах, но щом са обикновени.. няма страшно. То даже на пакетчето си пише колко писквити на колко калорий се развняват. А киселото мляко с по-нисък процент на масленост е полезно, ако искаш може да си правиш айрянче с бисквитки за закуска![]()
олеее, какъв/ва си песимист/ка! момичето/момчето е решил/а да хапне няколко бисквити и мляко и ти реши, че гъза й ще стане като портокал! ти да не се ограничаваш от всичко, тъ*анар/ка!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Вие верно почвате твърде много да се филмиратеОт 5 бисквити няма да стане 100 кила! Хапни си и ако толкова се притесняваш да не ти се лепнат някъде,отиди после да изразходиш малко калории-сега поне е слънчево
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Maleee mn sa zle nqkoi.Ne ste li razbrali veche che celulita ne se vliqe ot hranata a ot dvijenieto.A i osven tova e nasledstvento,Bojeeee,kolko muka ima po tvoq svqt bojeee![]()
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
Хапни си,но не прекалявай.
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
абе наш ко яж каквото искаш и каквото ти харесва,ако нямаш чак такива огромни проблеми с теглото,но после спортувай и си супер)))).Аз тъй правя ям кото душа ми поиска като внимавам да не смесвам такива храни дето....ама после спортувам:тичам,танцувам и тялото ми е супер
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Първоначално написано от sun13
)))))
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Шом ти се е прияло, нищо няма да ти стане, яж на воля, не се безпокой!От млякото се пълнее НАЙ-МАЛКО!!!!А това , че ще натрошиш няколко бисквити в него няма да ти навреди , а напротив!