- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За спермата...
На 13 съм и почнах да лъскам мисля леко късно Юни 2006,но от тогава до сега не излиза нищо...Само в последния месец почна да излиза съвсем малко-една капчица безцветно вещество
кажете ми какво да правя![]()
Аз на 13 си имах,но не се притеснявай!Просто някои хора ги хваща по-късно пубераПървоначално написано от Анонимко
![]()
Да,но повечето момчета в класа се хвалят,че им хвъчяло та до ухото в косата глупости,а аз винаги на тази тема се натъжавам...поне има ли някакъв начин да ми дойде по-бързо,защото наистина страдам
пс:като си помисля,че няма изобщо да ми дойде и няма да мога да имам деца ми става лошо и ми идва да се хвърля от някъде
не съм много сигурна дали толкова се вайка6 за това дали няма да има6 деца или кат тръгне6 да спи6 с някоя мацка тя ли кво 6е си каже.поне според мен е така,а по темата ми не се притесняваи както ти казаха по-горе,просто те хва6та пубертета по-късно и готово.няма място за притеснение \Първоначално написано от Анонимко
/
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
a we pi4 ima hora det im idva po kasno...
na men mi doide na 13 a ti si o6te na 13 tei 4e spoks
a 6tom ti izliza po edna kap4ica tva e dobre
ti kvo iska6 ot parviq pat da se izhvarlq6 kat...
ae peace
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!