- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тя не свършва ;(
Значи с приятелката ми правим секс близо месец вече. Аз я отворих, тя ми беше първата и т.н
Всичко е наред, само че тя не може да свърши, от което на мен ми е гадно. Тя казва, че няма проблем, ама аз се чувствам кофти така. Значи правили сме го 6 пъти. И аз издържам грубо около час, като всеки път различно. Максът ми е 2 часа без малко :P (не се хваля, просто констатирам) И не знам, тя се възбужда, харесва ме, но не може да свърши. Какво да направя ?!
и накрая още един проблем. Един от пътите в началото не успях да го вдигна хубаво, изложих се. 2 пъти - 2 пъти спадна..... бях направо потресен от срам ... изхвърлих тия два презерватива ... и някак си тя едва ли не ми каза "аз вече не съм ти интересна" което не е така. Просто някакъв странен механичен проблем. След 30 мин. се понатиснахме и го направихме както си трябва. Просто стана ... не знам какъв е проблема. БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО и на тези които са чели!
Ако някой помогне и ми обясни, ще съм му благодарен
aMi nE VsQkA jEnA sv1rShVa vInAgi ,n0 tvA 6 p1tI dA ne Sv1rShi... nZ oPiTaItE dRyGi p0zI m0j3 dA p0m0gNe :]
По принцип за жените не е проблем ако не свършат. Тях това не ги притеснява. Те е важно да бъдат наебaни най-вече.
Не се притеснявай!Вие сте едва в началото на вашия сексуален живот и още не сте усетили на кой, какво му доставя най-голямо удоволствие и кое го подлудява!Има време!И при мен го имаше този период, но сега всичко е ОК.Така, че спокойно.Нещата трябва да се оправят с времето и опита![]()
normalno e 1vite nqkolko puti da ne moje6 da q dokara6 do tam 4e da svar6i ama ne sa otkazvai
dobre 6e e poe4ko da nablqgate na lubovnite igri
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Нормално е според мен.
Има момичета които с година след началото на половия си живот не могат да всършат. Така, че не търси, чак толкова голяма вина в себе си.
Възбуждай си я с лизане и тем подобни любовни игри.
Старай се повече и ще се получи...
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
явно тя е от жените,моми4етАТА които се предразполагта по трудно...за това пробвай по бавно със игри4ки зака4ки...с любов...с пове4е натискане на по необи4айни места които да я възбуждат и така...
lichno moeto mnenie e 4e pri sex i 2mata partniori trqbva da izpitat udovolstvie. moje bi ne moje da se otpusne. probvai s romantichna vecherq, mn nejni laski, celuvki i t.n. izmisli neshto originalno da q pleni i vse trqbva da se poluchi! uspeh!![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш!
Ами неопитни сте, колкото и странно да е трябва опит, за да се постигнат тези неща.
е те ти казаха вече за мадамата,а колкото до това,че ти е паднал - дреме ти,това е от нерви как ще се представиши т.н.едва когато престанеш да го мислиш и се отдадеш на моментното удоволствие,вече няма да имаш такъв проблем.пък като си станете и по-близки няма да ти пука толкова..винаги може да се случи..преумора,болест,напр ежение..никoй не е застрахован![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
blagodarq. Vqrno e che nqmame oshte opit, no shte se postaraq. Imam oshte kakvo da ucha i to mnogo de, no shte dam vsichko ot sebe si za da stane perfektno![]()
Съвсем нормално е както ти да се притесняваш, така и тя да неможе да свърши. Все пак вие сте в началото на сексуалния си живот. Има доста неща да научите, ще разберете кое ви харесва най-много. За спадането не се притеснявай, на всеки може да се случи. А за приятелката ти знай, че има момичета, които не свършват така лесно. А дори и да не свеърши, това не означава, че на момичето не му е приятно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
spoko we pi4!!tova 4e ti e dala da q otvori6 govorili ti ne6to obi4a teeee \
/ davai malko po po bavniq na4in smis1l takuv ne se naprqgai razdavaite go na t1mno i taka spoko 6te se polu4i,malko pove4e sexualni igri4ki i taka..
6e se polu4i
![]()
suglasna sumПървоначално написано от Aleandra
![]()
normalno e da ne svar6va o6te v na4aloto!!!az sam momi4e i go znam ot li4en opit,osobeno ako i na neq i e bilo za parvi pat!!!ne se pritesnqvai za tova!!!!a po vtoriq problem sa6to ne se pritesnqvai i na men mi se e slu4valo mom4eto s koeto sam bila da ne mu e staval!!!taka se polu4ava ponqkoga,no ako priqtelkata ti te obi4a 6te te razbere za6toto e normalno i tova da se slu4i ponqkoga!!!![]()
otna4aloto po4ti nikoe momi4e ne svurshva..... s oshte...opiti rano ili kusno shte stane a ako ne....be golqma rabota...
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
lizal li si q kato zapo4vate seksa q liji pone okolo polovin 4as nai malko a nai mnogo okolo 1 ili i pove4e i sled tova q popitai dali 6te svar6i ako ti kaji 4e 6te e sled malko si go vkarai i q iz4ukai ( sorry za grubiqt ezik ) bi trqbvalo da podeistva ako li en prodalji ili da q 4uka6 ili da q lije6
Много правилноПървоначално написано от ThePainIsReaL
мен лично много ме възбужда и след това доста добре ми идва \
/
Съзнание... Вътрешният глас, който ни предупреждава, че някой може би гледа.
Първоначално написано от c0ca1na
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си болен.. в добрия смисъл![]()
![]()
![]()
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
die 4alga _)_