- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- LE6TI ILI O4ILA
E interesno mi e da razbera horata ot foruma s problemi s o4ite kakvo predpo4itat da nosqt le6ti ili o4ila i za6to?
E vie ste....
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
Аз лично нося меки лещи, защото за мен са по- практични. Слагаш ги и не трябва да се занимаваш с бърсане, пазене на стъклата, носене на калъфи и т.н. А и ... може да се каже, че избягвам малоумните коментари от някой кретен от рода на "Четириочко". Но с лещи за мен е много по- удобно, а и мога спокойно да нося грим, без да стават разни оптически измами заради стъклата на очилата. А очилата можеш да ги потрошиш без да искаш, а с лещите мнооооооооого рядко стават гафове и то само ако не си свикнал да не си търкаш очите.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Подкрепям ест =D>Първоначално написано от TheNightRider
Лещи естествено, ама не мога да си ги слагам. От два месеца имам и само 6-7 пъти съм ги носилаПоне мога да ги махам после.
![]()
Лещи естествено, ама не мога да си ги слагам. От два месеца имам и само 6-7 пъти съм ги носилаПоне мога да ги махам после.
![]()
Нз,честно казано..и с двете ми е удобно..само че си затрих цаките нейде из вкъщи,та от 2години съм само на меките лещи..проблем досега не съм имала,пък и без мъка си ги слагам и махам,бъркам си в очото и т.н.всичко се свежда до навика.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
То и аз вече мога да си "бъркам в очото", то даже при махането се бърка повече, а си ги махам без огледало още от първия път. Въпреки че лекарката като ме видя, че съм и с дълги нокти и се уплаши :P Ама не мога да ги сложа и това е... т.е. успявам за около 40- мин 1 час, ама рядко имам толкова време и най-вече нерви.
Засега нямам проблеми, но- лещи.
Защо ли-по практично ми се вижда, а и няма опасност да ти лепнат някой прякор![]()
хъхъ..
на мен ноктите ни най-малко не ми пречат![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
И на мен, но лекарката ми каза, че в 90% от случаите се налага рязане на ноктите. На мен като ми се счупи някой от ноктите на палците и съм като саката, дори по-трудно пиша![]()
AZ LI4NO PREDI PREDPO4ITAH LE6TI.BE6E MO LISNO DA GI SLAGAM I SVALQMOBA4E E GOLQMA IGRA4KA
I SEGA ZALAGAM NA O4ILATA
Първоначално написано от TheNightRider
![]()
И аз нямам проблем с очите , но ако ми стане нещо ще предпочета лещи
Мм аз имам проблеми с очите,но нося очила и то само у нас,навън ест съм без..просто не мога да си сложа лещи бе мамка му!![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
абе по-добре карай на лещи
с очилата като свикенш,ще си отвикнал да се концентрираш върху периферното си зрение
лещите ти дават визуално покритие за цялата полусфера
по-полезни са и по-удобни
Аз преди носих очила но от 3 години сам с меки лешти сам много доволна-много по-практично е ,а и лекарката ми каза че очилата увеличават диоптера
не,по-скоро няма да го фиксират или да спомагат за намаляването му с възрастта
Зависи от много неща![]()
Аз сложих очила наскора. ПО принцип исках лещи, но ми казаха, че диоптърът ми е малък за лещи...
Маллко ми трябваше време да се възприема, но свикнах...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
лещи > очила.
факт.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ами, аз нося очила от има-няма десет годиниНе е болка за умиране.
И диоптрите са се смъкнали в сравнение с тези на детска възраст, така че...
Пък и не помня някой да ме е обиждал за това, че нося очила. Част от мен са си![]()
Еми аз нямам такива проблеми, но нося цветни лещи. Свиква се, а и са по-удобни от очилатаНо, доколкото знам, след като откриеш проблема, поне 1 година трябва да носиш очила, преди да сложиш лещи
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Ми нямам проблеми с очите,ама по практично е лещи.От друга страна пък е голяма играчка да сваляш..слагаш.Аз имам цветни лещи без диоптър,ама....свикнала съм да ги слагам и свалям,ю.Но кофффти е все пак
Нямам проблеми с очите (да чукна на дърво) но тия от класа ми които имат проблеми носят по принцип лещи, но ако духа вятър и са в прашна среда носят очила щото праха им дразнил ....