.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    za6to li tezi mneniq gi izkazvat predimno ne 4ak tolkova bogati hora... + tova aristokraciqta ne e bila 16. 17. wek a q ima i do dnes i 6te q ima i za napred!!!
    Аз подкрепям мнението, че класовите различия са отживелица. И за твое сведение моралните ценности не се определят от парите. Сега пак ще кажеш, че само по-бедните изтъкват, че парите не са важни. Без сранм мога да кажа, че имам пари, но това не означава, че мисля, че съм нещо повече от другите хора. Защо си мислиш, че те не могат да получат добро образование, да се развиват и т.н. Тъпо е да презеняваш хората само по парите им.
    Като няма класови различия, тогава защо Румен Вълка кара Бугати, а ти вероятно вземаш разстоянията с градският транспорт? И какви са тези глупости, че няма никакво значение дали е богат, като има ОГРОМНО значение! Ако я черпи, купува и това-онова, тоест му се лепне като пиявица, разбира се че няма, но ако не и прави подаръци, не и купува дрешки, не и плаща сметките и т.н., тогава какво правим? И разбира се, че ако родителите са консервативни няма да приемат момичето! Парите в света векове наред са най-важното нещо, и това за никой разумен човек не е тайна. Стремежа към пари и власт е движещ света векове наред, движи го и сега, ще го движи и занапред! Нормално е родителите му да мислят, че само искаш кинтите му. Нормално е да искат за него богато момиче от добро и уважавано семейство! Много се повтаря думата "нормално", но е НОРМАЛНО родителите на момчето да искат парите им при пари да отидат! С две думи - трябват ти нечовешки усилия, за да ги впечатлиш и да промениш мнението им, че си една проста селянка, забила се като пиявица в сина им. Това е реалността. Нямало класови различия, не било значение дали е богат или не, нямало значение това, нямало значение онова. Много форумни разбирачи се навъдихте, много нещо! Понеже питахте в кой век живеем - вие да не би да живеете в годините 1944-1989? Тогава класово различие почти е нямало, но сега то съществува и е очевидно. И, да, има огромно значение дали си богат, или не!
    П.С.> Сега прочетох горните ти постове и разбрах, че си дъщеря на заможни хора (в което разбира се няма нищо лошо). Та по тоя повод - примера с градският транспорт си остава, но замени градският транспорт с кола втора ръка, или някаква малка новичка азиатска колица.
    Левски шампион але але!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Вс е бира,секс и рок н ролл !
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Вс е бира,секс и рок н ролл !
    В1в време сме в което макар и да не ми се иска да го кажа чалгата е на мода ..

В случая че е : Вс е бира, секс и чалга..

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    ще ти дам 1 съвет....спри със сапунките
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Ани , хайде да ходим до Бора Бора !
    2 т. от правилника. Бан на профил

Хайде, само да отида да изръчкам наште за 5000$ и тръгвам.

Пример за лигавщина и каприз.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Towa moje samo da me radva Ti na kolko godini si i raboti6 li? Ako ne raboti6- za teb E problem da plati6 na mom4eto! Vij za roditelite ti moje i da ne e problem.. No te edva li 6te gledat s dobro oko ako trqbva da ''izdurjat'' nqkogo si, puk dori i da go obi4a6
    Скоро ще навърша 19. Все още не работя, тъй като уча. През лятото помагам на баща ми във фирмата му. И при това положение не би било проблем. Родителите ми никога не са ми държали сметка колко и за какво харча.
    Но тук не става въпрос толкова за парите, а за това, че всеки родител би подкрепил детето си. Момичето може да е добро, независимо, че няма пари.
    Cqlata ideq e 4e parite imat zna4enie.. Momi4eto moje da e mnogo dobro, mnogo milo ot vsi4ko po mnogo, no tq stava bezli4na do bogatoto mom4e, za6toto se gubi- nego poznavat i uvajavat navsqkude, a ne neq... Istinata e takava, tq moje da stane samo igra4ka v negovite ruce, koeto ne zna4i nepremenno, 4e dori pri tova polojenie nqma da sa 6tastlivi!

q se zamisli kolko ot tvoite priqteli sa ot selo!!

Уф... многото пари изобщо не те правят аристократ. Нито пък по различен от другите, защото са преходно нещо. Днеска имаш-утре нямаш. Това е положението. Тъй, че не се мисли за по-долна от него. Той просто е имал късмета да се роди в богато семейство...

Guest
    Хайде, само да отида да изръчкам наште за 5000$ и тръгвам.

Пример за лигавщина и каприз.
    da.. ama moje6 da si go pozvoli6 da se ligavi6- zna4i parite imat zna4enie, 6toto az kolkoto i da se ligavq nqma da polu4a 5000$

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Няма какво да се тревожиш, ако си възпитана, умна и добра, не си по - долу от тях!
    За любовта няма граници, недей да мислиш така песимистично!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    от толкова много постове не видях никой който да ти даде идея евентуално да си намериш работа ! ако трябва да е и за 100 лева ама да имаш работа така ще докажеш сама на себе си а и на родителите на момчето че не си нищожество и не си с момчето заради парите му че не си пиявица а си личност и не си (както им се викаше) златотърсачка !

момичето иска съвет как да се докаже пред родителите а вие сте изписали 3 страници да се хвалите кой колко пари има еми като имаш 900 евро в джоба кво правиш пред компютра аз с достойнство мога да кажа че съм на 16 години и съм финансово независим от родителите ми (освен че живеем заедно и ползвам хладилника ) изкарвам си сам джобните било то от хазартни игри било то от еврофутбол

айде действай и не гледай майка му и баща му а си гледай приятеля

Guest
    от толкова много постове не видях никой който да ти даде идея евентуално да си намериш работа ! ако трябва да е и за 100 лева ама да имаш работа така ще докажеш сама на себе си а и на родителите на момчето че не си нищожество и не си с момчето заради парите му че не си пиявица а си личност и не си (както им се викаше) златотърсачка !

момичето иска съвет как да се докаже пред родителите а вие сте изписали 3 страници да се хвалите кой колко пари има еми като имаш 900 евро в джоба кво правиш пред компютра аз с достойнство мога да кажа че съм на 16 години и съм финансово независим от родителите ми (освен че живеем заедно и ползвам хладилника ) изкарвам си сам джобните било то от хазартни игри било то от еврофутбол

айде действай и не гледай майка му и баща му а си гледай приятеля
    ami imam ama sum na rabota i za da produljavat da se trupat v djoba trqbva da se raboti, ta za tva sum pred kompa sega... ama mai si propusnal drugata 4ast ot posta mi kudeto kazah, 4e se e slu4valo da nqmam 20 lw. v djoba .. A ti kakvo raboti6 be pi4?

Off topic !!Mejdu drugoto kato kaza hazartni igri.. zaebi taq rabota, nqma pe4alba tam. az kolko vreme se opitvah da dokaja 4e moje da se pe4eli ot kazinoto.. i verno pe4eleh po 50-tina lw, sled hilqdi nervi, dokato ne napravih golqmata izdunka da zagubq 280 lw. za edna ve4er (tva e ni6to, tam ima6e okolo masata takiva deto s hilqdi gubeha )

Типичен пример за збъднатата селска мечта не се обиждаи но е така!
    Отношението на родителите му е съвсем нормално и логично!
    И да живем в 21 век и парите правят човек те движат света те създават и унищожават!Това е живота такъв ще е и за на пред!
    Но с пари може да си купиш луксозен гроб но не и живот в небестата!
    Човек се ражда аристократ и кореняк Софянец парите не го правят такъв!За жалост аз съм само второто!(за сега де!)
    Не ми се обиждаи просто пиша това което мисля ако искаш го приемаи като чиста монета!Така съм и на вън.
    Light The Universe

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Типичен пример за збъднатата селска мечта не се обиждаи но е така!
    Отношението на родителите му е съвсем нормално и логично!
    И да живем в 21 век и парите правят човека те движат света те създават и унищожават!Това е живота такъв ще е и за на пред!
    Но с пари може да си купиш луксозен гроб но не и живот в небестата!
    Човек се ражда аристократ и кореняк Софянец парите не го правят такъв!За жалост аз съм само второто!(за сега де!)
    Не ми се обиждаи просто пиша това което мисля ако искаш го приемаи като чиста монета!Така съм и на вън.
    za da si korenqk Sofianec trqbwa da si pone 3to pokolenie sofianec.. Malko ostanahme takiwa, a na tiq ot provinciqta- hodete v plovdiv, varna, ruse, stiga ste zadrustwali stolicata mama mu stara.. Idvat da u4at tuka i zabrqvqt da si trugnat i posle nie se mu4ime v zadrustwaniqta...

Да даже 4-то поколение съм!
    И от страна на мама и на татко роднините са от центара на София!
    Живея близо до Централни Хали,научи се да пишеш грамотно и на кирилица и тогава ме получаваи какъв трябва да съм!
    Става ли!?
    Light The Universe

Аристократът Иларион
    Guest
    МИЛИ ДЕЦА ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ!!!

КЛАСОВИ РАЗДЕЛЕНИЯ СЪЩЕСТВУВАТ И НЕ СА ОТЖИВЕЛИЦА

КОМУНИЗМА ГИ ЗАТРИ В БЪЛГАРЯ

ВЪПРЕКИ ТОВА ИМА

ПРИМЕР:

Не единствен е САКСКОБУРГОТСКИ

Рода Бурови
    Рода естрадната певица Богдана Карадочева

Или последния пирмер:
    Политика ВЕСЕЛИН ДАНОВ участник от ВИП БРАДЪР2
    Наследник на Христо Г. Данов

..има и много още.

Това че разни селянчета се образоваха, не ги прави аристократи.

Както казват англичаните:

"Дори най-прост редник да си в армията, ако си аристократ оставаш такъв за винаги"

Научете се, че има хора и хора
    тук не става дума за пари. Аристократът може и да не е свръх богат

За съжаление новобогаташите са повече, а образователната система в България куца и децата пишат небивалици по форумите.

Аристократчета...

вие винаги ще бъдете просто едни издънки на кръвосмесителни бракове...

Цитирай Първоначално написано от Аристократът Иларион
    За съжаление новобогаташите са повече, а образователната система в България куца и децата пишат небивалици по форумите.
    Човек ако тръгнеш да се хващаш на всичко ще вземеш да получиш инфаркт пред компютъра!
    Или може би трябваше да се обърнна към теб с дядо Иларионе!
    Как e правописа!?
    А пунктоацията? Минавам ли за Аристократ или ще ме скъсаш по Български!
    И за това,че разни не реализиранни правенюта пишат не бивалици из Форумите е виновна държавата дааа....
    И си признаи,че всичко в първите ти редове е copy/paste!
    ще ти подскажа копиранно!
    Light The Universe

Директор на Гимназия
    Guest
    Все пак в този форум не пишат само деца, а и учители. Дори министъра на образованието Вълчев се носи слух, че влизал.... сами си направете изводите.

abe ako toi te xaresva kvo te interesyvat roditelite mu

Град
    Пловдив
    опитай се да спечелиш родителите му...убеди ги че няма значение че си от село...а и нека и той да ти помогне де...да поговори с тях ако наистина те обича...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Директор на Гимназия
    Все пак в този форум не пишат само деца, а и учители. Дори министъра на образованието Вълчев се носи слух, че влизал.... сами си направете изводите.
    da be da... Нали ако влиза, ще се застреля.. ТУка такива простотии се пишат, че си е, нали, майката...

Вярно е парите нямат значение, но не всеки път е така. Родителите против? Ооо биг проблем!! Когато едни родители (аристократи), което е силно казано, но си е така, кажат НЕ, то тва означава реално НЕ и то завинаги. Може да се случи нещо, като например в Непал през 2001г. Тогава принца на Непал и престолонаследник изчисти (уби) всичките си роднини (22), на купона по случай възцаряването му, след като баща му поради здравословни причини се отегляше. Момичето беше адски красива, но от бедно семейство. И накрая кво стана? Тоя малоумник ги изчисти наред като геноцид и накрая се самоуби.

Та мисълта ми е , че има ми любов и желание и у двамата, любовта е възможна, макар и трудна!

разбира се, че имаш шанс..най-вече ако и той те обича толкова много и държи на теб...успех

Guest
    Принца на Монако го заплашиха да го лишат от наследство поради подобни причини именно.

Да не забравяме и какво посмешиште предизвиква в Англия, връзката на Камила Паркър Боуз и принц Чарлз.

И си помислете, защо Цар Симеон 2 венча дъщеря си за благородника Китин Муньос, а не за наш Слави Трифонов или некъв такъв...

Аристократите си имат традиции и в такива родове не се влиза туко така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си