На някоя прави ли и се секс ?![]()
Аман,я.
Ми на мен да кажем ми се прави, и к'во от това ?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Аааа недей така, не говориш по тематаПървоначално написано от ThePainIsReaL
Еми точно това, че ти се прави...Първоначално написано от bungle
Еее изглежда наистина не четеш внимателно.Каде видя вапросът "На коя и се прави секс с мен?"Първоначално написано от ThePainIsReaL
К'во статистика ли си правиш ?
На мен всъщност не ми се. Наистина.. Днес предпочитам гушкането.
ThePainIsRaeL, a и според мен ти си идиотa с този лош език..
Да нещо таковаПървоначално написано от bungle
![]()
Никъде не съм твърдяла, че езикът ми е добър. Супер остър език имам и пет пари не давам за това.Първоначално написано от Анонимко
А относно темата, просто не разбрах какъв е смисълът от нея наистина.
Принципно секс винаги ми се прави.. но предимно вечер. Пък и за да ми иска, трябва да има с кого да ми се иска. Като няма, не мисля за това.. и не ми се иска. Точно сега мисля за излизане, а не за секс. И както бънгъл каза, май и на мен сега само гушкането няма да ми се отрази зле. Това е ..
и бтв на много момичета им се прави секс, стига да знае момчето как да си го поиска.
ами на мен ми се прави![]()
Така по ми харесваш, но според мен на доста момичета не им се прави секс особенно ако им е за първи път.Първоначално написано от ThePainIsReaL
Така по ми харесваш, но според мен на доста момичета не им се прави секс особенно ако им е за първи път.Първоначално написано от ThePainIsReaL
Пише се особеНо. Само с едно "н".
Трябва да ви поправям грешките, скоро имам изпит. Муахахах.
Тук си прав, не мога да го отрека. Те просто чакат, много малко момичета ще откриеш, които да искат да спят с някой случаен за първи път. На повечето им е втълпено, че трябва да чакат "любовта" .. В това няма нищо лошо де, но ..Първоначално написано от Анонимко
бтв аз да си призная, че като бях девствена пак ми се правеше секс. И с другите мисля е така, просто не се дават лесно.
Не че после се дават лесно де .. но нали първият път е много специален и ляляляля ..
На коя и се прави секс?Айде признавайте !![]()
AZ AZ AZ AZ AZ![]()
![]()
![]()
![]()
Mn glupav vapros..na vsqko momiche mu se prai sex daje da ne si go priznava..daje kogato ne misli za tva s nqkolko DUMI/izrecheniq moji da i izkarash jelanieto na pokaz...ama ako znaesh kak![]()
И как? \/
Tva si e tvoi problem da ne sam uchebnik za svalki xaxaaxaxxa
Ok.
11 точка от правилника!
/closed
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html