.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: kakvo da pravq

Град
    Malko putevo

kakvo da pravq

na 16 sym.....no maika mi se dyrji s men vse 1 sym na 10....................dnes trqbva6a da izlezem s priqtelq mi (edvam se syglasi da me pusne), no planovete se promeniha i toi me popita dali sym iskala da otida s nego na planina za nqkolko 4asa...............vednaga se obadih na maika mi da q popitam........tq edtestveno kategori4no otkaza, za6toto nqmalo golqm 4ovek s nas...... prosto ne znam kakvo da pravq ....kolko golqma iska da sym...... basi........
    Обичай живота,макар и суров,
    с цел да изпиташ красива любов.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Поговори с нея и и обясни ,че не си малка вече.Покажи и че може да ти има доверие и си вече порастнала.Аз така лятото исках с едни приятели да се разходиме до Драгалвеския манастир.. питах ги.. и първо ми отказаха.Но после ги убедих..просто като им кажеш "става дума за няколко часа.. мога и да ви излъжа къде отивам и пак да отида на планина вместо в някое кафе или навън.. само че предпочитам вие да знаете и да имам вашето разрешение" Примерно нещо такова.При мойто родители лично действа.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Forslor
    Guest
    Като станеш на 18 тогава вече може да се тюфкаш ,защо се държат така с тебе. То и аз да съм на мястото на родителите ти няма да те пусна. Ако не познават приятеля ти, могат да решат ,че иска да те заведе някъде да те изнасили и т.н или пък да литнеш от някоя скала на майтап. Затова "баси , не баси" така ще е .

Супер фен
    няма как да я убедиш .. защото родителите имат невероятната способност да са винаги прави(според тях). Може да правиш опити като например да ги запознаеш с приятеля си и да се постараеш да им хареса. Ако вече го познават води го по често у вас за да свикнат с него ... Ама със спорове едва ли ще стане. Както казах те са винаги прави

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Отиваш на планина. Звъниш на майка ти "Мамо, аз съм в гората, не се притеснявай, след еи си колко време ще се върна".
    Тва е само за по-смелите деца. Ако си сигурна, че после ще се разяри страшен скандал, не го прави.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Отиваш на планина. Звъниш на майка ти "Мамо, аз съм в гората, не се притеснявай, след еи си колко време ще се върна".
    Тва е само за по-смелите деца. Ако си сигурна, че после ще се разяри страшен скандал, не го прави.
    Тва е редовният ми номер - поставяне пред свършен факт. Няма може ли, мамо, не може ли.. първо правиш, после казваш
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Еми заинати се...
    Карай се с нея, ако трябва.
    Нищо не се дава просто така.
    Бъди по-оправничева.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Vypreki vsichko sedni s neq i i obesni , che weche ne si onowa malko momichence , koeto e swikanla da gleda w rycete s kukla Barbie ,, po nqkakyw nachin trqbwa weche da zapochne da ti ima dowerie ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си