Цитирай Първоначално написано от biboto
Цитирай Първоначално написано от enclave
Цитирай Първоначално написано от biboto
i bez tva vseki znae 4e tozi tip muzika yvrejda do nqkva stepen mozu4nite kletki
По-голяма тъпотия от това не съм чувал ! Хората в този форум просто ме изумяват !!! Музиката увреждала мозъчните клетки ?! what the fuck ? Такива изказвания като твойте са на хора с увредени мозъчни клетки по рождение..... Всеки шум, музика и звук над 120 dB уврежда слуховия апарат при системно и периодично прилагане.... ако щеш и чалгия слушай или класическа музика при високи децибели и след години ще ти се увреди слуха.... ама мозъка по рождение ти е зле момиче...

Цитирай Първоначално написано от JunioR_
Ако ме питаш мен---->Да не се надрусаш на техно парти означава,че не си за това парти
Следващия малоумник. Ей на такива като тебе знаеш ли какви шамари искам да им набия ?!? Заради идиотчета като теб хората си мислят, че всички които слушат електронна и по-точно твърда електронна музика като хардтехното например са наркомани ! Знаеш ли колко пъти като са ме питали или разбирали, че си слушам само електронно от години насам и са ме изкарвали наркоман, а аз нито веднъж в живота си не съм опитвал дори !!! Това ме вбесява, честно! Да ви е*а майката ве ! То ако стаа дума можеш да се надереш като свиня и да отидеш на чалгия или на театър например..... хората с мнения като твойте не обичат музиката, а дрогата. Тъпак. Който си е кекав по принцип и не може да издържи партито докрай да си друса амфетите.... аз си издържам перфектно, който не може да "усети" музиката без екстази... да си го друса, аз си обичам музиката и без наркотици и като е добро партито и кадърен диджея, енергията сама си идва.... всяко парти на което съм бил (а те са били много от '98 насам), съм бил на чисто, или на масе преди и чак след края на партито, и кво не съм бил за там ли а? хахаха....... стига с тези малоумни изказвания бе, проумейте го накрая, че има и хора които наистина се радват на такава музика и без да са друсани ! на всякви тъпотии вече съм се наслушал и начел, ама точно тази болна тема не мога да я преглътна...

P.S. Сорри на всички за цинизма и обидите ми в този пост, по принцип не обичам да се изказвам така грубо, но просто няма как да се сдържа при наличието на такива простаци ! peace
bratleeeee mn si zlee kvo se pra6 4e vsi4ko rabira6 i znae6
cccc ......v sly4aq ti si nai prostiq mai 6toto se misli6 za ne6to pove4e ot vsi4ki
abe ti lud li se be ?? za kvo da se misli za pove4e ot drugite,prosto razbira ot elektronna muzika 4oveka i si dava mnenieto,ti hopi da pishesh v temite za novoto pa4re na Azis i nie niama da si davame mnenieto tam,shtoto ne sme kompetentni mnogo!ama ti ouk ne si za tazi tema,taka 4e...paliii!