.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Град
    Bourgas,Bulgaria
    Последните 2 дена не сам спал само седя в леглото, гледам в една точка и си мисля за нея и дали да я остая...Колкото до твоя съвет miss_survivor, мисля че си права.Колкото и да ме боли...
    Любовта е песен, но няма песен без край!
    Life's a bitch!Depending on how you treat her!

DJay ..

само и порщавам а почти не виждам нещо да прави за да ми докаже, че не съм сгрешил, като съм и простил.
    Аве човек, знам че искаш да си с нея, че я обичаш и че не можеш да дишаш ако тя не е около тебе, но тва не си заслужава саможертвата. Прави те смешен, кой знае кво ти прави и зад гърба. Откажи се от нея, отдръпни се и ще дойде ден, в който ще и почернее живота, щот ще усети липсата на внимание, от което е свикнала в момента!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Няма какво да го мислиш-късай я и не се занимавай с нея, колкото и грубо да звучи.Разиграва те и си прави каквото си иска зад гърба ти.Постъпила е гадно с теб!
    Подкрепям.
    След като се е зарибявала тайно с приятеля ти, иска да си починете един от друг и в миналото те е разигравала, не мисля, че имате бъдеще.
    хъхъ..

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Да бях теб дося я бях зарязал !!! ... Лично Мнение
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Град
    Bourgas,Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Няма какво да го мислиш-късай я и не се занимавай с нея, колкото и грубо да звучи.Разиграва те и си прави каквото си иска зад гърба ти.Постъпила е гадно с теб!
    Подкрепям.
    След като се е зарибявала тайно с приятеля ти, иска да си починете един от друг и в миналото те е разигравала, не мисля, че имате бъдеще.
    Цитирам думите и "Аз го правих това за да те дразня щтот не ми обращаш внимание и знаех че щти каже, но ако той се беше възползвал щтях да го отрежа" повярвах и но явно не е било истина.Вав кравти а и е да флиртува със всички.Обяснете ми що за момиче ще ходи с момче 5 месеца и 3 пати ще прави секс сас него и сичко да е лажа...

Що за въпрос DJ ... Защо го правят? Ми защото: 1-Не знаят какво искат 2-Наранени са и сега те си го връщат на първият срещнат 3-такива са си по природа, никога един не им стига.

Град
    Bourgas,Bulgaria
    Между другото BAYO мн си прав.Сега ме подсети за един път като я изпращах и стана въпрос защо я обичам и тя ми вика "аз толкова мн неща сам преживяла в любовта и сам толкова наранена, че неможеш да се сравняваш с мен в това отношение"...

СЕГА ТИ КАЖИ "ХРЪЦ,КРЪЦ"

Град
    Bourgas,Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    СЕГА ТИ КАЖИ "ХРЪЦ,КРЪЦ"
    Какво имаш предвид под това

deni9444
    Guest
    така kakто ми я описваш изглежда доста... разкрепостена. според мен ти си й дал достатъчно шансове... разделете се за известно време и ако тя трагне по някои друг тогава скасай с нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си