.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

maika mi me revnuva

zdraveite.ot nqkolko meseca si pi6a s edno mom4e po skype i maika mi podozira tova .ponqkoga se drazni i mi se syrdi kogato ne i kazvam.da i kaja li?ot druga strana tva ne e ne6to seriozno zasega

Град
    V stranata na mechtite
    Ми кажи й,не мисля,че ревнува просто иска да знае какво става с теб,сподели й може да ти даде съвет.Виждам по ника ти ,че си момиче и не би трябвало да ревнува,обикновенно майките ревнуват синовете си
    Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music

Град
    OUT OF SPACE
    KAJI I K'VO TOLKOVA

mi kaji kvo tolko.spox

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_tEmTeSiOn
    Ми кажи й,не мисля,че ревнува просто иска да знае какво става с теб,сподели й може да ти даде съвет.Виждам по ника ти ,че си момиче и не би трябвало да ревнува,обикновенно майките ревнуват синовете си
    Ами нормално е майка ти да я интересува какво правиш.
    Ако майка ти не разбира от чатове и компютри, не й казвай, че си чатиш с еди си кой, защото ще си помисли разни лоши работи.. от сорта, че си пишете някакви извратени неща и тем подобни.
    Но ако имаш съвременна майка, седни и й обесни, че няма нищо лошо в това да си чатиш с тоя и оня.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ако майка ти не разбира от чатове и компютри, не й казвай, че си чатиш с еди си кой, защото ще си помисли разни лоши работи.. от сорта, че си пишете някакви извратени неща и тем подобни.
    Но ако имаш съвременна майка, седни и й обесни, че няма нищо лошо в това да си чатиш с тоя и оня.
    Agree.Кажи и,но ако мислиш,че тя ще си каже,че си чатиш с извратеняци или манияци - недей.Само ще се притеснява иии..а бе знаете ги какви са майките.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Хахах тя от едно писане по Skype ако те ревнува, незнам какво ще е като си хванеш приятел
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Но ако имаш съвременна майка, седни и й обесни, че няма нищо лошо в това да си чатиш с тоя и оня.[/quote]
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Ем тая твоята история я знам с момчето..
    Кажи й..
    Според мен ти ще си прицениш де, защото ти най-добре знаеш как би реагирала майка ти.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Не те ревнува в тва съм убеден. Просто и е любопитно ...иска да знае дъщеря й с какво момче евентуално ще тръгне...иска да ти даде полезни съвети..кажи й ..тя е човекът на който трябва да кажеш
    Не е задължително да й казва. Може и сама да се оправи, знае ли човек?!

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Хахах тя от едно писане по Skype ако те ревнува, незнам какво ще е като си хванеш приятел
    ахам

и щ'о си мислиш, че те ревнува? и изобщо правиш ли разлика м/у това, че майка ти да ревнува,да се притеснява за теб... или просто да се интересува от личния ти живот, защото още си малка и майка ти може да те предпази да правиш по-малко грешки?!

ревнувала те била, таратанци...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Напълно съгласна! А и ако те ревнува от това, представи си какво те чака като си хванеш гадже.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

az kazvam na maika si tq ne e mn vuldu6avena 6oto az gi smenqm burzo ponqkoga(sa posledniq e isklu4enie)!!!!az mislq 4e maika ti ni6to nqma da kae 6oto i tq e minala po tozi put!!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си