ами аз имам проблеми с очите и с едното имам доста стабилен диоптер...Преди 3 или 4 години някаде реших да сложа лещи.Взех си някакви много добри но за жалост хубаво сълзенето в началото е нормално но започна през няколко дена да ми се подува окото(ечемик-но само 1 ден и спада)и то нали ечемикът е едно топченце(който е имал знае)и това топченце ми сотана и се надуваше през някакви дни.Което беше ужасно...наистина кошмар ходех по лекъри,мажех си ухото но...без ефект.После понеже съм много зле с очите дойде времето да си сложа очила.Направих си едни много добри(с много яка черна рамка)но пък тогава много ме болеше главата от тях(като ги сложех виждах адски добре но главата ме болеше,дори няколко пъти повръщах защото ми се и повдигаше.Накрая отидох при една очна лекарка от някоя си поликлиника която ме гледа капа ми капки ала бала и каза че имам страшно голям процент астегматизъм и затова не мога да видя дори наи големия ред на таблото(в кабинета) и ми написа поръчка за стъкла за очила с диоптер и с астегматизъм...и сега цаиките са ми перфектни...е не че ги нося но се случва д ги сложа на седмица по 3-4 пъти като гледам филмче
хахах това е моята история за очилата и лещите,тъжна но с щастлив край =D>