.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Moderated:Махнах си мустаците и сега е червено и раздразнено

zna4i neska sutrinta si mahnah mustacite s edni lenti4ki na veet i izglejda sam imala nqkakva malka pap4ica i mi se razkarvi malko.. i sq mi e 4erveno ama cql den ve4e.. i ne se maha.. ne celiq u4astak nad ustata emi .. gore dolu , gore dolu polocvinata i mi e 4erveno i kato se pipna me boli i se edno mi pari nqkfo takova... kajete mi s kfo da go namaja za da se mahne ili.. to samo shte se mahne na nqko ioslu4valo li mu se e podobno neshto.. shtoto az ve4e sigurno 5-6 pati si maham mustacite i tva za parvi pat taka.. kajete mi pls mn se pritesnqvam ...

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Mnogo chesto predi da izpolzvame takiva kozmetiki propuskame da chetem upatvneto,no tam pishe DA NE SE NANASQ VARHU OBRINATI MESTA,RANI ILI AKO KOJATA E CHUVSTVITELNA.ima i opisan nachin kak da testvash krema varhu kojata si i da razberesh dali imash alergiq kam nego.
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Guest
    ma tove ne e krem beeeee tova sa lenti4ki pak i plius tova te se prodavat dve slepeni lenti4ki za lev i neshto mai beshe i nqma nikakvo upatvane.. pak i plius tova az ne vidqh 4e imam papka to daje i papka ne moje da se nare4e mi neshto savsem malko.. takova nz i az kak da go kaja.. i az ne mi otgovori na vaprosa ma karai.....

Супер фен
    Намажи се с крем Здраве,много помага за такива неща
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    hah to na men mi be6e izlqzal edin ogromen herpes posledniq pyt kato si gi mahah za tova 4e spoko 6tom e samo 4erveno 6i sa mahne byrzo ,pyk moq herpes 10 dena stoq i sq daje o6te ima beleg...

Град
    някъде в пространството
    Кремчетата Здраве и Бочко много помагат в такива случаи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си