Цитирай Първоначално написано от Aleandra
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
za6to li tezi mneniq gi izkazvat predimno ne 4ak tolkova bogati hora... + tova aristokraciqta ne e bila 16. 17. wek a q ima i do dnes i 6te q ima i za napred!!!
Аз подкрепям мнението, че класовите различия са отживелица. И за твое сведение моралните ценности не се определят от парите. Сега пак ще кажеш, че само по-бедните изтъкват, че парите не са важни. Без сранм мога да кажа, че имам пари, но това не означава, че мисля, че съм нещо повече от другите хора. Защо си мислиш, че те не могат да получат добро образование, да се развиват и т.н. Тъпо е да презеняваш хората само по парите им.
tupo e da izopa4ava6 dumite mi!!! az edinstwenoto koeto kazah e, 4e samo horata nqma6ti pari kazvat, 4e te ne sa tolkowa wajni! Vseki v dne6vno vreme ima vujmojnost ako ima mozuk v glavata da stane kakuvto iska i kolkoto moje bogat. A kato kazva6 4e ima6 pari kakvo ima6 predvid? 6toto i az v momenta imam 900 evro v djoba si, ama ima momenti v koito nqmam i 20 lw. A da si bogat zna4i da moje6 da har4i6 neograni4eno kogato si poiska6- ti taka li si? Ako si taka evala na va6te