.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    (:`M1niNkoO0o`:)
    Guest

KORIGIRANE NA SNIMKI (TARSQ PROGRAMA)

Tarsq programki za korigirane na snimki,az obojavam da se snimam,a nqkoi moi snimki ne mi haresvat ,i iskam da gi korigiram TARSQ NE6TO KATO PHOTOSHOP NO MALKO PO EFEKTIVNO AKO NQKOI ZNAE KADE DA NAMERQ TAKOVA NE6TO DA MI PI6E LINK!

PREDVARITELNO BLAGODARQ!

Moderated by Aleandra
    т. 1 от Правилника!

Град
    РЮАР

Re: KORIGIRANE NA SNIMKI (TARSQ PROGRAMA)

Ми ти хубаво се снимаш... някои снимки не ти харесват - това е нормално.. но за тая цел не е нужно да ги кодираш просто има recycle bin

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Просто много си е добра програмата и май не си нацелила раздела а това че не знаеш как се бачка с нея е твой проблем
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Комбинацията Photoshop+ uroci.net е вълшебна Ето и 1 уроче, което успях да намеря - цък

Голям фен
    Град
    София
    taa tema ne e za tuk
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Супер фен
    kameliq 4ui me sq corel paint shop pro 10,11 adobe photoshop cs koqt si izbere6 i nai ve4e adobe lightroom

(:`M1niNkoO0o`:)
    Guest
    koi me nare4e kameliq?? ne se kazvam taka oki znam 4e temata ne e za tuka sorka ama q pusnah tuka bez da iskah sorka mersii daite link4eta we horaaaa

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от (:`M1niNkoO0o`:)
    koi me nare4e kameliq?? ne se kazvam taka oki znam 4e temata ne e za tuka sorka ama q pusnah tuka bez da iskah sorka mersii daite link4eta we horaaaa
    Потърси си САМИНКО в някоя т-ъ-р-с-а-ч-к-а, няма да се счупиш като кликнеш няколко пъти с мишката и чукнеш 9-10 пъти по клавиатурата.
    Пък ако случайно ти се преумори пръсченцето , включи и останалите 9 в употреба.

по ефективно от photoshop ?

Здравей. Можеш да погледнеш тази статия - Photoshop CS2: основни и често срещани проблеми при фотографии
    In The Darkness We All Shall Rise!

Guest

Цитирай Първоначално написано от PhoenixXx
    по ефективно от photoshop ?
    Да бе и аз тва се зачудих.
    Иначе може д апробва и paintshop Pro на Corel. Ама едва ли и с нея ще постигне нещо.

Комбинацията Photoshop + много четене, гледане и практика е вълшебна. Uroci ком са на много, ама много лейм ниво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си