.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    SeXy_To0o0
    Guest

Kak da se otpusna za 1-viq put?:(

Zdraveite na vsi4ki Az sam momi4e na 15 godini i o6te ne sam pravila sex,oba4e iskam ve4e da go napravq Mislq 4e tazi vuzrast e podhodq6ta,ne e rano nali? Problema mi e sledniq,tyi kato mi e za 1-vi pyt sam neopitna i tova me pritesnqva Kajete kak da se otpusna i da se predstavq dobre pred priqtelq si.Ne iskam posle da si misli gadni ne6ta za men Daite nqkakav suvet,pri vas kak e mianl 1-viq pyt? Help me [-o<

Град
    РЮАР

Re: Kak da se otpusna za 1-viq put?:(

Ако той е правил секс тоесте по-опитен и знае че ти си детствена няма опаснаст да се изложиш и да си мисли гадни неща за тебе...
    А за отпускането... остави го той да ти достави удоволствие, ти недей да се напрагаш толкова се пак ти е за пр1в п1т..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Щом мислиш така, не си готова за секс .. не се пита по форумите дали възрастта ти е подходяща, бахти ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Здравей Трябва да бъдеш готова психически затова.Няма значение дали си на 15 или на 150, важното е да се чувстваш готова за тази стъпка Аз като си спомня за моя първи път беше трагедия за тогава,майката на момчето си мислеше,че ме е заклал Сега обаче, като се сетя ми става адски смешно.Дори и да не се получи перфектно, поне със сигурност ще ти остане весел спомен.Остави се в неговите ръце и се наслъждавай,доколкото можеш
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Мега фен
    Град
    Utopia..
    надрусай се с приспивателни

На мене един път ми се доспа по време на секс и приятелят ми каза: "За тази работа са нужни двама"
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Град
    Нямам :(
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    надрусай се с приспивателни

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    надрусай се с амфети!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Щом мислиш така, не си готова за секс .. не се пита по форумите дали възрастта ти е подходяща, бахти ..
    suglasna sum!
    So if you are in sight and the day is right
    She’s a hunter you’re the fox
    The gentle voice that talks to you
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    But the morning means goodbye
    Beware of what is flashing in her eyes
    She’s going to get you

Цитирай Първоначално написано от helen4ee
    suglasna sum!
    +1

6tom se pritesnqva6 na4i ne si gotova...
    Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!

Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!

Guest
    Напии се

Nidei da priemash narkotichni sredstva shtoto nqma da pomnish i usetish nishto ii she si kato plujek det go ebat xaxaaxxaxa
    Prosto ako se chuvstvash gotova ii se doverish na choveka vsichko she e OK!obache chuvstvash li se gotova i mojesh li da se doverish na choveka e vaprosa

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Остави се в ръцете на момчето ти- той знае какво да прави. Предполагам си чела за това, че ще има кръв и болка (и затова се замисляш как да се отпуснеш), но нито кръвта е кой знае колко много (всъщност е розова слуз), нито болката е за умиране.
    Възможно е и вторият, че и третият път да те боли, но тогава вече ще е съвсем незначителна болката. И още нещо- не бързай с ездачната- поотпусни се, поразчупи се и тогава.
    Успех!

Guest
    ок отново ще повторя супер зрялата 16 годишна девойко

Град
    Lindau, Germany
    Зимаш наркотици, успокоителни или се напиваш кат руснак!!!! тва са начините за отпускане

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    готова била,ама не била сигурна..
    никoй нищо не те кара да правиш насила,нали?еми тогава почакай,докато наистина пораснеш и осъзнаеш какви рискове крие секса,можеш ли да понесеш отговорността си и най-важното - няма да се страхуваш нито от пишка,нито от това 'как ще се представиш'.сексът не е изпит,момиче,сексът е удоволствие,но и отговорност.помисли върху това!
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    готова била,ама не била сигурна..
    никoй нищо не те кара да правиш насила,нали?еми тогава почакай,докато наистина пораснеш и осъзнаеш какви рискове крие секса,можеш ли да понесеш отговорността си и най-важното - няма да се страхуваш нито от пишка,нито от това 'как ще се представиш'.сексът не е изпит,момиче,сексът е удоволствие,но и отговорност.помисли върху това!
    аве патко ти да не би първият да си му се хвърлила смело и да си квичала от удоволствие а? баси малоумниците сте всичките патки с акъл, момичето се притеснява нормално сякаш вас докато са ви отваряли на 14 не сте били в същото положение

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кой е казал, че са ни отваряли на по 14?!

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аве патко ти да не би първият да си му се хвърлила смело и да си квичала от удоволствие а? баси малоумниците сте всичките патки с акъл, момичето се притеснява нормално сякаш вас докато са ви отваряли на 14 не сте били в същото положение
    не че ти влиза в работата,но не-не ме е боляло,не съм се страхувала как 'ше се представя',знаела съм какво е презерватив и най-важното - как правилно се поставя и съм била запозната от рисковете,които идват заедно със сексуалния живот.

Guest
    добре, че не те е боляло, и да те е боляло кво? не е ли нормално? или елитарните патки са над тия работи, и покажи ми един младеж или девойка над 12 години който не знае какво е презерватив, а за правилното поставяне това е грижа на мъжа принципно а и има един милион обяснителни клипчета и инструкции не е голяма работа, а за рисковете ако иска ще прочете и вярвам че ще го направи
    ебаси вместо да сдухвате девойкта дайте и малко повече кураж, кво се имате за супер елитарните разбирачки от секс, чукат ви от 1-2 години и вече сте супер опитните девойки разбираш ли,

Град
    София
    principno toi nikoga nqma da kaje neshto,poneje spored mene tova,che si reshila parviq ti pat da e s negoe dostatachen argument,mislq che vseki maj bi se vazgordql ot tova...kakto i da e ,sega za tova dali si malka-spored mene si malka,no tova e moe lichno mnenie,ti sama trqbva da precenish koga si gotova i koga go iskash....inache kak da se otpusnesh-tva zavisi i ot priqtelq ti,kaji mu che si mnogo pritesnena,da bade mn nejen i vnimatelen i to shte se poluchi ot samosebe si

Град
    вввдотайемапигдотком
    добре, че не те е боляло, и да те е боляло кво? не е ли нормално? или елитарните патки са над тия работи, и покажи ми един младеж или девойка над 12 години който не знае какво е презерватив, а за правилното поставяне това е грижа на мъжа принципно а и има един милион обяснителни клипчета и инструкции не е голяма работа, а за рисковете ако иска ще прочете и вярвам че ще го направи
    ебаси вместо да сдухвате девойкта дайте и малко повече кураж, кво се имате за супер елитарните разбирачки от секс, чукат ви от 1-2 години и вече сте супер опитните девойки разбираш ли,
    Кво повече да и кажа от това 'престани да мислиш как ше се представиш'?
    Елитарните патки може и да ги боли,ако попаднат на дзвер,мислеш повече за собственото си удоволствие,отколкото за комфорта на партньорката.И не ми чети морал - откога се еба си е моя работа.
    А за това кой младеж или девойка знае как се поставя презерватив - ти ако следиш раздела ще ти стане ясно за съжаление колко малко знаят.. 'бременна съм' 'спука се за 17 път' 'само на дефектни попадам' и т.н....

Guest
    ne me ebe ma gram otkoga te chukat
    prosto aman ot takiva elitarni zadrusteni komentari
    ima dostatuchno hora koito mogat da i prochetat moral po temata (mama i tati naprimer) ili i davai nqkakuv nasurchavasht suvet ili ne se obajdai kolkoto da kajesh neshto, prosto e tupo

Мега фен Аватара на sasha_90
    Когато го правиш за първи път трябва да си напълно сигурна,че го искаш.А доколкото чета - ти не си.Според написаното все едно си го налагаш,а не трябва.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Кво повече да и кажа от това 'престани да мислиш как ше се представиш'?
    Елитарните патки може и да ги боли,ако попаднат на дзвер,мислеш повече за собственото си удоволствие,отколкото за комфорта на партньорката.И не ми чети морал - откога се е** си е моя работа.
    А за това кой младеж или девойка знае как се поставя презерватив - ти ако следиш раздела ще ти стане ясно за съжаление колко малко знаят.. 'бременна съм' 'спука се за 17 път' 'само на дефектни попадам' и т.н....

ei ti ANONIMNIQ,prestani da napadash taka horata,tq ne e kazala nishto,s koeto da zasegne momicheto,az sashto mislq,che shtom pita znachi ne e gotova,zashtoto primerno vseki chovek kato e reshil neshto i iska to da se sluchi nqma da hodi i da tarsi drugo mnenie,shtom si reshil neshto mislq,che mnenie ot drug ne bi trqbvalo da tarsish......a i opredeleno mislq ,che na 15god ne e gotova za seks,hora seksa nosi prekaleno golqma otgovornost i naistina ,ako tragnete da pochetesh malko foruma shte razberesh,che naistina ne znaqt pochti nishto!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си