.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    сиЯйната_девойка
    Guest

Ако ВИЕ бяхте в ХОЛИВУД...

и бяхте млад и известен(а с времето богат)---как щяхте да искате да се промените(или изобщо не искате промяна),какви щяха да са идеалите ви,щяхте ли да имате мечти......какво щеше да се случи със семейството и близките ви

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Не ми се вярва да се променя много. За мен на първо място винаги са стояли семейството ми и приятеля ми.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, може би и те ще дойдат да живея с мен в Холивуд, защото без тях не мога.А с приятелят ми най-вероятно ще си имаме една голяяяма къща само за нас.Ех, мечти, въпреки че не искам чак такъв светски живот, в който някой трудно има личен живот.

ами едва ли бих пренебрегнала семейството си...но сега не мога да бъда сигорна какво ще стане

Супер фен
    Град
    Мбабане
    хммм... я да видим... известен, че и богат
    най-вероятно ще стана прасе ще унижавам хората, ше еба като разгонен носорог, ще ям хубава храна, ще си губя времето, ще простея колкото си искам....
    замалко да забравим семейството - мама и тати ше живеят добре, разбира се
    за останалата рода ше си помисля... не ми трябват навлеци

savage
    Guest
    Ква връзка има Холивуд с темата на форума?

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Бих била щастлива, ако имах възможността да бъда в Холивуд. От малка исках да стана актриса Но винаги любовта и семейството са били на първо място за мен...Едва ли бих ги оставила тук и бих приела да не ги виждам години...Абсурд!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    Няма да се променя много. За мен на първо място винаги са стояли семейството ми и приятелите ми. Просто ще си ги взема там, ако мога разбира се. И ще си намера и още приятели, като не загърбвам старите. А и не искам да се променям, харесвам се сега. Да стана звезда, известен, богат, фешън и мускулест ще е добре, но като характер не искам да се променям. Бях себе си, после се промених и не беше живот, сега пак снъм себе си и животът е купон.

Guest
    ще ги взема с мне...ще играя хазарт,ще натрупам 1-2млн и обратно в БГ...

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty

Re: Ако ВИЕ бяхте в ХОЛИВУД...

Цитирай Първоначално написано от сиЯйната_девойка
    и бяхте млад и известен(а с времето богат)---как щяхте да искате да се промените(или изобщо не искате промяна),какви щяха да са идеалите ви,щяхте ли да имате мечти......какво щеше да се случи със семейството и близките ви

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Как щях да се променя? Ми сигурно щях да стана по-злобна... А, ако под промяна разбираш пластична операция - не, мерси Аз си се харесвам такава, каквато съм
    Идеали? Ми те нямаше да се променят. Ще са си като сегашните.
    Всеки човек има мечти. Какви биха били те, ако бях в Холивуд - не мога да гадая
    Семейството и близките ми ще са облагодетелствени от това. Никога не бих си зарязала семейството за пари и известност.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Tesinka
    Guest
    Mi edinstwenoto koeto shte se promeni e luksa... i slawata. Mislq che daje i izwestnite,bogati lichnosti imat mechti.... (za koito se predpolaga che pri tqh po-lesno mogat da se sbudnat...) Inuche lubowta i obichta kum semeistwoto,priqtelite,lubimiq mi chowek nikoga nqma da se promeni. Wazmojno e da ima i promqna w haraktera,no nadali shte e sushtestwena. Taka mislq az. A be neka stana puk shte widim :P

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Щях да се побъркам. Не обичам да съм център на внимание. Държа си на личното пространство... Определено щях да се побъркам.
    Също като Експлоитед щях да се продрусам и пропия.
    Щях да пръскам пари за някакви страхотно разточителни купони или абсолютно ненужни, но безумно скъпи неща...
    мечти и идеали? Не мисля... Освен може би кога и с кого ще се насмъркам и напия до смърт...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Ако ВИЕ бяхте в ХОЛИВУД...

Цитирай Първоначално написано от сиЯйната_девойка

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    Едва ли щях да съм кой знае колко различен.
    Близките ми щяха да живеят доста добре, докато аз препивам и предрусвам.

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.
    Може би щях да влизам в отбора на скуките, защото нямаше да се напивам и да правя скандали и нямаше да вдигам ретинга на журналистите... Мисля, че нямаше особено да се променя... щях да се опитвам да опазвам природата и животните (нали съм богата) и щях да осмивам простотията...
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си