- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- да спали с нея
аве хора дайте ми идея какво да направя. Значи тя се съгласи да правим секс но аз се страхувам от нешто друго. Слет като правим секс дали ще спи с други момчета, искам да кажа дали ще ме изневери. Затова се двуумя дали да правя секс с нея. Знам че ме обича (и то много) но нали знаете момичета![]()
даяте идеи pls![]()
Не очаквай ти да си единственият човек, с когото ще спи. ПРедстави си, че някога (не ти го пожелавам!!) прекратите връзката си - мислиш ли, че пак с теб ще спи?
ПРедстави си, че някога (не ти го пожелавам!!) прекратите връзката си - мислиш ли, че пак с теб ще спи?[/quote]
но нашата връска е съвсем сериозна. Нямаш си престава колко е сериозна аз познавам майка и башта и а тя познава наште. Няма как да те обясня просто сериозна е. АЗ съм на 17 г. а тя на 16 г. малки сме но аз я обичам и тя ме обича 100% съм сигурен....../.....
Като си сигурен,че те обича,защо си мислиш,че ще ти изневери?Имай малко доверие,бе човек!
Btw всичко си има край.![]()
kakvo znachi tva "nali gi znaete kvi sa momichetata????"![]()
a po temata-shtom e devstvena i e reshila ti da si i parviq mojesh sam da si otgovorish na vaprosa dali shte ti izneverqva,ama kat si tolko zle-ne dei da spish s neq i tq moje i da si nameri nqkoi drug
sichki jeni izneverqvali,q ne slagai sichki pod edin znamenatel,ako obichash!!!!
ok ne vsichki
tiq po iztochnite strani po-malko shtoto posle suvsem spravedlivo gi pravqt na pihtiq
ако не я задоволиш ще тръгне по момченца но ако всичко е наред защо си мислиш че може да тръгне по момчета още повече че твърдиш че връзката ви е сериозна.....не мога да те разбера...
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Aa chakai ti oshte ne si spal s neia pak veche za izneveri si mislish.Pak i shtom hodite seriozno i te obicha niama da sedne da se *be s vseki sreshtnat.Stranen nachin na mislene imash ebasi![]()
Една връзка се гради преди всичко на доверие!Имай й доверие и го направи.След като е готова и ти си готов действай.Нормално е обаче,ако някога не дай си Боже се разделите да имате други партньори.То това е очеизвадно![]()
Леле, колко сериозна връзкаРодителите ми познаваха всяко гадже и пак са били против да сме заедно.......и ние пак сме били напук
Няма значение родителите, разбираш ли ме? А това, че те обича...как го разбра? Ако тя ти го е казала...не означава, че е 100% вярно. Любовта се доказва с действия. Както и да е.
Ако те обича и имате сериозна и истинска връзка, нещата идват от самосебе си. Една връзка се гради не на това, кой какво е казал, а на ДОВЕРИЕТО между двама души.
Прави си изводи сам, не знам каква е ситуацията, но смятам, че това помага.
Да спиш с някого би трябвало да е доверие, продължение на любовта(доставяш върховно удоволствие и се оставяш в други ръце...) Разбери дали тя така мисли. Не я питай, а гледай отношението й към любовта и секса... Или поговорете, но не директно. И аз мога да ти кажа, че съм баба ти , нали
Ако ти и тя мислите по един и същ начин, къде ти е проблема? Тя те обича и се доверява само на теб!
Ако ти и тя имате сериозна връзка(не родителите ви, а именно вие двамата) тогава развийте я!
Ти цял живот ли искаш само с нея да спиш? Ако "да", тогава ти пожелавам най-яката връзка на света и най-вече дано тя мисли като теб(най-важното е да разбереш тя как мисли за всичко и ... да говорите, да общувате и да се развивате заедно.)
Съжалявам за грубостта, но си пооправи првописа
Иначе ти пожелавам искрено успех! Помисли над това, което ти казах...
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
Не разбрах само защо реши, че ако не спите тя няма да тръгне по момчета..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
попитай я бе пи4...питай я какви са й намеренията към теб!
Щом си толкова уверен в любовта ви, няма защо да се притесняваш. И какво, дори и да не спиш с нея, това не ти дава никаква гаранция.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Кво момичета, бе?! Като е момиче, ще тръгне да се чука с всеки срещнат след като си я отворил?? СПРЕТЕ ДА СЛАГАТЕ ЗНАК ЗА РАВЕНСТВО МЕЖДУ "МОМИЧЕ" И "КУРВА" И ДА ПОСТАВЯТЕ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ!!! Това настрана...възмутих се.Първоначално написано от sex_is_zero
А и това, че познаваш родителите й и тя твоите, не прави връзката ви сериозна...
Ако те обича, както казваш, няма да ти изневери. А й все пак трябва малко доверие да й имаш, нали така![]()
П.С. Всичко си има край.
Първоначално написано от teardrop
извинявам се ок![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от AngelOfDarkness
мерси за обяснението.... =D> =D> =D> =D>
Много вярно нещо, много нещо! =D>Първоначално написано от Aleandra
Абе четох,четох така и не разбрах какво искаш!
Ако не я задоволиш я дай на батковците!!!![]()
Light The Universe
Ааамаа, че си...
И к`во..
Ако скъсате туку виж спи с някой друг.
Щом си сигурен, че те обича какъв ти в проблема, че е момиче ?!?
Що не си вземеш някоя Василка, щом това, че е момиче ти прави проблем.
Обикновенно ние се притесняваме за това, а не вие момчетата![]()
Спокойно бе човек..
Щом се обичате го направете.. Не може да предвидиш бъдещето.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
.......но нали знаете момичетата........
basi.......tva si e napravo obida......
ako vi e tolkova seriozna vryzkata....ot kakvo se pritesnqva6.....![]()
Обичай живота,макар и суров,
с цел да изпиташ красива любов.
Уф, това че ще я отвориш не значи, че ще се проебе. Голяма обич, голямо доверие. Ако тя има съвест, морал и чувства няма да й мине тази мисъл. И да ти кажа-преди да правя секс съм искала да го направя с 4-5 конкретни момечта. След като го направих-искам само с 1!
хаха а бе щом ти са дава възможност еби ве кавал ко питаш , ако не ти някои друг ще е се пак е момиче пак ги знайте те кви са...![]()
П.С. нищо лично за момичетата но сички са такива..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!