- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- roditelite ili tozi v koito ste vlubeni??
molq vi za savet ili.. kakvo bihte napravili v tozi slu4ai... ako trqbva da izbirate kogo 6te izberete... roditelite vi ili tozi vav koito ste vlubeni... kato imate predvid 4e i ot dvete strani polu4avate mn lubov i vinagi pravqt vsi4ko vazmojno za da se 4ustvate dobre ... az sm momi4e.. no ako mom4etata re6at za nujno neka i te da kajat svoeto mnenie blagodarq predvaritelno..
Zavisi na kolko si godini. Roditelite sa do edno vreme...
na 18no problema 4e te ne go haresvat abe izob6to mn skandali i t.n. .. i se nalaga da izbiram..
моето лично мнение е любовта тъи като тя е над всичко и човек има 1 живот в които трябва да е с любимия си за него човекПървоначално написано от Love Is Everything
![]()
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
Opredeleno lubimiq trqbva da izberesh![]()
Еми правилно родителите са до време,мислят за теб естествено искат най-доброто за теб,ама все пак избираш човека,с който ще бъдеш от тук нататък няма да ги има вечно родителите![]()
Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music
Az bih izbrala roditelite si za6toto te sa zavinagi osobeno 6tim kazva6 4e polo4ava6 liobov i razbirane.NE biva da gi prenebregva6 zaradi 4ovek koito e ot edna god v jivotati kolkoto i da go obi4a6.
В доста кофти ситуация сичестно казано нз какво да те посаветвам,защото ти знаеш най-добре,имам предив дадената ситуация,но ако на мен ми се налага(надявам се никога да не ми се налага [-o< )бих поговорила с родителите си,все пак си пълнолетна,а и не те ще са с него а ти,твои е изборът.Помисли хубаво,защото в крайна сметка родителите са само едни и те 18 години са давали всичко за теб.Постави се на тяхно място,ако някога твоята дъщеря се отрече от теб как би се почуствала?Помисли мн хубаво какво ще направиш.Успех
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
e te naistina me obi4at no ne bih kazala 4e polu4avam koi znae kakvo razbirane osobeno puk za nego.....
Съгласна съм с казаното. На мен не ми се е случвало да попадна в такава ситуация и не мога да ти дам точен съвет. Избери така, че един ден да не съжаляваш. Знай само, че родителите са едни и никога не биха направили нещо, което да ти навреди.Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ехх много гадно наистина.Но 1-вото, което можеш да направиш е да помислиш защо вашите не харесват приятелят ти,може би има основателна причина,така че седнете и си поговорете сериозно за това...Запознавала ли си ги с него?Може би те не са имали възможност да го опознаят,а може би и да ги е страх,защото все пак ти си вече на 18 год.и скоро ще ги напyснеш-така да се каже,може от това да се страхуват и да се опитат да те отдалечат от приятелят ти,за да може да си близо до тях.Незнам вариантите са много,но най-добре е да седнете и да си поговорите хубаво,а също добра идея е и гаджето ти да дойде,за да могат родителите ти да го опознаят по-добре.Успех
![]()
f@nt@zi@
В момента се намирам в същата ситуация и ми е много трудно. Боря се сам с/у всички и се побърквам. Направо съм психясал. Опитвам се да угодя на всички, но и така пак никой не е доволен. Накрая мисля, че ще ми писне и ще напрая квот си знам, пък квото ше да става...Първоначално написано от Aleandra
![]()
П.П. Тва е един от най-трудните избори, пред които човек е изправен. Напрао си м/у чука и наковалнята.
mda to4no .. gleda6 da ugodi6 na vsi4ki ama v sa6toto vreme si4ki se sardqt... napravo ujas.... i samo se izma4va6 ;(
Помисли само, че човекът, който е до теб, колкото и да те обича един ден може да си отиде. А родителите винаги ще са до теб и ще те подкрепят. Зная само, че нищо, което правят не е с лоша умисъл.Първоначално написано от BAYO
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
da taka e ... no puk kakvo izbira6 tqh i da kajem 4e toi e lubovta na jivota ti... sam li 6e si ostane6 do kraq na jivota si??? roditelite ti i taka 6te stradat...
неможе ли и двете? живееш с любимия 4овек отиваш на гости и на родители те си...не мисля 4е трябва да забравяш едното нещо заради другото...все едно да откажеш да пиеш вода заради храненето!
ami ne moje ... ne govorq za jiveene s nqkoi .. govorq.. 4e na6te ne go obi4at..ako hodq s nego 6te sme v ujasni otno6eniq i t.n.....
Еми тайна връзка тогава.....
За кво не го харесват? Какво е направил? С какво е заслужил такова държание и отношение от тях?
taina vrazka ima6e ve4e.. ne mi haresva da laja ... ami dosta po golqm e ot men....abe za vsi4ko vinagi mogat da se namerqh nedostataci.. i te iztakvat to4no tova...... a kakto kazah i ot dvete strani( roditelite i toi) polu4avam golqma lubov i t.n...
Доста по - голям от тебе? Да не би да си на 14 той на 24(30) ?? Ако е така, разбирам ги родителите ти![]()
az sm na 18 a toi na 29... i ot dosta vreme .. se obi4ame ..
Ти казваш че той е по-голям може би тогава е по отговорен.....може би ако се покаже в добра светлина пред родителите това ще ги накара да по размислят спрямо отношението към него.Първоначално написано от Love Is Everything
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
В няколко ситуации съм избирала приятеля си. Просто съм търпяла виковете на нашите и ударите на баща ми и съм правила това, което съм смятала, че е добро за връзката ми. Дано си е струвало. Но работата е там, че те го харесват, но просто не могат да ме разберет и не могат да разберат какво е 1 връзка през 21 век. За тях е ненормално да правим секс, а да нощувам у тях-недопустимо! Но ако те категорично бяха против него(а не в тази ситуация-така биха реагирали който и да е той). Въпреки това родителите никога не ти мислят лошото-просто искат най-доброто за теб. Най-добре седнете 4-имата и си поговорете. моите родители не харесват собено зет ми, но това е изборът на сестра ми и го уважават. Нито з миг не са се държали зле с него. Понякога трябва да има компромис и от тяхна страна!
Би трябвало да си прав! Защо той не се прояви като истински мъж и не направи нещо по въпросаПървоначално написано от malone
![]()
Щом си наистина влюбена, родителите ти трябва да се съобразят с теб.Но ако те поставят пред подобен избор би било по-добре да си с любимия си човек.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.