- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- balsami za ustni
kakuv balsam za ustni polzvate? ii koi balsami spored vas sa nai hubavite?
аз ползвам на nivea череша и съм довола, само не ме кефи, че има цвят, ама така е като не питам какво си купувам...
не знам кои са най-добри по простата причина, че не съм ги ползвала всичките
На "Нивеа" черешката е хубава и в аптеките има едни за по 1 лв "Фреш" май бяха нз...с различни фкусове и те са добри![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Аз ползвам на Avon един безцветен и съм много ама много доволна. Веднъж ми бяха толкова напукани устните че не можех да си отворя устата от болка. Намазах се вечерта и на сутринта почти нищо ми нямаше![]()
на Нивеа са ми гадни, не стига, че някои имат цвят, а не са мазни => не помагат при напукване, на Ейвън - същото![]()
по аптеките има едни най-обикновени, които са мн мазни като вазелин, те са яки и тея на Леокрема, абе най-общо казано за балсам, който наистина възстановява - в аптеката, не по козметичните и каталозите![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
NIVEA!
На Нивеа са най-добрите, но на мен най-много ми харесва черешката, защото има мн як цвят \/
Аз не ползвам нищо друго освен балсами (супер рядко някакво червило).Винаги имам поне по 4 в себе си,като не наблягам на някакви определени марки.Интересува ме само да са ароматни.В момента в себе си нося два плодови от една и съща серия,много са ароматни и не много твърди,един с аромат на дъвка,по-твърд,пак не е марков,и един на орифлейм,много хубав.
аз изпозлзвам на Nivea синичкия и съм много доволнааз не изпозлзвам червило-само в някои случаи и имам и др гланцовее ама сега съм с този
![]()
ммм на Нивеа ползвам имам и един супер як на Ruby Rose![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
алее сега го видях-това съм азззПървоначално написано от Анонимко
![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Na Avon-bez cwqt,bez aromat ... prosto balsam hidratirasht ustnite
Ето за това говорех! Моя е същия. Много съм доволнаПървоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
ей тия, точно дето за 1 левче са нааай-добрите. Моите устни понеже се напукват супер лесно и бързо. Като плякна от това нещо, от първия път има подобрение. Защото са яко мазнички. Абеее... най-добрите. Нивеа са едни... не са достатъчно мазни. Не ме кефят.Първоначално написано от Kisses{P}
Saatana vittu perkele hate crew!
Мдам , мдам хубавки саПървоначално написано от Boot
Ам...не се ли наричеше възелин?
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
az rqdko polzvam balsami.. vzeh si edin ot kozmetikata dolu nai obiknoven no puk mi vurshi rabota![]()
първо, че се пише вАзелин, второ, че вазелина е в кутийки, а не на стикче. Сес'се?Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз съм страшно доволна от балсама на Орифлейм хидратиращия не помня точно как се казваше, ама е страшен![]()