.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Love Is Everything
    Guest

roditelite ili tozi v koito ste vlubeni??

molq vi za savet ili.. kakvo bihte napravili v tozi slu4ai... ako trqbva da izbirate kogo 6te izberete... roditelite vi ili tozi vav koito ste vlubeni... kato imate predvid 4e i ot dvete strani polu4avate mn lubov i vinagi pravqt vsi4ko vazmojno za da se 4ustvate dobre ... az sm momi4e.. no ako mom4etata re6at za nujno neka i te da kajat svoeto mnenie blagodarq predvaritelno..

Град
    У нас Си (=
    Zavisi na kolko si godini. Roditelite sa do edno vreme...

Love Is Everything
    Guest
    na 18 no problema 4e te ne go haresvat abe izob6to mn skandali i t.n. .. i se nalaga da izbiram..

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion
    Цитирай Първоначално написано от Love Is Everything
    na 18 no problema 4e te ne go haresvat abe izob6to mn skandali i t.n. .. i se nalaga da izbiram..
    моето лично мнение е любовта тъи като тя е над всичко и човек има 1 живот в които трябва да е с любимия си за него човек
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Град
    У нас Си (=
    Opredeleno lubimiq trqbva da izberesh

Град
    V stranata na mechtite
    Еми правилно родителите са до време,мислят за теб естествено искат най-доброто за теб,ама все пак избираш човека,с който ще бъдеш от тук нататък няма да ги има вечно родителите
    Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music

MACKA prez no6ta
    Guest
    Az bih izbrala roditelite si za6toto te sa zavinagi osobeno 6tim kazva6 4e polo4ava6 liobov i razbirane.NE biva da gi prenebregva6 zaradi 4ovek koito e ot edna god v jivotati kolkoto i da go obi4a6.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    В доста кофти ситуация си честно казано нз какво да те посаветвам,защото ти знаеш най-добре,имам предив дадената ситуация,но ако на мен ми се налага(надявам се никога да не ми се налага [-o< )бих поговорила с родителите си,все пак си пълнолетна,а и не те ще са с него а ти,твои е изборът.Помисли хубаво,защото в крайна сметка родителите са само едни и те 18 години са давали всичко за теб.Постави се на тяхно място,ако някога твоята дъщеря се отрече от теб как би се почуствала?Помисли мн хубаво какво ще направиш.Успех
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Love Is Everything
    Guest
    e te naistina me obi4at no ne bih kazala 4e polu4avam koi znae kakvo razbirane osobeno puk za nego.....

Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    В доста кофти ситуация си честно казано нз какво да те посаветвам,защото ти знаеш най-добре,имам предив дадената ситуация,но ако на мен ми се налага(надявам се никога да не ми се налага [-o< )бих поговорила с родителите си,все пак си пълнолетна,а и не те ще са с него а ти,твои е изборът.Помисли хубаво,защото в крайна сметка родителите са само едни и те 18 години са давали всичко за теб.Постави се на тяхно място,ако някога твоята дъщеря се отрече от теб как би се почуствала?Помисли мн хубаво какво ще направиш.Успех
    Съгласна съм с казаното. На мен не ми се е случвало да попадна в такава ситуация и не мога да ти дам точен съвет. Избери така, че един ден да не съжаляваш. Знай само, че родителите са едни и никога не биха направили нещо, което да ти навреди.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Ехх много гадно наистина.Но 1-вото, което можеш да направиш е да помислиш защо вашите не харесват приятелят ти,може би има основателна причина,така че седнете и си поговорете сериозно за това...Запознавала ли си ги с него? Може би те не са имали възможност да го опознаят,а може би и да ги е страх,защото все пак ти си вече на 18 год.и скоро ще ги напyснеш-така да се каже,може от това да се страхуват и да се опитат да те отдалечат от приятелят ти,за да може да си близо до тях.Незнам вариантите са много,но най-добре е да седнете и да си поговорите хубаво,а също добра идея е и гаджето ти да дойде,за да могат родителите ти да го опознаят по-добре.Успех
    f@nt@zi@

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    На мен не ми се е случвало да попадна в такава ситуация и не мога да ти дам точен съвет. Избери така, че един ден да не съжаляваш. Знай само, че родителите са едни и никога не биха направили нещо, което да ти навреди.
    В момента се намирам в същата ситуация и ми е много трудно. Боря се сам с/у всички и се побърквам. Направо съм психясал. Опитвам се да угодя на всички, но и така пак никой не е доволен. Накрая мисля, че ще ми писне и ще напрая квот си знам, пък квото ше да става...

П.П. Тва е един от най-трудните избори, пред които човек е изправен. Напрао си м/у чука и наковалнята.

Love Is Everything
    Guest
    mda to4no .. gleda6 da ugodi6 na vsi4ki ama v sa6toto vreme si4ki se sardqt... napravo ujas.... i samo se izma4va6 ;(

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    На мен не ми се е случвало да попадна в такава ситуация и не мога да ти дам точен съвет. Избери така, че един ден да не съжаляваш. Знай само, че родителите са едни и никога не биха направили нещо, което да ти навреди.
    В момента се намирам в същата ситуация и ми е много трудно. Боря се сам с/у всички и се побърквам. Направо съм психясал. Опитвам се да угодя на всички, но и така пак никой не е доволен. Накрая мисля, че ще ми писне и ще напрая квот си знам, пък квото ше да става...

П.П. Тва е един от най-трудните избори, пред които човек е изправен. Напрао си м/у чука и наковалнята.
    Помисли само, че човекът, който е до теб, колкото и да те обича един ден може да си отиде. А родителите винаги ще са до теб и ще те подкрепят. Зная само, че нищо, което правят не е с лоша умисъл.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Love Is Everything
    Guest
    da taka e ... no puk kakvo izbira6 tqh i da kajem 4e toi e lubovta na jivota ti... sam li 6e si ostane6 do kraq na jivota si??? roditelite ti i taka 6te stradat...

неможе ли и двете? живееш с любимия 4овек отиваш на гости и на родители те си...не мисля 4е трябва да забравяш едното нещо заради другото...все едно да откажеш да пиеш вода заради храненето!

Love Is Everything
    Guest
    ami ne moje ... ne govorq za jiveene s nqkoi .. govorq.. 4e na6te ne go obi4at..ako hodq s nego 6te sme v ujasni otno6eniq i t.n.....

Еми тайна връзка тогава.....

За кво не го харесват? Какво е направил? С какво е заслужил такова държание и отношение от тях?

Love Is Everything
    Guest
    taina vrazka ima6e ve4e.. ne mi haresva da laja ... ami dosta po golqm e ot men....abe za vsi4ko vinagi mogat da se namerqh nedostataci.. i te iztakvat to4no tova...... a kakto kazah i ot dvete strani( roditelite i toi) polu4avam golqma lubov i t.n...

Доста по - голям от тебе? Да не би да си на 14 той на 24(30) ?? Ако е така, разбирам ги родителите ти

Love Is Everything
    Guest
    az sm na 18 a toi na 29... i ot dosta vreme .. se obi4ame ..

Цитирай Първоначално написано от Love Is Everything
    taina vrazka ima6e ve4e.. ne mi haresva da laja ... ami dosta po golqm e ot men....abe za vsi4ko vinagi mogat da se namerqh nedostataci.. i te iztakvat to4no tova...... a kakto kazah i ot dvete strani( roditelite i toi) polu4avam golqma lubov i t.n...
    Ти казваш че той е по-голям може би тогава е по отговорен.....може би ако се покаже в добра светлина пред родителите това ще ги накара да по размислят спрямо отношението към него.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    В няколко ситуации съм избирала приятеля си. Просто съм търпяла виковете на нашите и ударите на баща ми и съм правила това, което съм смятала, че е добро за връзката ми. Дано си е струвало. Но работата е там, че те го харесват, но просто не могат да ме разберет и не могат да разберат какво е 1 връзка през 21 век. За тях е ненормално да правим секс, а да нощувам у тях-недопустимо! Но ако те категорично бяха против него(а не в тази ситуация-така биха реагирали който и да е той). Въпреки това родителите никога не ти мислят лошото-просто искат най-доброто за теб. Най-добре седнете 4-имата и си поговорете. моите родители не харесват собено зет ми, но това е изборът на сестра ми и го уважават. Нито з миг не са се държали зле с него. Понякога трябва да има компромис и от тяхна страна!

Цитирай Първоначално написано от malone
    Ти казваш че той е по-голям може би тогава е по отговорен.....може би ако се покаже в добра светлина пред родителите това ще ги накара да по размислят спрямо отношението към него.
    Би трябвало да си прав! Защо той не се прояви като истински мъж и не направи нещо по въпроса

Щом си наистина влюбена, родителите ти трябва да се съобразят с теб.Но ако те поставят пред подобен избор би било по-добре да си с любимия си човек.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си