- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kak da se otpusna za 1-viq put?:(
Zdraveite na vsi4kiAz sam momi4e na 15 godini i o6te ne sam pravila sex,oba4e iskam ve4e da go napravq
Mislq 4e tazi vuzrast e podhodq6ta,ne e rano nali? Problema mi e sledniq,tyi kato mi e za 1-vi pyt sam neopitna i tova me pritesnqva
Kajete kak da se otpusna i da se predstavq dobre pred priqtelq si.Ne iskam posle da si misli gadni ne6ta za men
Daite nqkakav suvet,pri vas kak e mianl 1-viq pyt? Help me [-o<
Ако той е правил секс тоесте по-опитен и знае че ти си детствена няма опаснаст да се изложиш и да си мисли гадни неща за тебе...
А за отпускането... остави го той да ти достави удоволствие, ти недей да се напрагаш толкова се пак ти е за пр1в п1т..
ЗдравейТрябва да бъдеш готова психически затова.Няма значение дали си на 15 или на 150, важното е да се чувстваш готова за тази стъпка
Аз като си спомня за моя първи път
![]()
![]()
беше трагедия за тогава,майката на момчето си мислеше,че ме е заклал
Сега обаче, като се сетя ми става адски смешно.Дори и да не се получи перфектно, поне със сигурност ще ти остане весел спомен.Остави се в неговите ръце и се наслъждавай,доколкото можеш
![]()
надрусай се с приспивателни
![]()
![]()
![]()
![]()
На мене един път ми се доспа по време на секс и приятелят ми каза: "За тази работа са нужни двама"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от OtherDimension
![]()
suglasna sum!Първоначално написано от ThePainIsReaL
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
+1Първоначално написано от helen4ee
![]()
6tom se pritesnqva6 na4i ne si gotova...
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!
Напии се
Nidei da priemash narkotichni sredstva shtoto nqma da pomnish i usetish nishto ii she si kato plujek det go ebat xaxaaxxaxa
Prosto ako se chuvstvash gotova ii se doverish na choveka vsichko she e OK!obache chuvstvash li se gotova i mojesh li da se doverish na choveka e vaprosa![]()
Остави се в ръцете на момчето ти- той знае какво да прави. Предполагам си чела за това, че ще има кръв и болка (и затова се замисляш как да се отпуснеш), но нито кръвта е кой знае колко много (всъщност е розова слуз), нито болката е за умиране.
Възможно е и вторият, че и третият път да те боли, но тогава вече ще е съвсем незначителна болката. И още нещо- не бързай с ездачната- поотпусни се, поразчупи се и тогава.
Успех!
ок отново ще повторя супер зрялата 16 годишна девойкоПървоначално написано от ThePainIsReaL
Зимаш наркотици, успокоителни или се напиваш кат руснак!!!! тва са начините за отпускане
готова била,ама не била сигурна..
никoй нищо не те кара да правиш насила,нали?еми тогава почакай,докато наистина пораснеш и осъзнаеш какви рискове крие секса,можеш ли да понесеш отговорността си и най-важното - няма да се страхуваш нито от пишка,нито от това 'как ще се представиш'.сексът не е изпит,момиче,сексът е удоволствие,но и отговорност.помисли върху това!
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
аве патко ти да не би първият да си му се хвърлила смело и да си квичала от удоволствие а? баси малоумниците сте всичките патки с акъл, момичето се притеснява нормално сякаш вас докато са ви отваряли на 14 не сте били в същото положениеПървоначално написано от ABSOLUT`me
Кой е казал, че са ни отваряли на по 14?!
не че ти влиза в работата,но не-не ме е боляло,не съм се страхувала как 'ше се представя',знаела съм какво е презерватив и най-важното - как правилно се поставя и съм била запозната от рисковете,които идват заедно със сексуалния живот.Първоначално написано от Анонимко
добре, че не те е боляло, и да те е боляло кво? не е ли нормално? или елитарните патки са над тия работи, и покажи ми един младеж или девойка над 12 години който не знае какво е презерватив, а за правилното поставяне това е грижа на мъжа принципно а и има един милион обяснителни клипчета и инструкции не е голяма работа, а за рисковете ако иска ще прочете и вярвам че ще го направи
ебаси вместо да сдухвате девойкта дайте и малко повече кураж, кво се имате за супер елитарните разбирачки от секс, чукат ви от 1-2 години и вече сте супер опитните девойки разбираш ли,
principno toi nikoga nqma da kaje neshto,poneje spored mene tova,che si reshila parviq ti pat da e s negoe dostatachen argument,mislq che vseki maj bi se vazgordql ot tova...kakto i da e ,sega za tova dali si malka-spored mene si malka,no tova e moe lichno mnenie,ti sama trqbva da precenish koga si gotova i koga go iskash....inache kak da se otpusnesh-tva zavisi i ot priqtelq ti,kaji mu che si mnogo pritesnena,da bade mn nejen i vnimatelen i to shte se poluchi ot samosebe si![]()
Кво повече да и кажа от това 'престани да мислиш как ше се представиш'?Първоначално написано от Анонимко
Елитарните патки може и да ги боли,ако попаднат на дзвер,мислеш повече за собственото си удоволствие,отколкото за комфорта на партньорката.И не ми чети морал - откога се еба си е моя работа.
А за това кой младеж или девойка знае как се поставя презерватив - ти ако следиш раздела ще ти стане ясно за съжаление колко малко знаят.. 'бременна съм' 'спука се за 17 път' 'само на дефектни попадам' и т.н....
ne me ebe ma gram otkoga te chukat
prosto aman ot takiva elitarni zadrusteni komentari
ima dostatuchno hora koito mogat da i prochetat moral po temata (mama i tati naprimer) ili i davai nqkakuv nasurchavasht suvet ili ne se obajdai kolkoto da kajesh neshto, prosto e tupo
Когато го правиш за първи път трябва да си напълно сигурна,че го искаш.А доколкото чета - ти не си.Според написаното все едно си го налагаш,а не трябва.
Първоначално написано от ABSOLUT`me
ei ti ANONIMNIQ,prestani da napadash taka horata,tq ne e kazala nishto,s koeto da zasegne momicheto,az sashto mislq,che shtom pita znachi ne e gotova,zashtoto primerno vseki chovek kato e reshil neshto i iska to da se sluchi nqma da hodi i da tarsi drugo mnenie,shtom si reshil neshto mislq,che mnenie ot drug ne bi trqbvalo da tarsish......a i opredeleno mislq ,che na 15god ne e gotova za seks,hora seksa nosi prekaleno golqma otgovornost i naistina ,ako tragnete da pochetesh malko foruma shte razberesh,che naistina ne znaqt pochti nishto!!!!