.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    {}{}{}
    Guest

анти целулитен крем

плс кажете ми някой наистина ефектовен анти целулитен крем, но да не е на ейвън?(нямаше ефект)???ползвали ли сте този на нивеа,има ли резултат????

Guest
    Изключено е да се отървеш от целулита само с мацане на кремчета,ако си решила само това да правиш от сега ти казвам-откажи се. За да има някакъв резултат от мазилата трябва да спазваш някаква диета-без много мазни и сладки неща,без прекалено много ядене след 18-19ч. И другото важно нещо-трябва ти движение,дали ще е някакъв спорт,някакви упражнения или просто много ходене,няма значение(въпреки,че най-добре ми се струват упражненията или фитнеса),важно е да ги раздвижваш тея мускули,щото само с кремове като на магия няма да стане

{}{}{}
    Guest
    emi az si hodq na fitnes i iskam da mi kajete nqkoi efektivno krem4e

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Изключено е да се отървеш от целулита само с мацане на кремчета,ако си решила само това да правиш от сега ти казвам-откажи се. За да има някакъв резултат от мазилата трябва да спазваш някаква диета-без много мазни и сладки неща,без прекалено много ядене след 18-19ч. И другото важно нещо-трябва ти движение,дали ще е някакъв спорт,някакви упражнения или просто много ходене,няма значение(въпреки,че най-добре ми се струват упражненията или фитнеса),важно е да ги раздвижваш тея мускули,щото само с кремове като на магия няма да стане
    Много,ама много си прав/а =D>

Супер фен
    Понеже пита за Nivea...аз го ползвах до преди няколко месеца и после поради липса на средства си взех на Дева.Сега пак съм се насочила към Nivea,защото лично аз съм много доволна Естествено и спорт,но ти казваш,че ходиш на фитнес....така че,ако искаш го пробвай този.Имай предвид,че действа различно на всеки...тоест нещо докато не го пробваш не знаеш как ще ти понесе на теб.Отзиви не слушай много,много.Като ис харесаш нещо си го взимаш и ако не ти влияе добре не повтаряш.Успех
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен
    Град
    sofia
    Препоръчвам Нивея и Дав

.,

Az sum mnogo dovolna ot Avon,no to mai na vseki si deistva razlichno,nqkoi priqtelki sa dovolni,drugi NE.No az nikak ne sum dovolna ot Deva-polzvala sum kum 5,6 tubi4ki i nikakuv efekt.E vsi4kos i be6e suprovodeno s dieta i sport.
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Аз пък съм очарована от Дева Слим ефект, напук на отрицателните мнения преди мен!От 1 тубичка, която измазах съм много доволна.Не че имам целулит някакъв много.Имах малко но кремчето помогна, като го бях комбинирала с много вода и упражнения и ограничаване на някои храни- газирано,мазно,сладко... макар че аз попринцип не ги ям
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен
    На Орифлейм били хубави
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Диетка,каквото и да е било що-годе добро кремче,много движение и..секс!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    някъде в пространството
    Отиди в някоя аптека или козметичен магазин и там ще ти предложат нещо,но на Oriflame доколкото знам е добър

Голям фен Аватара на tainstvenata
    ми то има много .. на орифлейм съм 4увала, 4е е добър.Има и др. по скъпи4ки .. Lierac-39лв,Eucerin-27лв а също в едно списание 4етох 4е помагал и Антицелолитния масажен диск на Орифлеим -9.90лв. и също 4етох за някакав антицелолитен съпун на Рефан-4.40лв...
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

tozi na deva ili dove na kakva cena e?
    Saska

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си