.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    edno_f :(
    Guest

въпросче към момчетата

хей момчета,ако знаете, че едно момиче ви харесва,какво бихте направили,как бихте се държали с нея.ще и отвърнете ли на чувствата или просто ще искате да се възползвате от нея,просто така за разнообразие.защо като знаете, че някое момиче си пада по вас вие започвате да се правите на велики и т.н. ....

Голям фен
    Град
    Варна
    Според мен това е строго индивидуално кой какво ще направи в случая

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ми може би самучуствие
    Ами ако ме хареса и нямам гадже бих и отвърнална чувствата но ако имам се сещташ че няма
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    Според мен това е строго индивидуално кой какво ще направи в случая
    Дам, а и зависи кое е момичето, каква е по характер, каква външност има, какво й е обкръжението, що за човек е.
    Ако е някоя, която се слави, примерно, из махалата с многото добри свирки (да кажем), нормално е момчето да я използва.
    и т.н.. още много има за говорене, ама тва е една малка част от нещата, които зависят относно тая тема.

Guest

Re: въпросче към момчетата

Цитирай Първоначално написано от edno_f :(
    хей момчета,ако знаете, че едно момиче ви харесва,какво бихте направили,как бихте се държали с нея.ще и отвърнете ли на чувствата или просто ще искате да се възползвате от нея,просто така за разнообразие.защо като знаете, че някое момиче си пада по вас вие започвате да се правите на велики и т.н. ....
    Я съм си велик без да са прая,няма нужда от аплаузи. \/

ми мили4ка пове4ето си придобиват ненужно само4увствие...а и всяко мом4е реагира по разли4ен на4ин...някои са о разумни и не нараняват моми4ето други са малко по..

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    Строго индивидуално
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Guest
    emi zna4i az ne se slavq s ni6to( 4e sum s vseki ili drugi taliva podobni).ednate ve4er vsi4ko si be6e spr,prikazvahme si i celuvki(malko),a na sledva6tiq den....vse edno ne se poznavame(qvno ne e polu4il tova koeto jelae), toi znae 4e si go haresvam,a se zanimava s nqkakvi po golemi ot nego i s nai golemite k....vi(sry 4e sum cini4nam,ama si e taka)za6to se durjitaka

зависи...
    сигурно бих се възползвал от нея..

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ама красива ли е ? важно е

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    emi po dobre,otkolkoto s oniq, s koito se zanimava !!!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    опа, моя грешка
    разказала си
    така като гледам, точно защото показваш завиден интерес към него, той знае, че има нещо сигурно насреща и те държи резерва

"охладней" малко и виж кво ше става

Guest
    хехехехе, я направо си кажи кво ти е на душата тва, което си писала е прекалено общо
    E

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хехехехе, я направо си кажи кво ти е на душата тва, което си писала е прекалено общо
    E
    az sum si go kazula,prosto otlalto znae 4e go haresvam,se pravi na velik....v 4ata moje da govori mn,da se pravi na golqmata rabota(obe6ta 4e 6te se vidim i nqkavi takiva),a kvo napravi ni6to,daje i "zdr" ne kaza.za kvo se dutji taka,tozi idiot(pisna mi da se razstroivam postoqnno zaradi nego).I az sum si vinovna,samo da mi kaje ne6to i az pak mu se vurja na akula i pak mu vqrvam.za6to se durji po tozi na4in,za kakuv se misli ???ve4e se ot4aivam

Зависи кое е момичето и какво изпитвам към нея.Ако е човек към който имам симпатии и съм свободен естетствено ще и обърна внимание.Ако е човек към който не изпитвам привличане и симпатия ще и кажа че едва ли нещо ще се получи.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

Re: въпросче към момчетата

бих отвърнал на чуствата и но повечето хора се възползват тъи като знаят че щом момичето е влюбено в тях момичето би направило всичко за тях............. - мое лично мнение.
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Мега фен Аватара на koalka
    Зависи от момчето много ясно.

Много ясно, че зависи от самия човек. Не сме еднакви , за да има някакви праволинейни чувства. За всеки строго индивидуално. Ма то не е далече от акъла да се сетиш

МоntellPorter
    Guest
    Охх, гадното е че ако харесвам момичето ще подходя със самочувствие и ще се правя на безразличен(отначало), но в последствие ще се "предам" но това не е някакъв план или нещо... просто така съм свикнал да действам
    Ако нея харесвам ще я отбягвам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си