- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много сам обаркан вече...Help
В началото на учебната година мн харесах едно момиче от моя клас и след 2 месеца трагнахме.Аз мн я харесвах но се оказа че тя само си е играла с мен.Отрязах я.През зимната ваканция ми се обади да се видим...Видяхме се разкарахме се малко и като се варнахме на даскало пак трагнахме.Тварде6е че е направила гре6ка и сега наистина ме харесва и досега о6те ходим.Правихме го 3 пати вече.И двамата мн се обичаме но мн често се караме.Деня преди пролетната ваканция се скарахме мн сериозно но не скасахме и на следва6тия ден ми пи6е SMS "Mislq 4e trqbva da se razdelim za malko za da po4nem da si lipsvame!6toto kakto e tragnalo 6te se skarame seriozno i 6te se razdelim i to ne za malko".Забравих да кажа че преди около 1 месец се е зарибявала тайно с най добрия ми приятел от класа но той не се е потдал 1во 6тот ми е фр 2ро 6тот не я харесва и аз 6тях да я зарежа но и простих и сега след тоя SMS нз вече какво да правя да продалвам ли с нея или да я скасам (от един клас сме). Моля ви се помогнете ми мн сам обаркан а мн я обичам...
Ами ти си решаваш дали да я чакаш, но нищо не и пречи докато сте разделени да тръгне с друг или да си намери някой за разнообразие и след това да се върне при теб
Няма да се оставяш момичетата да те използват и да ти се качват на главата!Ти ги изпозвай по-добре от колкото те тебе.Ти ги наранявай от колкото те тебе.
ето за това съм против връзките в класа,защото ако не потръгне нещо между вас...малиии после до 12 кл. се гледате на кръв..ама както и да е.Та по темата:еми най-добре и кажи всичко,което си написал тук,как си се чувствал през цялото това време и т.н.....и от реакцията и ще разбереш как да действаш нататък.Успех ти желая![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Ako naistina q obi4a6 ne q zarqzvai ,no ostanah s vpeetlenie 4e tova e edno ot "u4ili6tnite uvle4eniq" koito gi mislim zal liobovta ,edvali tova 6te e poslednoto momi4e v jivota ti.
zarejiq we,vij 4e si igrae s teb!!!!!!
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Много зле. Когато мацката е от класа ти е много кофти... аз цяла есен си спомням бях луднал по една от класа, бях много зле. След което си намерих друга и я забравих, ама и тя ми взе душата. Абе ташак е работата... а твойта мацка ти върти номерца, бий й два шамара и я напсувай.Първоначално написано от DJay
![]()
Аз и писах СМС че няма смисъл да се разделяме ако наистина ме обича и и се обясних в любов 6тот аз наистина я обичам и тя започна да ми се обяснява 4е не сам и обра6тал мн внимание че през пове4ето време сам се даржал грубо и студено и че ако искам да я направя наистина 6тастлива да бада по мил и нежен и че мн често сам я бил наранявал без да сам го осазнавал...Аз имам мн вразки и ако ходи с друг аз веднага 6те разбера и незнам дали да барзам или да чакам да разбера не6то повече???...
Любовта е песен, но няма песен без край!
Life's a bitch!Depending on how you treat her!
Ами щом се държиш грубо и студено към нея, нищо чудно че иска да се разделите...Опитай да се промениш
Тя не иска да касаме окончателно ами само за малко за да съм бил осазнал какво е тя за мен и да видим дали 6те ми стане мъчно за нея...А аз и секунда немога без нея тя е всичко за мен...
Da naistina i az sam protiv vrazkite v klasa,za6toto sled kato se razdelite i na dvamata 6te vi e kofti,no sega po temata, mi kvo da ti kaja,mislq 4e tq qvno ne e sigurna kakvo izpitva kam teb i zatova postapva tolkova tapo,no trqbva da sednete i da si pogovorite serioznao.
Няма какво да го мислиш-късай я и не се занимавай с нея, колкото и грубо да звучи.Разиграва те и си прави каквото си иска зад гърба ти.Постъпила е гадно с теб!
Зарежи я!..След като си и простил такива неща това е прекалено..Просто късайте и това е
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Тоя коментар...Първоначално написано от Анонимко
Ами ако и ние, моми4етата, си казваме така?! И какво става
?
А по темата... За666то не и даде666 време? Може наистина да запо4нете да си липсвате. А зарибявката с твоя приятел е била преди месец. Пък и ти нали твърди666, 4е си се оби4ате, за666то се 4уди666?
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Ми то и да се разделим за 10 мин. и тя почва да ми липсва и аз на нея.Просто казва че сам бил груб кам нея...Преди малко ми се обади и ми каза че и е мн мачно за мен даже плаче6е.Не споменах една малка подробност аз сам от Бургас тя е от Средец(Грудово) и през ваканциите е там при баба си иначе когато сме на даскало си е тука в Бургас...Но се самнявам че би ми изневерила а според вас какво значи СМС-а: Ti kvo misli6 4e ne ta obi4am li?6tom sam tolkova meseci s teb i postoqnno sam sled teb i za revnosta da ne govorim...az ne sam takova momi4e koeto hlatva lesno no eto 4e ti sa poqvi...moje da ne go osaznava6 no ponqgoa mn me naranqva6!
Аз мисля, че тя има няк'ва мания за величие. Явно нещо във вашата връзка липсва. Опитай се да разбереш какво е, и ако наистина се е оказало, че има такова нещо, опитай се да и докажеш, че не можеш за нея.Може ти тя ще се трогне и няма да поглежда друг.Първоначално написано от DJay
П.П. Иначе осъждам действията и като некоректни към тебе. Аз лично ако бях... за косата, един шут в задника и навънка!!
Мн ви благодаря за съветитеВчера ходих до средец и си поговорихме сериозно, но в крайна сметка сичко заварши благополучно
Пак ви благодаря.
Не ти ли омръзна вече да чакаш и да прощаваш...но ти си решаваш \/ Но мисля, че тоя СМС е некъф тънък намек, за да скъсате
![]()
Готов сам на всичко за нея обичам я прекалено мн...Ште и дам оште една седмица (след ваканцията) и при най-малкия гаф...
Първоначално написано от DJay
ti da isaznae6 kakvo e tq za teb...omg...ne trabva li tq da osaznava kakvo si ti za neq...ama kakto i da e tova sa va6i otno6eniq...po temata moeto mnenie e 4e 6tom se obi4ate zna4i nqma ni6to lo6o da ste zaedno ama ako ne si siguren v neinata lubov...po dobre pogovorete i togava pomisli kakvo da pravi6
Е малко си рязък, ама имаш право. Брата така беше направил с бившото му гадже. Направи 2-3 яки изцепки, ма брата я обичаше и и прощаваше. Последният път си спомням че и даде 14 дни, в които, ако направи и най-малкия гаф, всичко свършва.... и свърши деПървоначално написано от DJay
![]()
Ами само ти можеш да решиш дали найстина искаш да я иэчакаш..!Щом тя иска ча си дадете почивка эначи или не иска да те отреже иэведнъж или просто сте си поомръэнали...!Но имай в предвид ,че преэ таэи пауэа тя може би ще си намер друг или други....премисли нещата и успех![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ako беше пич на място още преди мноооого време щеше да си я вкарал в историята :>
Ми мн пати сам си мислил да я зарежа, но само като се сетя за сичките хубави моменти...и сички лоши мисли от главата ми изчезват.Но вече се изморихсамо и порщавам а почти не виждам нещо да прави за да ми докаже, че не съм сгрешил, като съм и простил.
4ovek mislq 4e zdravata si hlytnal po neq 6toto si i prostill ne6to super gadno
moje da te boli no q ostavi
malee ako mi padne taq izpolzva4ka 6te q ..s4upq....ot......BOI