- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тя не свършва ;(
Абе вие сте луди... да си го вкарал и да я изчука, то момичето още е тясно, може би затова я боли и затова не може да изпита максимално удоволстие от акта. Все пак 6 пъти е доста малко, за да започне да и става хубаво, при положение, че е била девствена. Изобщо немислимо е да си говорим за вагинален оргазъм в този случай и на този етап. Примерно в началото аз също не можех да свърша, по никакъв друг начин освен ако приятеля ми не ме цунка отдолу, болеше ме като си го вкараше първите няколко минути или като си го вкара докрай и не мога да кажа, че ми беше хубаво при половият акт. Трябва да си възможно най-нежен с нея и с времето всичко ще се получи, в началото може да я свършваш по другия начин с клиторчето. Аз вярвам, че постепенно ще започне да се получава и като си в нея.
още сте в началото и не знаете кое ви харесва и кое не.а и примерно ако я е боляло първите няколко пъти тя не е могла д аизпита удоволствие от тва......тва е мойто мнение
не се притеснявай, ще свърши рано или късно. от една страна това е добре,все пак по-добре да не свършва,отколкото да симулира,щото почне ли да симулира...край!
а иначе женският оргазъм и на мен ми е пълна мъгла, понякога като се заиграя с момичето ми и то почне да диша бързо и учестено, да се гъне и усуква и да си стиска краката...и аз си викам "те сега ще да е!" и тя каже "Спри, спри, спри..."![]()
![]()
бегай разбери какво става...
+ можете да пробвате по-различни пози и да си говорите неща, които допълнително ще ви възбудят.Първоначално написано от ThePainIsReaL
Аз съм момиче. Първите 6 пъти бяха истински кошмар - болеше при влизане, болеше и по време на акта. След време започна само да ме боли докато влезе. Около месец ми трябваше докато изпитам някакво удоволствие, което беше бая далеч от оргазъм, а не мога да кажа, че гаджето ми не ме предразполагаше. Сега вече нямам проблем с оргазмите, всичко си е ок и не боли. Няма за кво да се коркаш - ще дойде време, когато и на нея ще й стане кеф.Колкото до двучасовите ти изпълнения - ми, мога да ти кажа, че след 30 минути на мен ми писва мн яко, пресъхвам и ми трябва клитурна стимулация или нещо др за да съм отново в форма. А и не е мн препоръчително да го праиш в началото, шото я боли още. На мен единствените ми мисли по тва време бяха "Тоя няма ли да свърши нейсе, боли ме!!!"
Относно втория проблем - не се притеснявай и на моето момче му се е случвало да има такива "изцепки". И на мен ми се е случвало да не мога да се възбудя в началото![]()
Важното е да се обичате![]()
начи гледай са фащаш я водиш я у вас събличаш се по боксерки и чорапи и потник задължително зимаш о т магазина кило кебашчета ефтин чипс и литър бира караш я да сготви до-като ти гледаш некой мач после я фащаш оригваш се яко и я целуваш веднага след тва (много я възбужда) после доглеждате мача през което време с опитай с пърдиш възможно най-много такаче да я предразположиш след като се е възбудила максимално горе-долу към края на мача отиди и си легни.![]()
![]()
ми довърши я ти
един удар в подмишничката и ше се свърши![]()
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
Споко пич и аз съм имала такъв период.Напълно нормално е все пак сте още в началото![]()
![]()
Първоначално написано от literbebe
abe vi ste napravili 1-2 pozi sigorno probvai neshto eizici celuvki a u turkaniq neznam i az
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
ае ти нали свършваш![]()
Оптимист ЗАВИНАГИ!
Първоначално написано от BecSar
Добре, че не всички разсъждават като теб...
Ae nas f 4etata da ni nakarate da sv1r6im e mn po-trudno otkolkoto pri vas...ima jeni koito nikoga ne polu4avat orgazam prez jivota si!Taka 4e tq kolkoto i da e v1zbudena i da i se iska moje da ne polu4i orgazam (koeto e nap1lno normalno) taka 4e spoko!![]()
Един месец нищо не е. 6 пъти са крайно недостатъ4ни за едно моми4е да се отпусне напълно и да може да се наслади на секса пълноценно. На някои им трябват месеци и дори години, за да успеят да полу4ат оргазъм, така 4е според мен ти е прекалено рано да се сдухваш и да по4ваш да се 4удиш има ли проблем и кой е виновен![]()
![]()
Робинята на Quench