- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-странното име на човек което сте чували е.....
тва са глупости.по комунистическо са давали един списък с имена и оттам са избирали,а сега не можеш да дадеш име на детето си,което да 'оронва престижа му в обществото'.има си и закон.Първоначално написано от Alex_89
не вярвайте на всички глупости,които чувате![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
И аз го гледах и по телевизията имаше интервю с една жена, която до преди 12 годиин е записвала новоредените. Тя каза, че тогава е имало 11 /нещо от този род/ деца, коиот така са били кръстени. Родителите са били от малки селца и те въобще и не са знаели какво означава думата в действителност.
Пък и преди 2 години се роди момиченче Матка /с дядо Матей/, така че...всичко е възможно![]()
да,баш на нова телевизия и на нощен труд ще им вярвам безусловно,как неПървоначално написано от Alex_89
![]()
Първоначално написано от shadow4e
те може да не са знаели,защото са били прости и необразовани,но хората,отговарящи за записването на името със сигурност са знаели значението и не биха го допуснали..пък и тая професия и названието и съществува от много по-отдавна от 20те и 30 години на 20век..пак ви казвам - не вярвайте на всичко,което чувате,използвайте най-вече главния мозък![]()
Ох,Александре,престани да ми се хващаш на всяка дума,че почваш да ме дразниш вече.обяснявам ти защо това,което твърдиш,са глупости,а ти ме питаш 'кои е казал..'.
не ми се спори с тебе,вярвай в квото искаш.
ммм една даскалка се казваше Щерьонка
и един познат : Господин
за друго не се сещам
{}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}
Ми недей спори.Първоначално написано от ABSOLUT`me
Офф много ама мега много тъпо име "Защо"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()