- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- e twa ne e normalno, cql den stoq nadurven
V posledno vreme neznam kakwo stava ama kato se nadurvi i cql den nqma spadane.. ne 4e se oplakvam.. po dobre nadurven, otkolkoto da ne moga da go vdigna![]()
na kolko si we sexy bati qkoto 4e ti sedi cql den nadarven mmmmm![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
1. da ne si si olepil staqta s goli snimki i da ne izliza6 p ocql den ot vas?![]()
2. darvi6 se i ot momi4eta i ot mom4eta i kat izsleze6 navan ne moje6 da si spre6 hormonite![]()
![]()
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!
Ами имаш нужда да си отолиш страстите някъде...![]()
a be tam e rabotata 4e ne sum maluk- na 21 sum i po jeni sum se nahodil i tova onova ama tuka ot 1-2 sedmici e neobi4aino prostoПървоначално написано от bebito0o
![]()
Страдаш от приапизъм.
Или кретенизъм...![]()
Животът е БРЯГ!
хаха мн полезна информация ти падне шапката.....
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
probvai s majko kat si se nahodil po jenskoПървоначално написано от Анонимко
![]()
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!
явно от давна не си праил секс и ся ти са е*е че и 2 не виждаш)
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
явно имаш нужда от една жестока мацка която да те умори...и да ти стои спаднал цял месецми кат ти стои надаржен радвай се използвай момента хващай некоя мацка и....
Mai se nujdae6 ot edin zdrav, buren, mo6ten, neistovo-nekontroliruem SEX.... samo tva 6te te oprai![]()
i az imam takuv problem ama ne se oplakvam shtoto niama za kvo![]()
Az ne 4e se oplakvam ama e strannoПървоначално написано от Анонимко
![]()
Qko e,az takiva obi4am da lapamПървоначално написано от Анонимко
![]()
Normalno e po cial den da ti stur4i huia na tazi vazrast. Az shto ne moga da se pohvalia sas sashtoto :
Udari mu 2-3 chikii da ti olekne i da ne se seti za stavane a ako imash koi po-dobre ebi!
mi ela da go lapne6Първоначално написано от Анонимко
![]()
Интересно и на мене ми се случва понякога ,но не за цял ден ми за няколко часа.Животното неще да спада и тва си е![]()
DA za vas e normalno ami az kato sam momiche i po cql den sam vazbudena,mokra kakvo da kaja ?![]()
Отговора за всички вас е много прост : Много често, ако не и непрекъснато си мислите за гаджета, за секс, за опипване, за воайорство и кви ли не още мисловно-сексуални дейности![]()