Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
Преодоляване ..
Хм .. на фази протича всичко при мен. След последната ми дълга връзка бях доста разтърсена. Първата седмица след раздялата .. всичко беше ок. На втората излезнах и си изхарчих всичките 150 лв, които бях събирала, за да му купя подарък за именния ден. Купих си всякакви простотии - лакове, спирали, чорапогащници, гривни, ластици .. нищо съществено, все джунджурии. Но ми стана по-весело.
Следваше зимната ваканция.. прекарах я само в излизане с братовчед ми и компания, разсейвах се, напивах се .. дори се и напуших веднъж(за последен път!!!), но жалко, че тогава не ми стана по-весело и само плакахме заедно с братовчед ми, който също беше зарязан от голяма си "любов". След това напушване у мен настъпи фаза на слабост .. дори мисля, че му писах два адски сълзливи и-мейла, за което се мразя отвсякъде. После пак следваха миговете на духовитост.
Та всичко минава, но трябва да си промениш малко или много начина на живот. А той се променя едва когато преодолееш предишния си мисловен модел и осъзнаеш колко много грешки си допуснал преди, колко неща си можел да промениш.. човек трябва да си взима поука от миналото.. и да не прави същите поразии в бъдещето.
Та .. моята така наречена "любов" съм се мъчила да я преодолея с много алкохол, с други момчета за натискане и секс .. но не това е начинът. Така само изпитвах мимолетно щастие и после всичко пак беше кофти. Правилното е да се оставиш на времето.. с времето всичко отшумява. Следи остават, но те избледняват ..
И разбира се спомените, които съм имала, винаги ще ме топлят отвътре. Защото колкото и брутално да сме се разделили, ние сме изживяли нещо красиво ..
Как се е променило моето отношение към него ..
ми .. просто не сме толкова близки, рядко си говорим, явно не можем вече. Но все пак мен поне ме е грижа за него и ми става кофти, когато виждам, че на него му е кофти. Вероятно винаги ще ми пука за него, докато на него за мен - не . Понякога (още в началото след раздялата) се самонавивах, че е глупак, че е боклук .. че нищо не заслужава, но това не е било така. Може да се държи като боклук сега, но аз го познавам и в друга светлина, и знам що за човек е .. Това г/д ми помага, за да не го смятам за поредното лайно. Но иначе разбира се, че е имало период, в който супер много ми падна в очите. Ненавиждах го, след като негова близка приятелка ми разказа какви ги е вършил .. Обаче в себе си пак намерих сили да не го намразвам. Той не е лош човек, си казвах. И той наистина не е .. просто не знае какво иска и няма скоро да узнае. Отношението ми към него винаги ще е положително, каквата и глупост да извърши или каже.. просто няма да сме близки вече и няма да знам какво става около него и какво го вънлува..
Неговото отношение към мен - промени се много. Имаше дни, в които си обръщаше главата като ме види. Беше ужасно .. сякаш съм му направила нещо лошо .. После започна да ми казва "здравей" или да се усмихва като ме види ( като на познат ) .. после ми говореше тук-таме по една реплика ( колкото да не е без хич ) .. И така .. аз за него съм една от милионите просто.
Ташак, а ?