.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: balsami za ustni

............
    Guest

balsami za ustni

kakuv balsam za ustni polzvate? ii koi balsami spored vas sa nai hubavite?

Повече от фен
    аз ползвам на nivea череша и съм довола, само не ме кефи, че има цвят, ама така е като не питам какво си купувам...
    не знам кои са най-добри по простата причина, че не съм ги ползвала всичките

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    На "Нивеа" черешката е хубава и в аптеките има едни за по 1 лв "Фреш" май бяха нз...с различни фкусове и те са добри
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Аз ползвам на Avon един безцветен и съм много ама много доволна. Веднъж ми бяха толкова напукани устните че не можех да си отворя устата от болка. Намазах се вечерта и на сутринта почти нищо ми нямаше

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    на Нивеа са ми гадни, не стига, че някои имат цвят, а не са мазни => не помагат при напукване, на Ейвън - същото
    по аптеките има едни най-обикновени, които са мн мазни като вазелин, те са яки и тея на Леокрема, абе най-общо казано за балсам, който наистина възстановява - в аптеката, не по козметичните и каталозите
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
    На "Нивеа" черешката е хубава и в аптеките има едни за по 1 лв "Фреш" май бяха нз...с различни фкусове и те са добри
    Тези за които говориш са на Хармония и има различни вкусове- фреш, ягода,череша... Много са добри.Аз само тях ползвам.От нивея не съм доволна.Напукват ми устните
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Фен
    Град
    България
    NIVEA!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    На Нивеа са най-добрите, но на мен най-много ми харесва черешката, защото има мн як цвят \/

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз не ползвам нищо друго освен балсами (супер рядко някакво червило).Винаги имам поне по 4 в себе си,като не наблягам на някакви определени марки.Интересува ме само да са ароматни.В момента в себе си нося два плодови от една и съща серия,много са ароматни и не много твърди,един с аромат на дъвка,по-твърд,пак не е марков,и един на орифлейм,много хубав.

Guest
    аз изпозлзвам на Nivea синичкия и съм много доволна аз не изпозлзвам червило-само в някои случаи и имам и др гланцовее ама сега съм с този

Аз сега ползвам от Ейвън някакъв, мирише на прасковки.

Голям фен
    ммм на Нивеа ползвам имам и един супер як на Ruby Rose
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз изпозлзвам на Nivea синичкия и съм много доволна аз не изпозлзвам червило-само в някои случаи и имам и др гланцовее ама сега съм с този
    алее сега го видях-това съм аззз
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Na Avon-bez cwqt,bez aromat ... prosto balsam hidratirasht ustnite

Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Na Avon-bez cwqt,bez aromat ... prosto balsam hidratirasht ustnite
    Ето за това говорех! Моя е същия. Много съм доволна

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Тези за които говориш са на Хармония и има различни вкусове- фреш, ягода,череша... Много са добри.Аз само тях ползвам.От нивея не съм доволна.Напукват ми устните
    ей тия, точно дето за 1 левче са нааай-добрите. Моите устни понеже се напукват супер лесно и бързо. Като плякна от това нещо, от първия път има подобрение. Защото са яко мазнички. Абеее... най-добрите. Нивеа са едни... не са достатъчно мазни. Не ме кефят.

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    ей тия, точно дето за 1 левче са нааай-добрите. Моите устни понеже се напукват супер лесно и бързо. Като плякна от това нещо, от първия път има подобрение. Защото са яко мазнички. Абеее... най-добрите. Нивеа са едни... не са достатъчно мазни. Не ме кефят.
    Мдам , мдам хубавки са Ам...не се ли наричеше възелин?
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

az rqdko polzvam balsami.. vzeh si edin ot kozmetikata dolu nai obiknoven no puk mi vurshi rabota

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Мдам , мдам хубавки са Ам...не се ли наричеше възелин?
    първо, че се пише вАзелин, второ, че вазелина е в кутийки, а не на стикче. Сес'се?

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Аз съм страшно доволна от балсама на Орифлейм хидратиращия не помня точно как се казваше, ама е страшен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си