.

Виж резултатите на анкетата: ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЕДНОПОЛОВИТЕ ВРЪЗКИ(ПО-СПЕЦИАЛНО М/У МОМИ4ЕТА)

Гласували
30. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

18 60,00%
  • НЕ

5 16,67%
  • НЯМАМ МНЕНИЕ

7 23,33%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен
    Да, де, аз имах предвид обратното.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Лекарства? Проблемът е в психиката, не в хормоните. Ти ако изпиеш 3 тона женски хормони, ще започнеш ли да се чувстваш като жена?
    Транссексуалността се дължи точно на хормонални нарушения. В този случай обикновено се пият подходящи хормони (примерно транссексуалния мъж пие женски хормони) и се прави операция за смяна на пола.

a az sam chuvala ,che transseksualnite sa maje,koito se pravqt na jeni,no ne sa obratni,smisal haresvat si jeni,no se oblichat kat jeni....tva go obesnqvashe nqkav transseksualen po TV,che toi prez denq se pravil na jena,no inache si imal priqtelka i tq nishto ne podozirala.....malko mi zvuchi nerealno,ama....spodelqm tova,koeto sam chula

Guest
    za ili protiv homseksualizma
    da
    ne
    nqmam mnenie
    moje li tolkova MALOUMNO da si krustish anketata

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    da
    ne
    nqmam mnenie

spored men zaglavieto si e dobro-tochno i qsno :P

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз съм за,или по-точно не ме вълнува.Сички сме хора,като се обичат,да се вземат.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от temito
    da
    ne
    nqmam mnenie

kvo mu e qsnoto?
    za ili protiv
    i posle da ili ne WTF
    pishe se
    "za"
    "ne"
    "nqmam mnenie"

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Лекарства? Проблемът е в психиката, не в хормоните. Ти ако изпиеш 3 тона женски хормони, ще започнеш ли да се чувстваш като жена?
    Транссексуалността се дължи точно на хормонални нарушения. В този случай обикновено се пият подходящи хормони (примерно транссексуалния мъж пие женски хормони) и се прави операция за смяна на пола.

a az sam chuvala ,che transseksualnite sa maje,koito se pravqt na jeni,no ne sa obratni,smisal haresvat si jeni,no se oblichat kat jeni....tva go obesnqvashe nqkav transseksualen po TV,che toi prez denq se pravil na jena,no inache si imal priqtelka i tq nishto ne podozirala.....malko mi zvuchi nerealno,ama....spodelqm tova,koeto sam chula
    Това не е транссексуалност. Не знам какъв е точния термин на български, на английски му викат cross-dressing. За транссексуален Дет Хор даде най-точното определение.

Град
    София
    ne mislq,che si prav/a -pishe se "da ","ne",a ne kakto ti kaza "za","ne"

Голям фен
    Град
    София
    Нямам нищо против хомосексуализма, нито бисексуализма. То си идва от психиката и си е точно болестно състояние, защото мъжът е създаден, за да бъде с жена и да продължат поколението. Но не може всички да сме еднакви в разбиранията си, в желанията си и в мненията си. Всички сме хора, а и аз лично не виждам хомосексуалистите с какво чак толкова пречат на другите. Щом им е добре така, това е важното.

не ми пре4ат! няммам нищо противив тях стига само някоя лисбиика да не ме нападна(пиша това за 3 път така 4е има и други такива теми)

Фен
    Град
    BlackWorld
    Оф, гадни метали такива
    Аз също ЗНАМ, че е болестно състояние. Четох статия Всички са облъчениии ... Глупаво звучи, ама... е факт... и животните напоследак изпедерастявали по-често... И хората също... Светът се променя, мутира един вид, защото толкова умните представители на човешкия род го напълниха с отрови и глупости...

Против съм хомосексуалисти и "би"(би би)-та ... Не искам да се женят, да осиновяват деца и да ги възпитават...Най-малкото им дават пример....

Против съм дискриминацията. Може да са си заедно и да са щастливи, щом ги влече, да се женят, ама като нямат деца си е за тяхна сметка...Различни са, ама не ми пречат. Не ги разбирам...

И Lake_bodom е прав като цяло .
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Град
    sofiq
    tova da si obraten ne e bolest prosto taka sme se rodili nima ne sme kato vas i nie u4im,rabitim,4uvstva me.i kakva e razlikata m/u nas edinstveno s koi si lega me, s koi sme re6ili da spodelim jivota si. ne ni sadete za tova

da
    ne
    nqmam mnenie

kvo mu e qsnoto?
    za ili protiv
    i posle da ili ne WTF
    pishe se
    "za"
    "ne"
    "nqmam mnenie"
    ок,извинявам се за гре6ката ми,изобщо не ми е пукало как 6е ми е анкетата мога да ти кажа.просто исках да питам и тва е
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Цитирай Първоначално написано от mi6ani
    tova da si obraten ne e bolest prosto taka sme se rodili nima ne sme kato vas i nie u4im,rabitim,4uvstva me.i kakva e razlikata m/u nas edinstveno s koi si lega me, s koi sme re6ili da spodelim jivota si. ne ni sadete za tova
    4есно да ти кажа наистина мноого хора ни съдят за това.аз преди 4 години бях казала 4е с моми4е никога няма да тръгна и кво стана.то4но една година след кат го казах запо4нах да ходя по моми4ета.аз съм съгласна с mi6ani единственото по което се разли4аваме е тва с кой спим.просто е едно и съ6то,само 4е ние сме ре6или 4е 6е е с моми4е а не както попринцип.и все пак не може вси4ки да спазват някви строго определени норми от преди колко години и да мразим разли4ните.всеки има право да оби4а когото си иска
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си