.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Guest

Нормално ли е......?

Хора нормално ли е да съм почти на 16 и да не съм имала гадже и не съм се целувала ;( .А пък мисля,че не съм грозна......

може просто да не си била готова да не си срещтнала подходящ всичко може да е да се притесняваш
    Лично да ти кажа няма лошо всичко с времето си идва може при теб да дойде скоро

Град
    РЮАР

Re: Нормално ли е......?

Ми има и по-лошо случай от тебе.. в смис1л по голями са п1к..
    1 пример : 17 години е... 7 месеца вр1зка ме целувка...ти май си по добре.. :P

Недей така.. грозна си... няма такова нещо.. дигни глава..самочувствието ти е много ниско.. главата напред..

Guest

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хора нормално ли е да съм почти на 16 и да не съм имала гадже и не съм се целувала ;( .А пък мисля,че не съм грозна......
    ormalno e no ako na teb tova ti pre4i ili te smu6tava pogriji se ogledai se naokolo i deistvai ako misli6 4e problema e v teb(ne sa ti predlaga li)te nqmat vkus no ni6to ne ti pre4i ti da napravi6 parvata kra4ka ni6to ne gubi6.USPEH

Guest
    e za teq raboti nqma normalno i nenormalno ... spored men de.. kakvo kato si na 16 ... mislq 4e e po nenormalno (vapreki 4e e vse po 4esto sre6tano) da si na 13 i da se ebe6 na poraziq.... (izvinqvam se za dumata).... a za celuvaneto ... emi pak 6te kaja 4e si zavisi .. kato ne si sre6tnala 4ovek s koito da se 4ustav6 dobre za6to da se nasilva6 samo za da kaje6 4e si se celuvala i t.n ... pojelavam ti da sre6tne6 takav 4ovek uspeh

Повече от фен
    егати ако някой ти каже, че не е нормално какво ще направиш? ще се гръмнеш ли?
    ако ти се чувстваш добре такава каквато си, значи е нормално. за да си нямала гадже до сега, значи не си го искала, щото и да си грозна и тъпа(а ти казваш, че не си) все щеше да се намери някой грозен и тъп за теб

Супер фен Аватара на pinki
    Еми то и на мене 1вото ми гадже беше като бях на 15 (оставаха ми 2 месеца до РДто) и тогава се целунах за 1 път!И няма нищо срамно Това хич ама ВЪОБЩЕ да не те бърка!Нямала си гадже-ами ще имаш я горе главата \/
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    plovdiv
    normalno e!cql jivot ima6 pred sebe si da se celuva6 i da pravi6 sex,kakvo kato si na 16 i o6te ne si go prejivqla?!ima vreme pri nqkoi hora se slu4va po kysno,no ne zna4i 4e nqma da se slu4i vyob6te.kato ti stane fixideq nqma da se slu4i po-skoro.hubavite ne6ta se slu4vat neo4akvano

Град
    Пловдив
    ем няма нищо ненормално..сичко с времето си...не се отчайвай ще си намериш гадже

Мега фен Аватара на koalka
    Защо да не е нормално, нищо ти няма.

Град
    ..във един измислен свят..
    Напълно нормално е

Супер фен
    Нормално е естествено.Къде пише,че има определена възраст за това?Хубаво е да се изчака,за всичко си има време
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Излизай повече с компании и щте си намериш
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Голям фен
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    normalno e...spored men...nali znaesh tochno v nai -neochakvaniqt moment shte sreshtnesh tochniq chovek
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

В това няма нищо срамно или ненормално.Преди извесно време и аз бях като теб.(Въпреки,че сега съм на 14)Беше ми супер гадно да знам че всичките ми приятелки вече са се целували,а аз не... Много хора ми казваха,че не съм грозна,а хубава.Аз се успокоих и момента настъпи Така че хич да не ти пука!!!

Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!

Голям фен
    Град
    София
    Имам чувството, че за 2 месеца са пуснати точно 20 такива теми, ако не и повече...

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Нормално е естествено.Къде пише,че има определена възраст за това?Хубаво е да се изчака,за всичко си има време
    абсолютно, мила..все пак по-добре със специален, подхдящ човек, отколкото да си търсеш някой, само защото нямаш..има време за вс

Град
    Sofiq
    Pri vseki e razli4no,nqma opredelena vazrast koqto da opredelq,koga da ima6 gadje,koga da se celuva6,moje bi o6te ne si gotova,neznam,no raboti po vaprosa

Супер фен
    Град
    Мбабане
    тва не трябва да ти е самоцел

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от teardrop
    Имам чувството, че за 2 месеца са пуснати точно 20 такива теми, ако не и повече...
    хаах не само ти имаш тва чувство

Споко бе миличка. Къде си се разбързала. Има време. Ще стане и твоята. Знам, че искате от всичко с големите шепи да дърпате, ма не може. Хубавите работи бавно стават. Прецени сама, и като си ready действай

napulno normalno e 6tom ti nqmash nikvo samo4uvstvie i mislish taka za sebi si ne e 4udno 4e i nqmash gaje
    Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P

Guest
    mi estestveno 4e e normalno,spoko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си