.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    on the dark side of the moon

Biv6ite mi gadjta ...PRIQTELI?

Ne sum staromodna ili ne6to takova, no prosto v4era izpadnah v nedoumenie kak moje mom4eto, koeto me skusa da se spriqteli i haresa super mnogo s mom4eto, koeto skusah zaradi nego. Vtoriqt e mn revniv.....a vamata znaeha edin za drug predi tva 4uvstvam se stranno :P :P :P

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, случват се и такива неща.Намерили са едно добро приятелство.Еми, тази Елвира Георгиева-сегашния й съпруг също е приятел с бившия, излизат си тримата, той даже е бил кум на сватбата им.

Супер фен
    ami nezn za6to ama si mislq 4e proulema e u tebe

Град
    on the dark side of the moon
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    ami nezn za6to ama si mislq 4e proulema e u tebe
    toest?

ЕЕЕ да си чела история. Старите врагове се съюзяват, за да победят новия ! Тва в кръга на шегата естест.

По темата: Мисля, че няма нищо странно. Пичовете се кефят на мацки, като теб, пият биричка, псуват по мачове, за кво да не се сприятелят. Ако пък и играят еднакви игри, слушат еднаква музика и тем подобни не се и съмнявам, че така е станало

Град
    V stranata na mechtite
    Виж,мила момчетата не са като нас,а ние мацките можем да се избием за момче,те не предават така приятелството си и никога няма да оставят приятел заради момиче-тъпи момчета,но в това поне са прави
    Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хахаха... миличка, все едно аз съм го писала. Зарязах аз едно гадже, с което ходихме 3 месеца, заради едно друго момче, с което тръгнахме веднага след това. Бяхме заедно около 2 седмици , после той ме скъса ..
    много се мразиха , и поооооолсе кво да видя .. супер гъсти бяха станали .. хахаха .. съдба, кво да кажа. Лапешки му истории ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    То си личи, че много повече би се изкефила ако примерно двамата се избият заради теб, ноо.. от де тоя късмет
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    То си личи, че много повече би се изкефила ако примерно двамата се избият заради теб, ноо.. от де тоя късмет
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_tEmTeSiOn
    Виж,мила момчетата не са като нас,а ние мацките можем да се избием за момче,те не предават така приятелството си и никога няма да оставят приятел заради момиче-тъпи момчета,но в това поне са прави
    Не съм съгласна! Аз съм много добра приятелка с бившето гадже на гаджето, с която се познаваме още от преди той да тръгне с нея, и в това няма нищо странно. И редовно излизаме всички в компания..

По темата, мисля че в това няма нищо странно... щом са си допаднали нека си се забавляват )

що па не? моето бифшо гадже е много добър приятел и с мен и с сегашното ми гажде

Супер фен Аватара на maybelline
    Аз и една от най-добрите ми приятелки също имахме едно гадже...първо беше мое гадже,после стана нейно,а след това отново стана мое,но ние нито за миг не загубихме приятелството си.

Град
    РЮАР
    С бившите - приятели... а защо НЕ ??

Град
    Пловдив
    хахах явно са си допаднали като характери...имат общи интереси но при мен тва никога не се е случвало..нз що така

[quote="gPa3HuTeJl"]С бившите - приятели... а защо НЕ ?? [/quote

Ами зависи пък от края на връзките, как са протекли и в последствие прекъснати окончателно. Аз да си призная от многото гаджета дет съм имал , съм приятел само с 1 момиче, и то мноо добър. Супер пич си е мацето, къдет' ме види ме прегръща, целувки по бузките и такиа нек'ви лигнярски неща, ма нея си я кефят и си ги праи. Гаджето започва да беснее ма след 2 крачки и минава. Мн. добре знае че не бих я праил на маймуна пред самата нея. И си е така де.

Град
    в ада
    тва на сапунен сериал го мяза
    1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си