- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Рано сутрин
bqh 4ula nqkyde, 4e sutrin se pravil nai-hubaviq sex, stiga da moje6 da sybudi6 priqtelkata si......ama qvno tq teb trqbva da budi
Обичай живота,макар и суров,
с цел да изпиташ красива любов.
Ми сутрешният секс е много як-просто е много по-ралзлично,но разбира се минаваш през банята преди това,не е нужно да миришеш![]()
Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music
Ам сутрин хич нямам желание за секс.Едвам се събуждам и много ми се спи.И обикновенно като оставам вечер при приятеля ми на сутринта само като се събуди и веднага започва да ми се натиска,да ме събужда ,да ме мачка и е готов за един бърз секс преди работа да се разсъним хубаво.![]()
Да, доста обичам сутрешния секс. Готино е партниора ти да те събуди с милувки, целувки и след това...![]()
Ако е моя сутрин /най-рано 10 часа/, съм на линия. Иначе ако много ми се спи...искам да спя. А и той обикновено ме налазва в просъница![]()
Ми.. ник'во желание.. ставам.. отиам си сложа душ... кафе.. и т.н..
![]()
Секса рано сутрин е невероятен.Действа разсънващо.Страхотно е
![]()
Чудесно е.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
I oshte po-gotino e da se sabudish s ezicheto mu m/du krakata \Първоначално написано от Sexapilna_kukla
/ Az sum opredeleno "ZA" sutreshniq sex ... oshte v suneno sustoqnie napravo super...
samo , che zaduljitelno 1 ot 2 trqbva da e sabuden izcqlo
![]()
На мен рано сутрин не ми се прави секс, само ми се спи.
И аз не обичам мн мн сутрин, не обичам и на дневна светлина...
правила съм го няколко пъти, със желание, но не толкова голямо като обикновенно (вечер)... и някво ми е мързеливо..
аз до колкото знам за мъжете сутрин са пълни с енергия и имат най голяма активност![]()