.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Град
    Перник
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    П.С. нищо лично за момичетата но сички са такива..
    ми щом нямаш нищо лично към момичета ти остава едно... няма особена разлика между момичета и момчета при изневерите. въпрос на виждания и морал е... в смисъл май и при двата пола липсват по равно : ) ако наистина я познаваш и връзката ви е "сериозна" ше знаеш що за човек е и няма да ни питаш нас

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Аз не мога да разбера, на какво основание задаваш този въпрос?
    Айде понеже може да ти изневерят никой никога да не прави секс?!
    Тииии чуваш ли се? Въпросът ти е абсурден!!!
    Ако не я привличаш достатъчно ще ти изневери, естествено и ще си намери друг.
    Ако те обича(в което се съмнявам, заради възрастта) няма да те зареже и да спи с друг.
    Btw, това че познаваш родителите, не е гаранция за нищо. Аз съм познавал родителите на всичките си приятелки и това не ми е помогнало особено...Освен в момента
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

казваш че я обичаш ... любовта не включва ли доверие?
    а ако скъсате ... какво ? искаш да стане монахиня след това? не ми казвай, че ако се разделите ти ще станеш монах
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
    -----------------
    Непоправим романтик

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    хаха а бе щом ти са дава възможност еби ве кавал ко питаш , ако не ти някои друг ще е се пак е момиче пак ги знайте те кви са... :-D

П.С. нищо лично за момичетата но сички са такива..

Адвокате, ако ти си попадал на курви не значи, че всички са такива ... Когато жената знае какво иска /в случая да е с някое момче/, може да мисли /което повечето 13-14-15 годишни, че и бая по-големи не могат да правят/ и е поне малко морална няма да тръгне по мъже.
    По твоята логика всяка жена кръшка на мъжа си и един като я изч*ка и тя вече се е*е с всеки ?! Я моля ти се ...

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    поговорете, сподели притесненията си (но не тези че ще ти изневери, те спорет мен са безпочвени) изслушай нейните, но аз съм за идеята да го направите
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Guest
    Абе пич опрвия пък после ще видиш дали ще остане при теб ли ще тръгне по други момчета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си