- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- не си обяснявам защо
Да, де, аз имах предвид обратното.
Първоначално написано от Lake_bodom
a az sam chuvala ,che transseksualnite sa maje,koito se pravqt na jeni,no ne sa obratni,smisal haresvat si jeni,no se oblichat kat jeni....tva go obesnqvashe nqkav transseksualen po TV,che toi prez denq se pravil na jena,no inache si imal priqtelka i tq nishto ne podozirala.....malko mi zvuchi nerealno,ama....spodelqm tova,koeto sam chula![]()
za ili protiv homseksualizma
da
ne
nqmam mneniemoje li tolkova MALOUMNO da si krustish anketata
![]()
Аз съм за,или по-точно не ме вълнува.Сички сме хора,като се обичат,да се вземат.
kvo mu e qsnoto?Първоначално написано от temito
za ili protiv
i posle da ili ne WTF
pishe se
"za"
"ne"
"nqmam mnenie"
Това не е транссексуалност. Не знам какъв е точния термин на български, на английски му викат cross-dressing. За транссексуален Дет Хор даде най-точното определение.Първоначално написано от temito
Нямам нищо против хомосексуализма, нито бисексуализма. То си идва от психиката и си е точно болестно състояние, защото мъжът е създаден, за да бъде с жена и да продължат поколението. Но не може всички да сме еднакви в разбиранията си, в желанията си и в мненията си. Всички сме хора, а и аз лично не виждам хомосексуалистите с какво чак толкова пречат на другите. Щом им е добре така, това е важното.
не ми пре4ат! няммам нищо противив тях стига само някоя лисбиика да не ме нападна(пиша това за 3 път така 4е има и други такива теми)
Оф, гадни метали такива![]()
Аз също ЗНАМ, че е болестно състояние. Четох статияВсички са облъчениии ... Глупаво звучи, ама... е факт... и животните напоследак изпедерастявали по-често... И хората също... Светът се променя, мутира един вид, защото толкова умните представители на човешкия род го напълниха с отрови и глупости...
Против съм хомосексуалисти и "би"(би би)-та ... Не искам да се женят, да осиновяват деца и да ги възпитават...Най-малкото им дават пример....
Против съм дискриминацията. Може да са си заедно и да са щастливи, щом ги влече, да се женят, ама като нямат деца си е за тяхна сметка...Различни са, ама не ми пречат. Не ги разбирам...
И Lake_bodom е прав като цяло.
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
tova da si obraten ne e bolest prosto taka sme se rodili nima ne sme kato vas i nie u4im,rabitim,4uvstva me.i kakva e razlikata m/u nas edinstveno s koi si lega me, s koi sme re6ili da spodelim jivota si. ne ni sadete za tova![]()
ок,извинявам се за гре6ката ми,изобщо не ми е пукало как 6е ми е анкетата мога да ти кажа.просто исках да питам и тва еПървоначално написано от Анонимко
![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
4есно да ти кажа наистина мноого хора ни съдят за това.аз преди 4 години бях казала 4е с моми4е никога няма да тръгнаПървоначално написано от mi6ani
и кво стана.то4но една година след кат го казах запо4нах да ходя по моми4ета.аз съм съгласна с mi6ani единственото по което се разли4аваме е тва с кой спим.просто е едно и съ6то,само 4е ние сме ре6или 4е 6е е с моми4е а не както попринцип.и все пак не може вси4ки да спазват някви строго определени норми от преди колко години и да мразим разли4ните.всеки има право да оби4а когото си иска
![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"