.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: exo problem

exo problem

nqkoy mojeli da kaje priyatelkata mi za6to ne iska da pravim sexxxxxxxxxxxx ???????????

Супер фен
    Град
    Мбабане
    щото ти миришеш, а тя е сиренясала ?

Никой нищо не може да ти каже с точност..
    Само предположения.
    За това, ако имаш мозък ще знаеш как да седнеш да говориш с нея и да разбереш защо е така.. без да си мисли, че я насилваш.
    Айде, късмет.

П.С. Темата ти не е за тоя раздел

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

mi 6oto qvno neiska da izkurvenqsva o6te predpolagam!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

причините могат да бъдат много как да ти кажем без да знаем нищо по въпроса ???????

Мега фен Аватара на koalka
    Да, причините наистина не са една и две, но ако те обича, тя може да не е в настроение, а не че не те желае.

Град
    София
    ХУАХАУХ ПЪРВО ТРЯАшЕ ДА КАЖЕш НА КОЛКО СТЕ Е...
    АЕ МИР ВАМ
    Вие на хероин ли сте бе?

Fuck me I`m famous
    Guest

...

Цитирай Първоначално написано от sexi_lady_666
    mi 6oto qvno neiska da izkurvenqsva o6te predpolagam!!!
    tova che ne iska da spi s PRIQTELQ SI .. ili ako si legne s nego ne oznachava che shte e kurva nali ? ti ako spish s priqtelq si kurva li shte si ? q pak se zamisli ... << Ta ako shte i za 1vi pyt nachi moje oshte da ne e gotova.. ne q nasilvai .. to shte se razbere ili shte ti kaje kogato e gotova da vodi polov jivot.. ( ako e devstvena) pyk ako ne s risk da ne se povtorq.. ne q nasilvai>>

Град
    Sofiq
    Mi moje da ima nqkakva pri4ina za tova i edinstveniq na4in da q razbere6 e kato q popita6.
    Moje i da ne e gotova o6te,neznam,pogovori s neq!!!!!!!!!!

Фен
    Град
    София
    Най-добрият начин за решаване на проблем между двама души(и повече)за мен е и ще си остане искреният и прям разговор

Мега фен
    Град
    София
    Эадал си по много глупав начин въпроса,с иэвинение..!Ние от къде да энаем,като не сме эапоэнати иэобщо с положението..!Има много въэможни причини,но нищо не може да се твърди със сигурност..!Може от скоро да сте эаедно (което няма как да энам ,эащото ти нищо не си каэал эа положението ) и просто да иска да иэчакате малко..!Може пък да имаш станен аромат Или пък може да не е била в настроение иэчакай малко!Абе най-добре говори с нея направо
    Ае късмет
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на koalka
    Ако е девствена, може още да не е готова за тази важна крачка.Ако не е, може още да не сте се опознали много и да е притеснена.Защо не я попиташ?

Поредната безсмислена тема от поредния умствено недоразвит пубер . На мене ако не ми "ставаше" тряяше ли според теб да напиша тема " Не ми ставаааааааааааааааааааа с кво да го вдигна!!!??" Не се прай така а и темата не ти е за тука, за кво да отг.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си