- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- v skype be6e lesno ami sega?
Zdraveite!Ne znam kolko golqm mi e problema za vas moje bi nikakyv no...ot 2-3 meseca si 4atam s edno mom4e ot drug grad s koito sme se vijdali 2-3 pyti no ne se poznavame.sled nqkolko dni 6te hodq v negoviq grad i 6te se vidim.Problemyt e 4e az o6te na vtoriq 4at mu kazah 4e e super i 4e mn go haresvam a toi mi kaza 4e sy6to me haresva no po skype ne obi4al da stava ni6to po-seriozno.togava se zardavah za6toto spodeli makar i malko 4uvstvata mi no posle ne6to mu stana mai az mu stanah sku4na vse po-rqdko zapo4nahme da pi6em v skype i nakraq nikakyv flirt.4udq se dali sega kat se vidim da prodyljavam da flirtuvam ili da sym bezrazli4na kym nego.kakvo da pravq?mersi predvaritelno
От тази вр1зка няма да излезе нищо... 3 месеца чатене по скайп... предполагам че на ден близо 2-3 най-много 4 часа сте си писали...това е много време.. когато се видите просто няма да имате общи теми на разговор защото всичко сте си споделили по скайп и ... ще ходите извесТно време и после той ше те ск1са защото си му скучна...
Так1в случай имаше преди около 1-2 дена.. пак... тука.. в теенпроблемс..
С1жалявам че с1м толкова откровен с тебе ... и ти казах всичко направо... но по-добре сега отколкото после да пишеш че те е ск1сал защото си му скучна...
![]()
Напълно съм съгласенПървоначално написано от gPa3HuTeJl
Аз пък не мисля така.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
С приятеля ми имахме по-малко от месец чатене... и след това 2 месеца безплатно говорихме по 5часа вечерта...
На 05.04 правин година и половина.
Към края на промоцията.., която ни позволи да говорим по-малко от година по сумати и часове (понеже сме от различни градове и не може всеки ден да се виждаме) се усещаше, че няма за какво да говорим.. и т.н., но когато сме си заедно изпитваме всички чувства на веднъж..
Прекарваме си супер, а някой път и се ядосваме.
Пробвай. Тоя потребител който ти изнесе сценария ... е човек на който не му се е случвало. Сега аз ти казвамкак седят нещата. Нищо не е изгубено. Вижте се колкото може по скоро.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
mersi mom4eta prostomn sym vlubena v nego i naistina iskam da sme zaedno
uf vseki razli4no mi kazva i az pak sym razdvoena![]()
draznitel ti si golqma 6matka e
kak moje taka da kaje6 na momi4eto
az pi6a s 1 momi4e 2 meseca no ne zabozvame na seriozni temi a si pravim veseloto v skype . Estestveno tq prie pokanata mi da izlezem i 6te govorim za seriozni ne6ta kogato se vidim na jivo . Cepi6 li ?
miss_survivor davai napred i ne gi slu6ai tezi nekompetentni idioti v to4no tozi obita6ki forum . Ako naistina se obi4ate ni6to ne moje da vi spre
Pojelavam ti uspe.
[quote="gPa3HuTeJl"От тази вр1зка няма да излезе нищо... 3 месеца чатене по скайп... предполагам че на ден близо 2-3 най-много 4 часа сте си писали...това е много време.. когато се видите просто няма да имате общи теми на разговор защото всичко сте си споделили по скайп и ... ще ходите извесТно време и после той ше те ск1са защото си му скучна... [/quote]
В тотална грешка си!![]()
По твойта логика 95% от съвременните двойки влизащи в този форум трябва да са скъсали преди бая време.
Light The Universe
Като е обиташки тоя форум ти к'во прайш тука ?Първоначално написано от Анонимко
И как си правите весело ? - Раказвате си вицове на Къци Въпцаров ?
Ако аз не с1м компетентен ти незнам к1в треа си.. некав изтрещеняк сигурно.. не е нужно да си показваш простотията в так1в голям форум..
Казвам така на момичето да си прай сметка после да не пише тука теми от сорта " ск1саме щото с1м му скучна " , защото имаше една тема преди няколко дни както казах вече...
Ех деа..много ми е интересно как си правите весело в скайп ? С емотики ?
Отговори ми на тоя в1прос, зап1рт1к.|
@Valar
Пич говора ти за реалността..
ima mn takiva slu4ai.ne se znae kakvo 6et se slu4i to4no v tvoq,no ako ne opita6 nikoga nqma da razbere6.v jivota 4ovek tr da poema mn riskove dokato stigne do 6tastieto.zatova vijte se i preceni kakvo e otno6enieto kam teb.no ako iska6 da si s nego tr da opita6 da bade6 s nego.ako 4ovek ima me4ta tr da q sledva s cenata na vsi4ko,kogato tazi me4ta si zaslujava.
verno e 4e moje da starda6 ako ni6to ne se polu4i.no jivotat e stradanie,ako te e strah da ne strada6,zna4i te e strah da jivee6!!!
uspeh ti jelaq.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
иам ли нещо което не сте си казали??? защото като се видите не знам дали ще има за какво да си говорите...но пък може и да има нещи4ко...аз ти предлагам като го видиш за ранообразие да му дадеш една бърза и страстна целувка
![]()
Значи вие не можете да общувате с някого повече от няколко месеца, защото после нямате какво да си кажете? Чуйте се какви глупости говорите.
Не се чуди и не мисли, а виж какво ще стане като се видите.От къде знаеш, може наистина да те хареса и да стане нещо повече?Не бързай да правиш заключения по скайп, където нищо не е ясно.Вижте се първо.
Аре чети преди да пишеш майка му,точно за тоя въпрос се псуват над тебе,баси 13 годишните...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
1vo blagodarq za syveti.Iskam da uto4nq 4e se 4atim ot 2-3 meseca no samo v na4aloto be6e vseki den dokato bqhme vyv vakanciq posle az zaminah da u4a vyv vn i samo sybota i nedelq si pi6em taka 4e edva li vsi4ki temi sa iz4erpani.Drugoto koeto me pritesnqva e 4e nqmam nikakyv opit s mom4etata i sega kato ne znam kakvo 4uvstva kym men mi e trudno da precenq ne6tata.
разбипа се в скайпа е лесно,ама на живо...се пак ще е останала някоя тема за разговор...аз ти предлагам да не се отказваш и да се бориш до край![]()
Много го надценявате тоя опит,аз имам известен и не се чувствам по-различно.Първоначално написано от miss_survivor
nadcenqvam opita,za6toto nito sym se celuvala dosega nito sym imala seriozen fr.znam 4e za vsi4ko si ima 1vi pyt no naistina ne iskam da riskuvam to4no s tova mom4e za6to mn go haresvam
Подкрепям ви и двамата . Така ви искам!!!Първоначално написано от King of Kings
Не си мисли, че например аз където съм се запознала с приятеля ми именно в чата не изживяваме любовта си в реалността.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Никой не е казал, че щом сме заедно година и половина това означава, че година и половина си правим веселото.
Но това е положението при виртуалните запознанства.
Първо гледаш да опознаеш почвата и след това, ако ти е харесала да съдиш на нея, а каквото сабя покаже. Никой не е застрахован от несполуки и грешки... така, че...![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
Тооочно така!
И аз мисля така.
По тая логика и приятелите са до изчерпване на приказката и темите.., а любовта за мене не е .. приятел.. + секс ..
Винаги да може да разчиташ на него и да се обичате най-важното![]()
Ти не си стигнала чак до там , ама да се откажеш от момчето което силно харесваш само защото не можете да си приказвате по разни си теми понеже сте се изчерпали.. Недей така!
Общувайте с очи бе хораТе 100% има какво да си кажат.
kakvi gi govorite nqkoi?kak da nqma kakvo da si kajat.ako se haresat 6te namerqt ob6ti temi.nima ste tolkova ograni4eni i moje da govorite s nqkogo do 2 meseca maksimum?i posle nqma interesni temi.![]()
![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Ае ш'те си говорим какво ще стане накрая. Говорите говорите.... абе едно време ние в чата не бяхме като вас сега с скайпа. ПраССс снимката и знаеш кво стаа. Преди беше пълната мъгла и пак беше интересно. Ся се гледкате, пращате си целувки и в един момент осъзнавате, че само тва прайте , пращате си емотиконки. Замислете се защо?
А и друго! Замисляли ли сте се защо, в продължение на времето, когато си чатите като луди ден и нощ, в един момент започвате да изпитвате нещо към отсрещния. 99% си мислят "Аххх влюбих се." Ми не! Тва е няк'ва привързаност. Почвате се карате, почвате се цупите и си мислите, край без него не мога! Не можете, ма не защото се обичате, а защото сте се привързали към въпросния. Когато се видите, естествено нещата се променят и тва е момента, в който се разбира, дали тая връзка има бъдеще или не.
познат случай...трудно е да имаш приятел от друг град..