- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- maika mi me revnuva
zdraveite.ot nqkolko meseca si pi6a s edno mom4e po skype i maika mi podozira tova .ponqkoga se drazni i mi se syrdi kogato ne i kazvam.da i kaja li?ot druga strana tva ne e ne6to seriozno zasega
Ми кажи й,не мисля,че ревнува просто иска да знае какво става с теб,сподели й може да ти даде съвет.Виждам по ника ти ,че си момиче и не би трябвало да ревнува,обикновенно майките ревнуват синовете си![]()
Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music
mi kaji kvo tolko.spox
Ами нормално е майка ти да я интересува какво правиш.Първоначално написано от SwEeT_tEmTeSiOn
Ако майка ти не разбира от чатове и компютри, не й казвай, че си чатиш с еди си кой, защото ще си помисли разни лоши работи.. от сорта, че си пишете някакви извратени неща и тем подобни.
Но ако имаш съвременна майка, седни и й обесни, че няма нищо лошо в това да си чатиш с тоя и оня.
Agree.Кажи и,но ако мислиш,че тя ще си каже,че си чатиш с извратеняци или манияци - недей.Само ще се притеснява иии..а бе знаете ги какви са майките.Първоначално написано от cherinka
![]()
Хахах тя от едно писане по Skype ако те ревнува, незнам какво ще е като си хванеш приятел![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ами нормално е майка ти да я интересува какво правиш.
Ако майка ти не разбира от чатове и компютри, не й казвай, че си чатиш с еди си кой, защото ще си помисли разни лоши работи.. от сорта, че си пишете някакви извратени неща и тем подобни.
Но ако имаш съвременна майка, седни и й обесни, че няма нищо лошо в това да си чатиш с тоя и оня.[/quote]
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Ем тая твоята история я знам с момчето..
Кажи й..
Според мен ти ще си прицениш де, защото ти най-добре знаеш как би реагирала майка ти.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Не е задължително да й казва. Може и сама да се оправи, знае ли човек?!Първоначално написано от 182+44_4adel
ахамПървоначално написано от valantain_love
и щ'о си мислиш, че те ревнува? и изобщо правиш ли разлика м/у това, че майка ти да ревнува,да се притеснява за теб... или просто да се интересува от личния ти живот, защото още си малка и майка ти може да те предпази да правиш по-малко грешки?!
ревнувала те била, таратанци...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Напълно съгласна! А и ако те ревнува от това, представи си какво те чака като си хванеш гадже.Първоначално написано от SwEeT_tEmTeSiOn
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!