Цитирай Първоначално написано от Анонимко
от толкова много постове не видях никой който да ти даде идея евентуално да си намериш работа ! ако трябва да е и за 100 лева ама да имаш работа така ще докажеш сама на себе си а и на родителите на момчето че не си нищожество и не си с момчето заради парите му че не си пиявица а си личност и не си (както им се викаше) златотърсачка !

момичето иска съвет как да се докаже пред родителите а вие сте изписали 3 страници да се хвалите кой колко пари има еми като имаш 900 евро в джоба кво правиш пред компютра аз с достойнство мога да кажа че съм на 16 години и съм финансово независим от родителите ми (освен че живеем заедно и ползвам хладилника ) изкарвам си сам джобните било то от хазартни игри било то от еврофутбол

айде действай и не гледай майка му и баща му а си гледай приятеля
ami imam ama sum na rabota i za da produljavat da se trupat v djoba trqbva da se raboti, ta za tva sum pred kompa sega... ama mai si propusnal drugata 4ast ot posta mi kudeto kazah, 4e se e slu4valo da nqmam 20 lw. v djoba .. A ti kakvo raboti6 be pi4?

Off topic !!Mejdu drugoto kato kaza hazartni igri.. zaebi taq rabota, nqma pe4alba tam. az kolko vreme se opitvah da dokaja 4e moje da se pe4eli ot kazinoto.. i verno pe4eleh po 50-tina lw, sled hilqdi nervi, dokato ne napravih golqmata izdunka da zagubq 280 lw. za edna ve4er (tva e ni6to, tam ima6e okolo masata takiva deto s hilqdi gubeha )