.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Mn0o Mii GadNyy
    Guest

Фон Дьо Тен или Коректор

Аз съм момиче, което не си харесва кожата .. Имам мънички пъпчици.. кактото и да правя не мога да ги изчистя! Използвала съм доста неща, но не се махат. Освен това имам и бенки, които не са ми приятни и не искам да се забелязват .. Някой казват това ти е чара,но на мен не ми харесват..
    За това Ви моля са ми препоръчате някои Фон Дьо Тен или Коректор, които наистина ще ги прикрие поне до някъде и няма да съжалявам, че съм си дала парите... Моля Ви ..[/b]

ЦвЕтИт0
    Guest
    Здревей мила.Аз имем подОбен проблем с идключение на това че няма бемки.Аз досега близо половин година използвам пудра на Ейвън.Но тази събота пробвах един фондьо-тен на фирма IMPALA.3-ти номер.Задължително преди нанясянето използвай хидратиращ крем за лице.Цената му е около 4-5 лева-взависимост от къде си го копуваш.Ако имаш повечко пари можеш да заложииш и на някой от хо-съпите марки-Макс фактор например.Ако пъпките не са ти много можеш да използваш и коректор който има подхранващи кожата съставки.Айде къмет.

Супер фен
    Антибактериалния фон дьо тен на Манхатан е много хубав.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Аз досега близо половин година използвам пудра на Ейвън.Но тази събота пробвах един фондьо-тен на фирма IMPALA.3-ти номер.:
    този фон дьо тен покрива ли хубаво :}} може да го потърся

а за този на Манхатан съм го чувала, но не знам ... Ще видим Благодаря Ви!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Аз досега близо половин година използвам пудра на Ейвън.Но тази събота пробвах един фондьо-тен на фирма IMPALA.3-ти номер.:
    този фон дьо тен покрива ли хубаво :}} може да го потърся

а за този на Манхатан съм го чувала, но не знам ... Ще видим Благодаря Ви!
    Дам, този много хубаво покрива, и аз имам такъв, само че не го ползвам, защото ми е малко тъмен

ЦвЕтИт0
    Guest
    Да наистина фондьо-тена който Ви препопърачах е много добър въпреки ниската му цена.До колкото съм запозната в него се съдържа и крем.Наистина ефекта е доста по-добър отколкото при пудра да речем.Късмет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си