Аз п1к немога да разбера... с бившата ми като се разделихме... на нея като че не и пукаше.. уж се 1.. и се д1ржеше.. някакси по студено с мен.. и след точно една седмица нейната най-добра приятелка ми вика че тя ревяла за мен.. и нек'ви изп1лнения е правила и т.н... попитах я вярно ли е... тя веднага категорично отрече... и аз си казах " ок няма проблеми.." . Една вечер гледам и в скайп следния подпис [който ме буквално тресна в земята] ( Prez kura si mi we momche.. kazvash che obichash lili...ti obich neznaesh kakwo e... ti si edin gaden i proklen jenkar... hodi si pri lil.. )
След това.. аз я попитах защо го е написала, нали не и пука за мен... и тя отново категорично ми отрече.. след това се скарахме много лошо и аз се нервирах и я блокнах ...
След има-няма 10 мин... най-добрата и приятелка ми copy/paste (без да с1м я карал) нейните думи...
Нейните дума бяха следните : Скарах се с него и се д1ржах с него така защото още имам чувства к1м него и много го обичам ( а само да кажа че тя беше тази която иска да се разделим )
На мен... б1рзо го преудолях.. по точно.. п1рвите точно 2 часа ми беше некво гадно и после... се развеселих... и т.н... тогава се появи и в1просната Лили...обикнах я... тр1гнах ме... и още един п1т си потв1рдих скапаната репотация на женкар... но п1к какво...