- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви глупости сте чували?
nai golqmata glupost koqto sum 4uval e 4e gluposta ima krai
бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )
АхахахахПървоначално написано от mad_doggy
, това е добро!
![]()
Edna poznata mi besge kazala che vinagi kogato se napushvash ZADULJITELNO shte povrushtash![]()
![]()
I oshte mnogo mnogo gluposti ot roda che koito pushi treva e narkoman ili che trevata e pristrastqema......xAXaxA
ako znaete kolko mnogo vi zavijdam 4ee gledate sus smqh na tiq neshta ii sa vi zabavniПървоначално написано от Анонимко
бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )
mad_doggy na4i sme dvama
I Give Colours
аве ква да кажа преди ги смятах за голяма глупост и цигарите и алкохола даже до преди 2 седмици не бих близнала квото и да било ама сега и пия и пуша само дето не съм вземала още никви наркотици и не смятам и да го правя...
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Не ми е ясно само за някои хлапета защо не се информират преди да пробват нещо - какви може да са последствията примерно и т.н. Тъпо е за мен да пробваш нещо, само защото всичките ти приятели са опитвали и ти също да се направиш на гъзе - да не останеш по-назад.
Поне ако ще взимате нещо - вземете прочетете това онова...
Отклоних се от темата ама какво да се прави...
Щото са прости лапета, ето за това !![]()
Бисери колкото искаш... Най- забавно ми беше, като ми казаха, че амфетите са мнооооооооого по- безвредни от алкохола...И то това ми го каза момиче, което ако не се насмърка, не може да дойде на работа... Защото вечерта е била някъде, смъркала е , избухвала е, не е спала, и после е толкова жалка картинка, реве нонстоп, и в крайна сметка пак смърка, за да се вдигне...
![]()
Другия бисер е, че тревата е безвредна...
И въобще някои хора не можаха да разберат, че безвредни наркотици няма...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Не.Ако беше вярно целия свят щеше да е слаботелесен.Първоначално написано от `ImpeNeTraBle_DarKnesS`
а по-горе видях едно ''ако слушаш електронна музика си наркомане такава мъдрост не бях чувала...
мръсна наркоманка..не ме е срам...![]()
Първоначално написано от rootsniky
MI ZEMI NAPI6I O6TE MALKO OT PESENTA BE.....NE VIJDA6 LI KAKVI SME A 4E ZADAVA6 GLUPAVI VAPROSI-NIE SME NARKOMANI AKO TI NE SI TAKAV GET OUT OF HERE..........BASI
v toq forum pro4etoh nai golemite gluposti za trevata kato primer 4e ot trevata se omira,4e se pristrastqva6 i kfi li ne takiva gluposti
Първоначално написано от MACKA prez no6ta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колко неграмотност има на този свят...
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Първоначално написано от MACKA prez no6ta
![]()
![]()
![]()
![]()
най- голямата тъпня по темата е самата дума "наркотици"![]()
ако изполваме неточна терминология ще можем ли някога да се изразим
точно??
Хахахахахахахахахахахахах аха.Първоначално написано от warp
Е по тъпо нещо не съм чувал. Как е възможно да определиш че един човек е наркоман , пияница или какъвто ида било по това каква музика слуша.
По тая логика излиза че всички трябва да слушаме класическа и народна музика за да не попаднем в групата на аутсайдерите което е пълна глупост.
Значи аз слушам всякаква музика (зависи от това в какво настроение съм) е какъв съм тогава ?
Можеби от всичко по малко а?
А по темата:
Незнам какво разбира под глупости пусналия темата , но най голямата глупост която съм чувал е това дето го разправят всички пиклювци и пикли дето взимат разни хапчета и прахове и пушат разни треволяци и други глупости че всеки сам решавал какво да прави с живота си и никой не можело и нетрябвало да решава вместо него.
Е кажете ми какви решения може да взема един 14-15 годишен пръдльо дето незнае още каде се намира?
Ето това е най голямата глупост според мен.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Не всички, които са почнали да взимат такива неща са по на 15 години... А и всеки решава сам за себе си. Някои го правят просто, за да видят какво е, а други, защото това е начин за решение на техните проблеми. Повярвай не съм на 15 и ми е късно вече да се зарибявам, но за някои хора това е начин на живот и нямаш право да ги съдиш, защото те си имат глави на раменете и знаят какво правят - за тяхна сметка си е. Никой няма да те послуша дори да почнеш да обясняваш колко е лошо и т.н. Уважавай избора на другите, какъвто и да е той!Първоначално написано от bai-brother
[/quote] Не всички, които са почнали да взимат такива неща са по на 15 години... А и всеки решава сам за себе си. Някои го правят просто, за да видят какво е, а други, защото това е начин за решение на техните проблеми. Повярвай не съм на 15 и ми е късно вече да се зарибявам, но за някои хора това е начин на живот и нямаш право да ги съдиш, защото те си имат глави на раменете и знаят какво правят - за тяхна сметка си е. Никой няма да те послуша дори да почнеш да обясняваш колко е лошо и т.н. Уважавай избора на другите, какъвто и да е той![/quote]
Ок прав си за това че всеки сам решава но :
1.Това не начин за решаване на каквито и да било проблеми и
2.Ок приемам твоята позиция и това че ти сам можеш да решиш след като не си малък.
Но кажи ми какво решение може да вземе едно 14-15 годишно лапе което незнае как да отвори шише бира но си мисли че е голямо келеме?
Не всички, които са почнали да взимат такива неща са по на 15 години... А и всеки решава сам за себе си. Някои го правят просто, за да видят какво е, а други, защото това е начин за решение на техните проблеми. Повярвай не съм на 15 и ми е късно вече да се зарибявам, но за някои хора това е начин на живот и нямаш право да ги съдиш, защото те си имат глави на раменете и знаят какво правят - за тяхна сметка си е. Никой няма да те послуша дори да почнеш да обясняваш колко е лошо и т.н. Уважавай избора на другите, какъвто и да е той![/quote]
Ок прав си за това че всеки сам решава но :
1.Това не начин за решаване на каквито и да било проблеми и
2.Ок приемам твоята позиция и това че ти сам можеш да решиш след като не си малък.
Но кажи ми какво решение може да вземе едно 14-15 годишно лапе което незнае как да отвори шише бира но си мисли че е голямо келеме?[/quote]
Лошото е, че за тях това е гъзария в повечето случаи, но още по-жалкото според мен е, че те започват да взимат еди какво си само защото техните приятели са почнали и дори не знаят елементарни неща свързани с даденото вещество... Би било добре поне ако са си наумили да взимат нещо да вземат да прочетат това оновапреди това, за да не стане някой фал при употребата. Всъщност тази тема я пуснах, защото ме е яд какви глупости ръсят относно тревата най-вече. Само да ти кажа, че съм момиче![]()
Ок извини ме ако някъде са ти писал в мъжки род.![]()
И мен точно това ме дразни което и теб и затова казвам че ми е писнало да слушам от разни пишлегарчета че вече били големи и можели да правят каквото си поискат.