.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Pravilno li postupih

ami ist0riqta e slednata- zapoznah se s edno mom4e,po-to4no toi doide pri men i me zagovori,sled tova mi iska nomera i estestveno si go dadoh i onzi den bqhme na kino i kaza na ba6ta si da doide da ni vzeme da ne se pribiram sama i togava.......mi vidqh 4e ba6ta mu e ciganin i maika mu i sledovatelno i toi i togava iz4akah da se pribera i mu pratih sms 4e ne iskamda imam ni6to ob6to s nego,dali postupih pravilno da kaja 4e ne haresvam cigani..mrazq gi

Град
    on the dark side of the moon
    PRAVILNO

pravilno
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    Пловдив
    ем не е добре да се съди човека по раса и т.н ама щом не харесваш цигани...той кой ли ги обича ама карай...и се пак ти си решаваш кво да правиш

Супер фен Аватара на pinki
    Добре си постъпила \/
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Guest
    Какво му е правилното бе?Съпер тъпо си постъпила.Като е идвал да ти вземе номера ти не си ли видяла,че е циганин.Не е трябвало да си толкова груба с тоя смс. [/b]

Повече от фен
    и какво по дяволите ти пука ние какво ще ти кажем? правилно... грешно. няма правилно и грешно. човекът не е циганин или българин, евреин или християнин-той е човек, а ти си роб на предразсъдъци...

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Не!
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Мега фен
    Явно самото момче не е приличало на циганин, а и сигурно са културно семейство, следователно не си постъпила правилно според мен.

Това че е циганин не означава нищо.Може семейството му да е културно а също и той.Аз мисля че не си постъпила правилно.

Град
    РЮАР
    п1рво го изк1пи и изсуши и тогава се замисли..

Едно голямо

Мега фен Аватара на koalka
    Еми ти си решаваш.Щом не ги харесваш, няма какво да се чудиш.

Направи си извод за себе си дали си постъпила правилно.Не е важно какво ние ще ти кажем важно е ти какво мислиш.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    разбира се, че правилно циганинът си е циганин и в този случай предразсъдъците са хубаво нещо

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    разбира се, че правилно циганинът си е циганин и в този случай предразсъдъците са хубаво нещо
    Аре мълчи че почваш ме нервиш.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Аре мълчи че почваш ме нервиш.
    аре няма да млъкна и ще те дразня
    още един път ще кажа браво на момичето !
    циганите са кофти племе

Град
    plovdiv
    hahahahahahaHAHAHAHA
    izvinqvai 4e se smeq,ama slu4kata e mn sme6na a kolkoto do tva dali e pravilno-DA MNOGO QSNO!moje da si bila gruba malko,ama...teq deto kazvat 4e si sgre6ila neka se zamislqt dali biha hodili s ciganin!istinata e 4e ciganite sa si cigani,a nie bylgarite ne sme mnogo tolerantni sprqmo tqh i neka tuka deto pi6at horata da ne bydat licemeri.

'moje da sa kulturno sem','stiga s teq predrazsydyci'....GLUPOSTI!ne sme preodolqli predrazsydycite si v tva otno6enie do takova nivo,4e na takava vryzka da se gleda s dobro oko i da se smqta za normalno.az sym sig 4e ako nqkoi ot teq 'mn tolerantni hora' tuka te vidqt na ulicata s nego,mn 6te se 4udqt i 6te se obry6tat da gledat.taka 4eeeee...

Кво ти пука?! Нали ве4е си му пратила смс
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Щом не харесваш , та дори мразиш (което е силно казано) цигани(роми), => оставяш го и тва е. Правилно си постъпила според мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си